Aki szereti ezt a garázst, illetve bánná a megszüntetését itt leírhatja az érveit! Valamint szedjük össze -lehetőleg fotókkal- a tőlünk "elvándorolt" buszokat és megszüntetett(Alvállalkozósított) viszonylatainkat.
Én tavaly december óta sajnos egyik buszhoz sem tudtam nyúlni, de voltak lelkesek akik jöttek egy két fogást eltanulni tőlem, talán ők alkottak valamit, mert sok volt talán a panasz.
1383 pótolt(?) tegnap 33E-n, két diák srác csóválta is a fejét, hogy milyen fura ez a busz. Olyan rövid.. :) Egyébként elég érdekes lett az oldalsó fgy üvegének cseréje: Ha jól láttam síküveg + lemez és sok tömítőanyag(? fekete trutyi szétkenve)..
Jaja. :-) A múltkor talátam, valamelyik könyvben : lámpa nem égg. Ezt így, szó szerint !
Elöl ? Hátul ? Kivül ? Belül ? Műszerfal ? Utastér ? Rohadjon meg a villanyász, keresse meg ! :-) Ilyen IQ fighterek miatt szoktam szégyelni a szakmám.
És igen,igazad van abban,hogy a pecsét mindent javít...Sajnos aki rábólint hogy mehet az autó,pecsétel,stb,az sajnos sosem dolgozik a kocsin.És ez láttszik is.
Nem vezeti-lakatolja-szereli-zsíroz-fényez-stb,neki csak a kocsikiadás a lényeg,hogy hogy,milyen színvonalon,az már mindegy.
És ennek a vége: sofőrök<-------->műszak egymást ba*******ja.
És igen,igazad van a sofőrök között vannak gyökerek,és ugyanannyi van a műszaknál is...
Sebaj,legalább mi "normálisak" tudunk kommunikálni :D
A könyöklős dologgal kapcsolatosan igazad van. (Gondolom én, hogy csak nem olyan bunkók a kollégák, hogy arra nem képes, hogy vigyen 2 sört a cuccért cserébe. Illetve tudom, de, ennyire gyökér némelyik. Sajnos.)
Amire én kivagyok akadva azok az ilyen storyk :
T Műszak ! 2-es ajtózárógomb szétesett, kérem cserélni ! Másnap ugyanaz az autó, semmit nem csinált vele, de visszaír : Zárd központival !
Tudom, hogy 10 évvel ezelőtt elhajította a p_____ba a gombot és kicserélte újra. Most nincs egy rohadt gomb se. De amíg ezt lekörmöli, ahhoz hozzá ad 2 percet, kiszedi, szétszedi a gombot és összerakja. Ne nekem kelljen már a műszaki alatt ezzel b_____kódni, vagy reggel, mikor alig látok a sötétben.
Kormány szoros, két nap alatt kétszer tolom be a vontatót emiatt. A komplett autón, illetve a hídon nem véletlenül vannak kitalálva a zsírzási pontok. Ja, hogy nincs zsírzóember ?
Én kérek elnézést. Amúgy is katasztrófa amit a garban művelnek futóműállítás címen.
És még sorolhatnám az ilyen dolgokat. Egyszerű, szinte 0 forintból javítható dolgok nincsenek megcsinálva. De bélyegzővel mindig megvan javítva az autó.
(csak olyan hülyén jön ki,hogy ha a sofőrnek szívességet teszel,mondjuk felfúrsz egy kartámaszt puszira,amit nem is lehetne fasza gyerek vagy,ha viszont mondjuk alkatrészhiány miatt nincs megcsinálva valami,másnap köpködnek rád)
Találtam egy képet, de ott ködlámpa van benne, csak a gumik hiányoznak. Nekünk bezony találkozni kéne, hogy én is fel tudjam írni mi az amire már nem is emlékszem.....................
Ne szórakozz, én vagyok meglepve hogy nem válaszolsz, én küldtem már neked levelet, hogy mi hogy volt, mért nem mentem. Vagyok én, csak tegnap nem jutottam géphez.
Érdekes megoldások. Pedig mindegyiken ott van a légterelő, amit egyszerűen felhajtasz, és hiphop, máris belső keringtetésed van (bár hozzáteszem a buszok többésge friss levegővel is megfelelően fűt).