Tegnap vettem egy Keeway matrixot 50-es. 2009-es. Elhoztam nem világított az olajlámpa csak felvillant hazafelé. Ma raktam bele olajta és azóta világít az olajlámpa. Mi lehet a probléma vajon? Köszi
Sziasztok! van egy keeway mátroxom,, és lenne egy olyan baja hogy melegen - hidegen elindulok vele első 15 másodpercbe huz ahogy kell cső gázon majd elhagyja az ereje, és kb fél - kb félgázig tudom húzni majd fullad, max fél gázig tudok vele gyorsulgatni, megyek alapjáraton gurulok 5-10 másodpercig majd megint huzom és megintmegy 10 másodpercig cső gázon szép erővel majd megint elhagy az erő és fullad
Koszi az infot. Budapesten keresek megbizhato szerelot igazabol. Bar lehet eloszor a biztositoval kene megnezetnem es meglatnam hogy mit mond. Lehet nincs is ertelme megcsinaltatni.
Sziasztok, szerintetek lehet használni a Mannol 7208-1 Outboard Universal kétütemű olaj-at robogóba is? Csak azért kérdezem mert azt írja hogy Különösen ajánlott külön- vagy keverékolajzású, vízhűtésű csónakmotorokhoz.
Ajánlott a gyárilag megadott keverési arány megtartása. Én egy keeway f-act 50 es be használnám ha jó lenne de kicsit félek bele rakni nehogy baja legyen.
A rossz idő miatt mostanában nem használtam az RY6-ot. Tegnap ráèrtem ès a nap is jó formában volt így gondoltam megjáratom. Pár hèt állás után nehezen tudtam beindítani, de beindult. 50 mèter után a kerszteződèsnèl megállt. Újraindítottam, majd 100 mèter után a lámpáknál újra megállt. Itt kezdett szivatni, mert elindult, de gázadásra megállt. Letoltam egy kis utcába ès ott próbálkoztam. Kb 10 szer csináltam meg, hogy elindult alapjáraton, de gázra leállt. Utolsó indításnál alapjáratom ment ès alrább toltam pár mètert ès csodák csodája hogy újra jól reagált a gázra. Onnantól már nem volt vele problèma ès simán ment minden. Mitől volt ez? Leülepedett a benzin? 😂
A szerviz fúvókát cserèlt. Nem torpan ès remèlhetőleg nem is zabál majd annyit. Cserèbe lomhább lett, de a vègsebessèg 60-65 megmaradt. Azt hiszem marad így. Tökèletes sosem lesz, legalábbis amíg garanciális. Úgy sem fognak vele a kedvemèrt kísèrletezni.
Mi lehet a gond, ha a világításom nem ad elég fényt? A szembejövő lát, de alig látok a sötét országúton. Kontakthiba kiszűrve, izzók letörölve. Feszszabályzó? Feleslegesen nem akarok bespejzolni alkatrészeket, még korai. Majd 10 év múlva... :)