Na engem meg igen. Cseheknél, németeknél, szlovákoknál. Pedig kurvára szabályosan mentem. És ott is a pénzre mentek! Igaz a szomszédok zsebre, a németek csekket is adtak. És biza, izzókészlet szinten b@sztattak.
Ps. egy labanc eccer ingyé elengedett, azóta inkább arra járok....
Sőt! Az előző rezsimben nem tapasztaltam, hogy közúti rutinellenőrzéskor bármit is adminisztráltak volna, az elmúlt években (1999-2006 között) viszont háromszor is tapasztaltam, hogy az okmányaim ellenőrzésén túl az adataimat is rögzítették. Meg hála a technika fejlődésének, a bűnügyi nyilvántartót is online lekérdezték.
Következtetésre jusson mindenki úgy, ahogy kívánja!
A fideszes verzió (és egyben általánosító legenda) majd úgy fog szólni, hogy a nagy JEL kenetteljes szónoklataiban benne lesz egy félmondat, hogy "egy olyan országban, ahol ellenzéki képviselőKET vernek meg".
Egyszerű az eset. Amelyik ellenzéki képviselőt "nem ismerik fel" és véletlenül a kezük ügyébe kerül, azzal felsöprik az utcát. Mázli, hogy nem volt kéznél vipera, gumilövedék.
Szóval eddig minden közlemény arról szólt, hogy a képviselőt az Alagút-utcában fogták meg. Nem az Alagútban. Ott egyébként én még rendőrt soha nem láttam, annyi eszük még a rendőröknek is van, hogy abban nem vadásznak a rossz levegő miatt.
Nem vitatom, hogy a jelenlegi törvények alapján joguk van bármikor, bárkit, bárhol igazoltatni, mégis, ez az eljárás zaklatás, ha az állampolgár nem ad okot a figyelem
felkeltésére.(Nincs bekapcsolva a világítás, telefonozik, gyorsan hajt, átlépi a záróvonalat, stb. stb. Sok mindenért megállíthatják adott esetben, ha okot ad, de ha nem, akkor ez zaklatás, erőfitogtatás, visszaélés a hatalommal és elmennek a francba a szolgálók és védők!)
Na igen. mennyire el vannak ezek ott tévedve, Ennyire vakok ...azt hiszik, ez jó pont egy mezei a választó szemében. ..majd pont ezért fog segíteni neki vki.