Lowepro Compudaypack, szép állapotban, tökéletes zipzárakkal, elvileg élettartamgaris. Elfér benne egy 15,4"-os Noti, Egy dSLR váz, 1-2 obi, kiegészítők, néhány szendvics meg egy üdítő. Nekem a 40D+BG-E2+18-55IS+430EXII+70-200 F4 USM kombóhoz már egy kicsit kicsi.
Nikon - Golla Bag fotós táska, ilyen. Szép nagy ez is, a 70-200 F4 a vaku, és a 40D grip nélkül szépen belefér, de igazából nemnagyon használom, talán egyszer volt a házon kívül és akkor is meglehetősen szúrós tekinteteket kaptam amikor egy Canon cuccot varázsoltam elő belőle, pályázaton nyertem.
Ajánlatokat mailben a riccio[kukac]riccio[pont]hu mailre várok. A termékek Pécsett tekinthetőek meg és vehetőek át.
Nem, csak isma utómunka :-) RAW-ban készült.. a WB oda tehettem volna ahova akarom. Ebből ez lett :-) Lehet majd javítom... de eddig ez a legnagyobb méretű felhasználása ennek a képnek amit itt látsz...
Tanulásról jut eszembe, Jóska, idén nem lesz természetfotós tábor? És találkozó? :) Itt a német autópályán szakad az eső, az embernek a kedve is elmegy, hogy kiszálljon a kocsiból. Este koncert Stuttgartban, holnap Zürich, de szombaton már a saját ágyamban alszom. :)