Keresés

Részletes keresés

Krisztin82 Creative Commons License 2018.09.20 0 0 4120

Lemaradt az email cím csak így tudom javítani

Üdvözlök mindenkit
A budai kerületekben elsösorrban 12,1,2 illetve Pesten a belvárosban vállalom magán lakások takarítását.(bkv szempontjából a 140 és 105 busz teljes vonala,17,61,59,villamos m2 metro vonalán is)Több éves tapasztalattal és amennyiben szükséges ajánlással is rendelkezem.

Elsősorrban a megüresedett délutáni óráim szeretném kitölteni illetve olyan családokat keresek akiknek alkalmanként szüksége van 5-6 órában a segítségemre.(természetesen akár a délelött óráktól)

Vállalom a lakás teljes takaritását(porszivózás ,portalanitás ,abalaktisztítás,ajtó ablak keretek lemosása,felmosást-padlóápolás,konyhabútor lemosása,fürdöszoba teljes kitakarítása,és a pókhálókra is figyelek) illetve vasalást.Energikus pozitiv életszemléletü vagyok aki szereti amit csinál és szeretném mindig jobban és jobban csinálni hogy megrendelöim elégedetten élvezhessék az én munkám által nyújtott tisztaságot.Nem dohányzom,kis állat allergiám nincs-nagyon szeretem öket és nem okoz gondot ha otthon van egy vagy több négylábú segitség :)Óradíjjam 2000ft,de elsö alkalom után megállapodhatunk fix összegben hiszen akkor látom pontosan hogy mennyi nekem a reális idö a lakás kitakaritásához.Kérem privát üzenetben jelezze további kérdéseit :)
Köszönöm elöre is

gyorikriszti2891@gmail.com

Krisztin82 Creative Commons License 2018.09.20 0 0 4119

Kedves Angéla

Köszönöm hogy írt,ha jó címet néztem 1112,Kápolna út az sajnos 2 óra utazás oda vissza :(

Kriszti 

Előzmény: dada11 (4118)
dada11 Creative Commons License 2018.09.20 0 0 4118

Kedves Krisztina!

Én a XI. kerület Péterhegyi részre - Kápolna utca - keresek takarítónőt. Érdeklődnék, hogy szóba jöhet-e ez a helyszín?  Elég jól megközelíthető tömegközlekedéssel, még ha látszólag ki is esik.

Egyébként egy családiházról lenne szó, amit kb. 6 óra alatt lehet kitakarítani. 

Alkalmanként vasalás és ablakpucolás is lehetséges.

Köszönöm! Üdvözlettel: D. Angéla (30-350-0704)

Előzmény: Krisztin82 (4117)
Krisztin82 Creative Commons License 2018.09.19 0 0 4117

Üdvözlök mindenkit
A budai kerületekben elsösorrban 12,1,2 illetve Pesten a belvárosban vállalom magán lakások takarítását.(bkv szempontjából a 140 és 105 busz teljes vonala,17,61,59,villamos m2 metro vonalán is)Több éves tapasztalattal és amennyiben szükséges ajánlással is rendelkezem.

Elsősorrban a megüresedett délutáni óráim szeretném kitölteni illetve olyan családokat keresek akiknek alkalmanként szüksége van 5-6 órában a segítségemre.

Vállalom a lakás teljes takaritását(porszivózás ,portalanitás ,abalaktisztítás,ajtó ablak keretek lemosása,felmosást-padlóápolás,konyhabútor lemosása,fürdöszoba teljes kitakarítása,és a pókhálókra is figyelek) illetve vasalást.Energikus pozitiv életszemléletü vagyok aki szereti amit csinál és szeretném mindig jobban és jobban csinálni hogy megrendelöim elégedetten élvezhessék az én munkám által nyújtott tisztaságot.Nem dohányzom,kis állat allergiám nincs-nagyon szeretem öket és nem okoz gondot ha otthon van egy vagy több négylábú segitség :)Óradíjjam 2000ft,de elsö alkalom után megállapodhatunk fix összegben hiszen akkor látom pontosan hogy mennyi nekem a reális idö a lakás kitakaritásához.Kérem privát üzenetben jelezze további kérdéseit :)
Köszönöm elöre is

gyorikriszti2891

marcsi 1954 Creative Commons License 2018.09.19 0 0 4116

Kedves Keresők!

Fiatalos nyugdíjas nő vagyok,  vasalást vállalok a Bp.3.ker Római lakótelepen, vagy környékén, gyakorlattal, és referenciával rendelkezem! Hétvégén is, 1-2 órára is megyek! 2000ft/óra

Pancura Creative Commons License 2018.09.18 0 0 4115

Sziasztok!

Egy 64 m2-es lakás takarításhoz hosszú távra keresek heti 1 alkalommal a 14. kerületben megbízható és igényes takarítónőt.

Feladatok: alap takarítás, vasalás és alkalmanként nagy takarítás.

Kérlek rövid fényképes bemutatkozó levelet küldjetek, fizetési igény megjelölésével erre a címre: ancsi24@gmail.com

jkiacz1978 Creative Commons License 2018.09.17 0 0 4114

Kedves Fórumozók !  

Lassan beköszönt az ősz. Legtöbb háztartásban kezdetét veszi a nagytakarításra való felkészülés. Mindannyian tudjuk, hogy ez nem a legkellemesebb időtöltés és hálás feladat. Amennyiben úgy érzi, hogy nehezen bírkózik meg vagy nem tud valamilyen egésszégügyi okból elvégezni a takarítást keressen bizalommal. Minden napjaimban takarítással foglalkozom heti, kétheti havi rendszerességgel igény szerint. Referenciáim között szerepel apartman, családi ház , lakás, iroda és társasház. 

Elérhetőségem: 0670-276-5249

Köszönettel Kiácz Judit 

1Szirmai Creative Commons License 2018.09.17 0 0 4113

Takarítást vállalok Budapesten, 9 órától 15 óráig

morgomancs@gmail.com

06706039810

Banyaclean EV Creative Commons License 2018.09.15 0 0 4112

Banya Clean EV.

Alapítók: Fiatalosak, lendületesek vagyunk. Tele ambíciókkal. Felelősségtudatos gondolkodásunknak köszönhetően, megbízható gyors minőségi szolgáltatást nyújtunk. Ugyanakkor elhivatottság, nyitottság jellemez bennünket, melynek köszönhetően, bármikor készen állunk az újításra.

Kollegáink: Igyekszünk olyan kollegákkal dolgozni, akik a miénkhez hasonló elvek alapján végzik munkájukat, tisztességes és precíz hozzáállással. Továbbá fontos számunkra, hogy erkölcsileg, megfeleljenek a vállalkozásunk elveinek.

A LÉNYEG

Szolgáltatásaink:

A HELYSZÍNI FELMÉRÉS, AJÁNLATTÉTEL INGYENES!

-Kárpit és szőnyegtisztítás

-Lakástakarítás

-karbantartás

-Apartman takarítás

-karbantartás

-ügyfélkezelés

-Kis és Nagy üzlethelyiségek takarítása

-Irodaház takarítás

-Hivatal, intézmény takarítás

-Parkolóház takarítás

Természetesen mindezt személyre szabott igényeknek megfelelő kivitelezéssel!

Mivel dolgozunk:

-Ökológiailag lebomló tisztítószerek

-Általános tisztítószerek

-Igény esetén Erős vegyszerek Ipari (KÄRCHER), és háztartási takarítógépeink széles választékban állnak rendelkezésre!

Üdvözlettel:

Serényi Adrián Gregor EV.

Tel.: +36 20 398 9031

E-mail: banyaclean.info@gmail.com

https://www.facebook.com/boszorkany.info/

Cristinaaa Creative Commons License 2018.09.14 0 0 4111

Kedves Fórumozók !

Takarítást illetve gyermekfelügyeletet vállalok Fejér megyében. Velence, Agárd, Gárdony, Pázmánd, Sukoró, Tárnok esetleg még Székesfehérvár.

44 éves értelmiségi magamra és környezetemre igényes Nő vagyok.

Budapesten éltem ott tolmácskén dolgoztam ill. saját vállalkozásaimban. Ezek megszűnése után Fejér megyébe költöztem . Jelenleg itthonról dolgozom, fordítással foglalkozom, de szükségem van még mellette valami kiegészítő munkára.

Dolgoztam már bejárónőként, ahol teljesen meg voltak elégedve a munkámmal. Gyermekekre is vigyáztam 4-8 évesekre.

Szeretem a gyerekeket az állatokat egyaránt.

Akinek precíz takarításra van szüksége kérem hívjon bizalommal.

Fiatalos , kedves mosolygós hölgy vagyok és mindenek felett hiperaktív :)

Várom hívásaikat a következő telefonszámon : 0670 216 74 33

kriszr Creative Commons License 2018.09.13 0 0 4110

Hosszú távra, heti 1-2 alkalomra 11. kerületi 54 m2-es lakás takarítására keresek kulturált, igényes és megbízható takarítónőt.

Feladatok: alap takarítás, mosás, vasalás (1-3 ing hetente), időközönként ablakpucolás, egyszóval a lakás + terasz rendben tartása.

Rövid, FÉNYKÉPES bemutatkozó levelet a fizetési igény megjelölésével a következő címre várok: keviii25@gmail.com

dologidő Creative Commons License 2018.09.12 0 0 4109

Kedves Fórumozók!

Lakás takarításával foglalkozok. Felajánlanám szabad kapacitásomat, elsősorban XVIII-XIX. kerület és környékén. 

Üdvözlettel: Ildikó /0670-560 9212

koraj92 Creative Commons License 2018.09.12 0 0 4108

Kedves Fórumozók!

8. kerületben, Harminckettesek terén, 60nm-es lakásba keresek bejárónőt heti 1 alkalomra.

A feladatok az alap takarítás mellett:

- mosás (alkalomadtán)

- vasalás

- főzés (nem kell komoly dologra gondolni, csirke-rizs kombo nagyjabon)

Előre is köszönöm, szép napot!

Vizdákné Alexandra Creative Commons License 2018.09.11 0 0 4107

Tisztelt fórumozók!

Évek óta foglalkozom ingatlanok , irodák és más egyébb helységek tisztántartásával.

Jelenlegi referenciákkal és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezem.

Magamra és környezetemre igényes, minden káros szenvedélytől mentes vagyok .

A munkáimat számlaképesen végzem.

Fel szabadúlt egy helyem a csütörtöki napra heti rendszerességgel vállalnék munkát nagyobb családi háznál vagy irodánál estleg szépség szalonnál. Kettő hetente is megfelelő lehet számomra ha valakinek csak úgy lenne igénye segítségre.

Ablak tisztítást  takarítástól mentes napokon vállalunk pár héttel előre egyeztetett időpontban persze csak addig ameddig jó idő van és nem esik az eső.

Kolleganőm több szabad hellyel rendelkezik akit estleg ő érdekelne vagy már nálam nincsen szabad hely akkor őt tudom ajánlani.

Vele kapcsolatban is nálam lehet érdeklődni.

Róla azt lehet tudni,hogy szintén minden káros szenvedélytől mentes szorgos és megbízható.

Eddig csak alkalmilag vállalt takarításokat de úgy döntött, hogy szeretné ha ez lenne a fő állása így van szabad helye de az is már vészesen fogy.

Kérnék minden kedves fórum tagot, hogy ne foglaja le az időnket és ne fogadjon el árajánlatot ha utánna napokkal később meggondolja magát. Sajnos megint volt erre példa, kettő ember idejével játszott és más érdeklődőt lekellett miatta sajnos mondani.

Úgyhogy még egyszer sajnálom és bárkit akit lemondtam vagy még nem hívott az ne habozzon!

Keressenek bizalommal!

Kérném, telefonon keressenek!

Köszönettel Alexandra

06 70 6011 499

budaitakaritas Creative Commons License 2018.09.11 0 0 4106

Üdvözlöm 

Magán lakások takarításával foglalkozom Budán a 12. és az 1. kerületben.Piperetakarítást,ablaktisztítást és vasalást is vállalok.

Megrendelőim szerint alapos és gyors vagyok,az aki az ajtó keret felső részét is portalanítja és a fotelt vagy kisebb bútorokat is elhúzza nem csak körbetakarítja.

Költözés miatt 2 teljes napom felszabadult így ezekre a napokra szeretnék új megrendelőket találni heti rendszerességgel. 

Email elérhetőségem: budaitakaritas82@gmail.com

Andi45 Creative Commons License 2018.09.10 0 0 4105

Kedves Segítséget keresők.Bejárónői illetve bébiszitter munkát keresek.Egészségügyi érettségim van.Mind két területen nagy tapasztalatom.Heti 2 napom felszabadult erre keresek munkát.Elsősorban a Budai oldalon illetve még szóba jöhet a 13,14.4.5.6.7.kerület.Órabér igény 1400ft-1800ft között.Elérhetőségem:06205731679 illetve andrea.hartvanyi@gmail.com.Várom kedves jelentkezésüket.

Nikolett1002 Creative Commons License 2018.09.10 0 0 4104

Tisztelt Mindenki!

Heti illetve napi rendszerességgel Lépcsőházak,irodák,üzletek takarítását vallaljuk.Felújítas  utánni munkákat is vállalunk Budapesten és környékén illetve Tatán és környékén.Számlával rendelkezünk.Rólunk amit tudni lehet,hogy pontos,megbízható,referenciával rendelkező hölgyék vagyunk.Kedvező áron dolgozunk.

Várom mielőbbi jelentkezésüket.

Előre is köszönöm.

Tisztelettel:Nikolett

email:nikolettt0815@gmail.com

tel:0630/6439304.

Szép Napot kívánok Mindenkinek!

Dori92 Creative Commons License 2018.09.10 0 0 4103

Kedves Mindenki! 

Mellékállást keresek, délután 15:00-ig gyógyszertárban dolgozom. Heti egy alkalommal szívesen vállalok lakások takarítását Budapesten, 15:00 után. Rendmániás, munkájára nagyon igényes, fiatal, strapabíró nő vagyok. 

3000 Ft/óra

E-mail címem: kardora92@gmail.com

SZNDaniella Creative Commons License 2018.09.10 0 0 4102

Szép napot mindenkinek!

Felújítás utáni nagytakarításra keresek takarítót/takarítónőt Csepel Szent Imre térre most szombatra (2018.09.15.) A lakás 63 m^2, egy cica is lakik velünk. Ár megjelöléssel kérem az ajánlásokat, jelentkezéseket. Kölcsönös elégedettség esetén szó lehet rendszeres megbízásról is. 

Kinga36 Creative Commons License 2018.09.10 0 0 4101

Szép napot !!!

36 éves ket gyermekes egyedul allo anyuka vagyok .
Több mint két éve takarítással foglalkozom .
( számla képes vagyok )
Autóval rendelkezem.
Precíz, pontos , megbízható mosolygós vagyok 😊

Csepel és környékén vállalok takarítást (1500/óra ) 
9-15.ig. hétfőn és szerdánként.
Hívjon bizalommal.
30/444-21-26

BB214 Creative Commons License 2018.09.09 0 0 4100

Debrecenben keresek ügyes, leinformálható, tapasztalt 24-55 év közötti takarítónőt 150nm-es ház heti egyszeri takarítására. A takarítás bármely hétköznap végezhető 7.30-17.00 közt, napi 7-8 óra. Kb, egy óra vasalás van benne. A ház a Vezér lakótelepen van, buszmegállóhoz pár percre gyalog. 

KrisztiMoci Creative Commons License 2018.09.09 0 0 4099

Sziasztok, szeretném kiajánlani nektek segítségemet, Melindát. Megközelítőleg egy éve kerestem takarítónőt, csak mint tudjuk, ez nem egyszerű feladat. Mert legyen precíz, alapos, legalább annyira, mint én, és megbízható. Utóbbit arra értem, hogy tényleg becsülettel megcsinálja, amit én is megcsinálnék, és adjon hozzá egy kis pluszt. Először jól beégtem előtte, mert olyan dolgokat is letakarított, amiket én max évente egyszer. Szóval tök hálás vagyok neki, hogy maximálisan számíthatok rá.

Most azonban több munkára van szüksége, mert elvált a férjétől, és három gyerkőcöt kell a nagy útra, az életbe elindítania, szinte egyedül. Kérlek titeket, hogy ha szükségetek van normális takarítónőre, akkor ne keressetek tovább, mert szívből ajánlom őt. Ügyes, szorgos-dolgos, káros szenvedélyektől mentes és roppantul kedves. 

Amennyiben szükségetek van rá, kérlek, küldjetek nekem üzenetet a kesiarone kukac gmail pont com e-mail címre, elküldöm az elérhetőségét. Budapest III. kerülete előnyben.

Köszönöm!

Takarítás4.kerület Creative Commons License 2018.09.09 0 0 4098

Újpesti (4.kerület), 57 nm-es magánlakás rendszeres takarítására keresek takarítónőt, péntek délelőtti napokra, heti rendszerességgel!

Olyan embert keresek, aki megbízható,  tapasztalattal rendelkezik, a munkájára igényes, alapos, precíz, lelkiismerees,  aki után nem kell takarítani!!! :-)

Akinek valóban fontos az, hogy tiszta, kellemes lakást hagyjon maga után, akinek számít, ha elismerik a munkáját és nem az vezérli, hogy minél hamarabb összecsapja a takarítást.

Jelentkezni a takaritas4.kerulet@gmail.com címen lehet, fényképes bemutatkozással, bérezés megjelölésével (fix vagy órabér).

További részleteket emailben nagyon szívesen küldök, nyugodtan kérdezz!! :-)

Üdv, Adrienn

1Szirmai Creative Commons License 2018.09.07 0 0 4097

Reggel 9 órától délután 15 óráig vállalok takarítást Budapesten.

morgomancs@gmail.com

06706039810

Cristinaaa Creative Commons License 2018.09.05 0 0 4096

Kedves Fórumozók !

Takarítást illetve gyermekfelügyeletet vállalok Fejér megyében. Velence, Agárd, Gárdony, Pázmánd, Sukoró, Tárnok esetleg még Székesfehérvár.

Budapesten éltem ott tolmácskén dolgoztam ill. saját vállalkozásaimban. Ezek megszűnése után Fejér megyébe költöztem . Jelenleg itthonról dolgozom, fordítással foglalkozom, de szükségem van még mellette valami kiegészítő munkára.

Dolgoztam már bejárónőként, ahol teljesen meg voltak elégedve a munkámmal. Gyermekekre is vigyáztam 4-8 évesekre.

Várom hívásaikat a következő telefonszámon :  0670 216 74 33

fulrol Creative Commons License 2018.09.03 0 0 4095

Kedves Fórumozók!

Újpesti 118m2-es családi ház takarításához, heti rendszerességgel (kb. 5 óra munka/alkalom), hosszútávra keres a családunk takarítónőt.

Kisgyermekes (2 év feletti) család vagyunk, ezért fontos a precíz és alapos munka számunkra.

Az eddigi takarító nénink sajnos vidékre költözött.

Fényképes jelentkezéseket a fulrol@gmail.com e-mail címre szeretnénk kérni! Köszönöm!

kkoci Creative Commons License 2018.09.03 0 0 4094

Üdvözlöm 

Budapesten 1,2,11,12,22,5,6,7,8,13.kerületekben magánlakások takarítását vállalom heti rendszerességgel .

Jelenleg 3 családhoz járok,mindenhol saját kulcsal rendelkezem és ha szükséges ajánlást is tudok természetesen kérni.

Takarítás mellett szívesen vállalom a vasalást is ha szükséges:)

Kérem írjon :kkoci2014@gmail.com email címre és felveszem Önnel a kapcsolatot .

Mindenkinek további szép napot 

1Szirmai Creative Commons License 2018.09.03 0 0 4093

Takarítást vállalok Budapesten, 9-tól 15 óráig.

morgomancs@gmail.

06706039810

Cristinaaa Creative Commons License 2018.08.31 0 0 4091

Kedves Fórumozók !

Várom hívásaikat a következő telefonszámon : 0670 216 74 33

Nikitakaritas Creative Commons License 2018.08.29 0 0 4090

Sziasztok!

Takaritast vallalok maganhazaknal, lepcsohazakban Gyor es kornyeken! 27 eves vagyok es rendelkezem tapasztalattal!

Tel: 0630/512-9762

E-mail: fabry91300@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!