Jó volt, elvoltunk mint a befőtt. Gyorsan elszaladt az idő.
Szombaton ahogy mondtam 10.00kor indulunk az Interspártól.
Még úgy is felírom egy párszor a héten de mindenki így tervezze a napját és én személy szerint szeretnék a meccs után egy kicsit beszélgetni a Debreceni srácokkal is. Ne siessünk már mindig haza mint akik hajt a tatár. A meccsnap legyen már meccsnap mindennel együtt. Bár ha nem akkor meghajlok a többség előtt csak nem értem mindig ezt a rohanást.
Részedről érthető, aláírom, sokat hibáztunk(TAM), de azért azt Te is érzed/látod, hogy onnan Magónak csak bedőlnie kellett volna Bejla mögött és meg lett volna a 3. TD is! Ráadásul ott nem pöröghetett volna le az idő, mert előtte Magó fut a labdával és kimenekül a pályáról! Arról nem is beszélve, hogy ha esetlegesen fumble történik, akkor sincs igazán gáz, mert előtte mondják be a hátralévő időt, ami 40 másodperc... ergo max seggbe rugdaltok, de azzal már nem tudtak volna mit kezdeni.
Szerdán nem leszek mert mennem kell Pestre kútkezelői oktatásra, a fiataloknak Kálmán Atis fog segíteni de csak olyan 16.30 körül ér oda. Várjátok meg.
Jó ez a vágott verzió nekem tetszik , de beszéltem a tv-s sráccal és holnap estig felkerül a szerverre a teljes felső kamerás felvétel. Az jobban elemezhető mindenki számára.