Nos igen Urak, van a fórumnak egy ilyen jellegű hátránya, hogy bizonyos esetekben egy egy felhasználó nem tudja kit rejt egy másik felhesználó beceneve.
Jelen esetben José#15 a srác valójában nem más mint Michaletzky Bálint a Cowboys 1es csapatának tavalyi kezdő irányítója.
Természetesen nem kell ezt mindenkinek tudni csak ha valaki nem tudja akkor talán óvakodjon a srác és ehhez hasonló megszólításoktól. Nem áll szándékomban kioktatni senkit inkább csak gondolatébresztőnek szántam a dolgot. Rengeteg új tagja van a csapatnak akik sok esetben még egymást sem ismerik nemhogy a régi játékosokat. Ezt teljesen rendben is van csak arra kéne kicsit jobban figyelni, hogy egy ismeretlen embert hogy szólítasz meg. Pláne ha épp segít valamiben.
De nem tudok rákattintani a kibaszott photo lehetőségre, mindegyik megy csak az nem....most mi az istent csináljak?? nem tudnád Feri elküldeni nekem legalább a végén a csapat képet emailben? (makidoby@yahoo.com) köszi! Üdv, Töki
engem az érdekelne hogy a kékvérű az hogy jött most ehhez?
másrészt: öreg székely ül a feleségével a tornácon, pipázik, egyszercsak nagyot szív belőle majd megszólal: te asszony, egyikőnk möghal, én főlkőtőzöm a városba!!:D
vazzeszücsi, szövegedtől belement a dallam a fülembe és nem tudok tőle szabadulni... de hogy be is szóljak: a kékvérű nem egyenlő egyke. kékvérű vagyok, de van öcsém, bátyám ;)
na de honnan töltse le? nem azért de este csomó ideig fenn voltam neten vagy 20szor is megnéztem fenn vannak e de nem volt semmi...megköszönném ha vki elküldené őket emailben aki leszedte őket.(makidoby@yahoo.com) Üdv, Töki
Csaó a képeket aki akarja az töltse le mert nem lessz fent sokáig.Jó lenne ha tudna segiteni vki mert már kb a hatodik nevet kapom akit meg kell keressek egy melos cuccal kapcsolatban,kb 2 hete maradt a 9-es öltözöben egy szürke alsó felső meldetechnik felirattal a hátán.Ha vki tud róla vmit azt meg köszönném mert se a portás se a takaritok nem tudnak róla semmit.Elöre is köszi. Hagyó F.
vki nem tudja, hogy Feri hova töltötte fel képket, a fociról? ha jól tudom nem teljesen publikus szóval ha vki tudja akkor pls a linket küldje el emailben nekem(makidoby@yahoo.com), köszönöm! nagyok voltunk 20-6, a védelem napja volt:P
Bulldogs Juniors?? Ez nekem új... Apropó tács foci: az ilyen jellegű hétvégi tevékenység a C2 vonatkozásban van még? Ha igen akkor mikor és hol játszogattok fiukák? :-)
Van egy kis problémám, sajnos pénteken edzés után bent hagytam a 9-es öltözőben a mérkőzésnadrágomat. L-es méret, és ha jól emlékszem akkor az ajtó közelében volt a földön, v összehajtva az egyik padon. Ha vki megtalálta, elrakta, akkor megkérném h legyen olyan kedves és hozza el a hétfői edzésre. Köszönöm Szépen. Üdv, Németh András
- Hogyan biztosítjuk az embert egyszerre arról, hogy a Szovjetunió volt tagállamainak nagyrészét tömörítő szövetség táján igenis található egy, csupán testvérnélküli fazonokból verbúválódott állóvíz, valamint arról, hogy ha elfogyasztjuk valakinek egy belső szervét, akkor a lengyelek mondabeli alapítója megdolgozza a lábunk táját?
- Van egykék-tó a FÁK alatt, ha belet eszem, Lech üti a lábamat.
Én a viccekhez csak pár kedvenc "bölcseletet" tennék hozzá:D
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
Addig amig a főnököm úgy tesz, mintha jól megfizetne, addig én is úgy teszek mintha jól dolgoznék.
Csoda, hogy meg vagyok zavarodva, hisz az egyik szülőm nő volt, a másik meg férfi?
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Kölyökkoromban minden este egy bicikliért imádkoztam. Aztán rájöttem, hogy Isten nem így működik. Loptam magamnak egy biciklit, aztán kértem Istent, hogy bocsásson meg nekem.
Olyan kövér, hogy ő a két legjobb barátom
A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másik paliéra.
Megfogadtam, hogy nem zabálok és nem vedelek, és tizennégy nap alatt leadtam két hetet
A férj látja, hogy csomagol a felesége és megkérdi tőle: - Mit csinálsz, drágám? - Elhagylak. - De miért? - Mert a szomszédok azt mondták, hogy pedofil vagy. - Ejnye, drágám, ilyen ronda szót egy tízévestől...