Gondoltam össze kellene hozni néhány környékbeli, kellően fanatikus, amatőr természetbarát fotóst, hogy ne csak véletlen akadjunk egymásra, mint velem is történt párszor mostanában!
Nyitottam hát egy topicot!
Bízom abban, hogy összejön egy remek kis társaság, akikkel néha- néha összeülnénk (a szó szoros értelmében) egy pohár bor, sör mellett vagy esetleg közös fotózásokon egymás próbálkozásait kritizálni, tapasztalatot cserélni.
Sziasztok! Eladó egy használt Reflex-NIKKOR 500mm f8 objektív. Én D70s-sel használtam. ESETLEG Ha valakit érdekel, a következő címen válaszolok minden kérdésére: adobszai@mail.externet.hu Bocs a zavarásért! :-)
Azért aggódni nem kell, nyár van, mindenki csavarog. Ugyanez van máshol is most.
Sj: valamikor szeptemberben össze lehetne futni megint egy kólára, nem? :)
Szia, üdv a csapatban! Ha érdekel, a fotovilag.hu -n is van a fórumban egy "Miskolc és környéke" topic. Jómagam ott mcelek néven vagyok megtalálható.
Akkor felrakok én is még egy képet. Azt hiszem, ha másért nem, de ezért az egy fotóért érdemes volt talán arra járnom... Nekem azóta is az egyik kedvencem.
Sziasztok szakik:-) Gyönyörűek a képeitek! Mi most családostól lennt vagyunk Diósgyőrben és ott sikerült elkapnio egy szép naplementét (persze "kicsit" állítgattam rajta:-))) ARTUR
Igen ügy tünik. Magam részéről a természetfotós topicban lévő hülyeségek miatt jövök mostanság kevesebbet az indexre. Tuti a képed, nagyon jók a színei!
Na megjöttem. Én is majd feltöltöm képeket a találkozóról. Virágzik a tisza, ma tokajban voltam, de barátok a tisza tónál is látták, tehát valószínűleg végig vannak, úgyhogy rajta, aki akarja őket fotózni! Egy kép izelítőül: