Keresés

Részletes keresés

Floppyka Creative Commons License 2005.12.29 0 0 42
Le kellett volna gyűrnünk valami teljes zacskó Bábolnai Szelllősonkát, és nagyon furcsán néztek ránk, hogy csak a felét ettük meg. Istenem, ha tudta volna a gazdi, hogy mindenkit lenyúltunk egy-egy púpozott adag ropira - jövet is, menet is - akkor azért nem csodálkozott volna annyira.
Előzmény: Törölt nick (41)
Floppyka Creative Commons License 2005.12.29 0 0 40
Végre valami elismerést is kapok a rengeteg munkámért, nem csak szidást. Ma is amikor hazajöttek, meg  akartam őket örvendeztetni, hogy nem is üres a kassza, amikor letálaltam a kókuszdiót a földre, hogy lássák, milyen rengeteg apró kicsi fémkornong lapul benne. A nagy öröm helyett szapora átkozodás fogadta az alciót, és azt a gyönyörú piros egeret, amit kaptam, azt is csak este adták oda, büntiből.
Előzmény: Magdi60 (37)
titindex Creative Commons License 2005.12.29 0 0 39

Nálunk még a kutya fekhelyét is nekem kell előmelegítenem.

nanemá' Creative Commons License 2005.12.29 0 0 38
Imádnivaló ez az oldal!
Magdi60 Creative Commons License 2005.12.29 0 0 37
Szerintem ez egy olyan nagyon könnyen guruló fiók lehet, amit elég megpöccinteni, így, mikor bent van, egy kis mozdulattal simán becsukhatja magát. A kép tényleg nagyon jó! A keze, ahogy kinyúl, megfeszül..., dolgos, nagyon dolgos...
Előzmény: Törölt nick (36)
Floppyka Creative Commons License 2005.12.29 0 0 35

És mind között talán a legnehezebb (és legszórakoztatóbb, de ezt jobb, ha a kétlábúak véletlenül sem tudják meg) a konyhaszekrény új fiókjainak feltérképezése, fűrészportalanítása és a sínek letesztelése volt.

cumeszk Creative Commons License 2005.12.28 0 0 33
Ezt a bamba lakótársam nevében írom: vele figyeltetik a papagácsot!
Előzmény: Floppyka (32)
Floppyka Creative Commons License 2005.12.28 0 0 32

És még a vendég is velem próbálta megkerestetni az eltűnt egereket, pedig igazán tudhatta volna, hogy ott vannak beszorulva az asztal lába alatt, mind a 18 darab, és neki kell kipiszkálnia egy vonalzóval.

cumeszk Creative Commons License 2005.12.28 0 0 31
A mosogatás is az én reszortom!
cumeszk Creative Commons License 2005.12.28 0 0 30

Nekem vasalódeszkát és a vasalót kell őriznem!

Murcika Creative Commons License 2005.12.28 0 0 29
néhány leleplező erejű fotót szeretnék harcostársaim figyelmébe ajánlani.
Itt én vagyok éppen portörölgetés közben (látható, hogy kegyetlen gazdijaim milyen magaslatokba felküldenek egy egy ócska kis porcica eltüntetése céljából:

Itt szintén én vagyok látható, még a nyáron, az elszaporodott lepkéket is velem fogatták össze:

És itt is én vagyok, kissé elpilledve, ágyazás után
Előzmény: Spinderella (28)
Spinderella Creative Commons License 2005.12.28 0 0 28

Tegnap ismét a lelkembe gázoltak.

Anya ugyanis beiglit reggelizett, ami szerintem romlott volt, száraz, és ehetetlen. Meg kellett bizonyosodnom róla, hogy tényleg így van, nehogy Anyának fájjon a gyomra utána. Tehát kértem egy falatot. Hát ebből nem éreztem egész biztosan, hogy mi is a helyzet, így kértem még egyet, aztán még egyet és még egyet, egész addig,míg halálbiztos nem voltam a dolgomban, miszerint a beigli ehető, és senkinek se lesz semmi  baja. Sajnos közben elpuszítottam Anya reggelijének a 80 %-át, és azt a megalázó megjegyzést is megkaptam, hogy "bezzeg a friszkiz meg ott rohad a táladban, mi?".

Teljesen le voltam törve.

Floppyka Creative Commons License 2005.12.28 0 0 27

Már a macskamunka kérdése is rettenes érzékenységeket és érdekeket sért, nade a macska-gyermekmunka. Ez az ügy már az egekbe kiált!

Én tegnap voltam 11 hónapos, és már mióta húzom az igát...

Még a születésnapomat is azzal kellett töltenem, hogy leteszteljem az gazdi új fürdőszobaszőnyegét, és szétugráljam a kaparófát, amivel persze sikerült jól elterelnem a vendégek figyelmét a saját ügyeikről.

Ha már robotolni kell, hár legyen, az eredménnyel és magammal nagyon meg voltam elégedve, erre tessék, mi derült ki, az intenzív floppyzáshoz nem szokott ifjú kétlábónak még én kellett, hogy elsősegélyt nyújtsak.

Előzmény: MURCI (26)
MURCI Creative Commons License 2005.12.28 0 0 26

A nagymosás is mindig rám marad. Meg a hajtogatás. Ezt itt mind én vasaltam el.

Nehéz macskának lennei...

1
Előzmény: Floppyka (24)
Floppyka Creative Commons License 2005.12.28 0 0 24

Bezárt a szomszéd urcában a MÉH, és még a papírdobozokat is nekünk kell eltüntetnünk.

Bonifác Creative Commons License 2005.12.28 0 0 22

Itt még a fodrász munkáját is velem végeztetik el. Pedig nem könnyű ennyi forgót kiegyenesíteni!

Thorani Creative Commons License 2005.12.27 0 0 21

csapatmunka

Floppyka Creative Commons License 2005.12.27 0 0 20

Persze nélkülem a printelés se megy. Abból az alig 18 óra pihenőidőmből is fel kell áldoznom egy csómót, hogy témául és szolgáljak, és aztán le is bonyolítsam a technikai munkálatokat.

Előzmény: Besenyő Pista (19)
Besenyő Pista Creative Commons License 2005.12.27 0 0 19
Floppyka Creative Commons License 2005.12.27 0 0 18

És még a faxot is nekünk kellett megtisztítani a fáraóhangyáktól!

Előzmény: Törölt nick (17)
MURCI Creative Commons License 2005.12.27 0 0 16

Most már elég! Ide a távirányítót, átveszem az irányítást!

1

Ilyen, a nap minden pillanatában szolgálatra kész gazdit az összes macskának!

2
Fülöpmami Creative Commons License 2005.12.27 0 0 15
edinek meg nagyon kell vigyazni hogy apa es anya zoknijait el ne vigyek a vuclik meg a muclik, ezert sokat kell a kosar fedelen aludni.
eMM Creative Commons License 2005.12.27 0 0 14
hammmmm
Előzmény: eMM (12)
cumeszk Creative Commons License 2005.12.27 0 0 13

Erről Floopyka meg az Elnökvezérigazgató úr döntöttek. Ez van - és kész!!!!

Te mernél vitatkozni velük vagy a szakszervezettel????????????

Előzmény: gyanus_capa (10)
eMM Creative Commons License 2005.12.27 0 0 12
Mi meg horgászgatunk
Besenyő Pista Creative Commons License 2005.12.27 0 0 11
Jaj, ne legyél már ünneprontó!
Előzmény: gyanus_capa (10)
gyanus_capa Creative Commons License 2005.12.27 0 0 10
most nemazé de miért nem lehet ezeket a matskás topikba belarakni? miért kellett ehhez új topikot nyitni?

Spinderella Creative Commons License 2005.12.27 0 0 9
Ímé a bizonyság, hogy sok a dolog itthon:

1. kép: fürdőszobai megfigyelés

2. kép: bevetésen a család biztonságáért (ellenséges behatolók szemmel tartása az erkélyen)

Eavit Creative Commons License 2005.12.27 0 0 8
mert éjszaka történnek az igazán izgalmas dolgok!
Előzmény: ági anyu (6)
ági anyu Creative Commons License 2005.12.27 0 0 6
Csak azt nem értem, hogy a 3 órányi ébrenlétet miért az éjszaka közepére kell időzíteni.
Előzmény: Eavit (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!