Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3852
:):):) gazdája :):):)
csélcsap füzike Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3851
A mi feljelentőnk, a Pistike jó feljelentő, szolgálja gazdiját rendületlenül.
Előzmény: Törölt nick (3841)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3850
Hasta la.....
Előzmény: Törölt nick (3848)
kígyószisz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3849
Akkor ezt beismerésnek tekintem a részedről. :)
Előzmény: Törölt nick (3847)
kígyószisz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3846
Akkor minek írsz hülyeséget? Lásd: azt a beírásod, amire az előbb válaszoltam.

Előzmény: Törölt nick (3844)
kígyószisz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3843
"Aztán a neveteket nehogy ráírjátok a feljelentésre! "

Ezt nekem írod??? Én mindig ráírom a nevem, hiszen közvetlenül engem értesítenek arról, hogy áll az ügy.
Ezért tudom, hogy ötödik hónapja folyik a nyomozás.

De a feljelentők is ráírják a nevüket, hiszen névtelen feljelentésekkel nem foglalkozik senki, annak nincs súlya.

Más kérdés - bár ez valószínűleg neked magas, képzettséged folytán -, hogy létezik az adatok zárt kezelésének jogi lehetősége, ez esetben a névvel, címmel szereplő feljelentők adatait a nyomozó hatóságnak nem kell kiadnia.
Előzmény: Törölt nick (3829)
kígyószisz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3842
"már 4. hónapja folyik a nyomozás"

Pontosítok: ötödik hónapja.

Az eljárásjog szerint már szükséges volt ügyészségi hosszabbítást kérni, amelyet nyilvánvalóan meg is kaptak.
Alaptalan ügyekben ilyenkor az ügyészség maga megszünteti a nyomozást.
Előzmény: Törölt nick (3834)
csélcsap füzike Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3840
Van olyan ügy is, ( mert ugye nem csak a Gárdonyiról van szó ) például az Aba utca híd statikai terve, ahol maga Mészáros ismerte be a túlzott kifizetés tényét, s maga is a pénz nagy részének visszakérése miatt emelt szót. Vagy pár napja a közgyűlés kötelezte, hogy a haveri Égszi-Senoir-nak jogtalanul kifizetett értékbecslési milliókat kérje vissza.
Előzmény: Törölt nick (3839)
Érd Emese Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3838
Hallóóóóó! Moderáljátok magatokat... Akire tartozik, érti az:O))))))))))))))))))))))))
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3837
Érdekes. Én úgy tudtam, hogy a nyomozás ismeretlen tettesek ellen folyik. Tehát ha te a városvezetőkkel azonosítod az aljads bűnözőket, akik ellopták a polgárok pénzét, az már komoly dolgot mutat.

A névtelenségről és arctalanságról meg te ne írj semmit, mert többen leesnek a székükről a röhögéstől. Nálad névtelenebb ide még nem írt. (Persze pont ez segít mindenkinek abban, hogy azonosítson, mert még ebben is tehetségtelen vagy, mindig lebuksz. :D )
Előzmény: Törölt nick (3836)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3835
Ahány szabályt (törvényt!) ti megsértettetek, ezen az alapon az országból is ki kéne tiltani titeket egy életre!
Előzmény: Törölt nick (3817)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3834
Már megint a szokásos hazudozásod. Amit a totális idiótáknak írsz.
Ugyanis aki képes megérteni a leírt szavakat, az már mind tudja, hogy a feljelentés nem névtelen volt. Csak a feljelentők kérték az adataik titkosságát. Mert joguk van hozzá. Pont a magadfajta aljas mocskolódók elleni védelem miatt. Pont azért, hogy a hatalmukat féltő aljas bűnözők ellen védve legyenek.

Vagyis: a feljelentés nem névtelen, viszont már 4. hónapja folyik a nyomozás. Az alaptalan feljelentéseket heteken belül vissza szokták dobni... Vagyis a rendőrség szerint a vádak nem alaptalanok. Szorul a hurok, visítanak a férgek!
Előzmény: Törölt nick (3814)
laszlohalasz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3831

Kérlek, ne légy ideges...

Ha névtelen feljelentést akarunk írni tele hazugsággal, akkor szaktanácsért úgyis hozzád fogunk fordulni.

Jó hír: sztárgázsit fizetek, de átutalással.

A számlára írandó összeget beszéld meg a gazdival..."túlszámlázás" is belefér (a gyakorlat már úgyis megvan)...

Előzmény: Törölt nick (3829)
laszlohalasz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3830

Engem különösebben nem érdekel ez az iratlopás történet, csak meg lettem kérve egy információ közlésére.

De azért azt a kitiltatásból is lehetett látni, hogy micsoda hatással volt rátok az, hogy mások is megtudták az igazságot az iratlopással kapcsolatosan...

És még mennyi más ilyen lehet...

Előzmény: Törölt nick (3828)
laszlohalasz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3827

Igen, bocs, de amióta megjöttem, egy kicsit el vagyok havazva...

Jövő héten mindenképp. Jó?

Előzmény: kígyószisz (3824)
Érd Emese Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3826

Erre céloztam. A legsötétebb agitpropos módszerek, és a legtendenciózusabb ártani akarás:

Az ellenfelek ténylegesen elkövetett ostoba és teljességgel elfogadhatatlan csalásaival, vesztegetési és sikkasztási ügyeivel kezdték. Volt belőlük bőven. Ezeket mind, mint vezető hír hozták le. (Ez volt az alapozási fázis.)

Olyan szövegkörnyezetben és úgy kommunikáltak saját hibákat, hogy aki nem figyelt oda alaposan, még pozitívan is értékelhette a történteket. Egyben olyan ügyekkel foglalkoztak, melyek ugyan még nem bizonyítottak, egyértelműek, de hamarosan azok lehetnek. Ha lettek vezető hírek lettek, ha nem, akkor agyonhallgatták, vagy átfogalmazva "gyanússá" tették azokat. (Második fázis.)

És most ott tartunk, hogy a tömegek, pártkatonák stb. már klasszul be vannak etetve, a terep kész és minden klasszul fel van vezetve. Tehát: Jöhet bármi! Vezető hírként bedobnak egy feltételezett gyanús ügyet - persze az ellenfeleikről -, és már hörög is a tömeg. És már el is bukta a választást az illető, még ha feddhetetlen is volt. Természetesen, ha kiderül, hogy feddhetetlen, azt majd a sporthírek előtt, két mondatban közlik, úgy, hogy azért maradjon kétség. (Ez persze csupán a sajtóperek ellen, hiszen: Mi bemondtuk azt is, hogy nem!)

Na ez folyik a hazai médiában.

A népek meg kajázzák.

Előzmény: csélcsap füzike (3822)
laszlohalasz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3825

Ez épp olyan melléduma, mint sok más a részedről.

Inkább ismerd be, hogy parancsra cselekedtél,  mert az ominózus beírás nagyon - nagyon fájt a gazdinak. Fájt, hogy kiderült, hogy többször is hazugságokat terjesztettetek bizonyos személyekről bizonyos iratlopással kapcsolatosan.

Hát tudom, hogy nem könnyű a helyzetetek, de ne csüggedjetek, lesz még ennél rosszabb is.

Előzmény: Törölt nick (3823)
kígyószisz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3824
Ideje lenne, erre célozgattam.
Apropó, nem hívtál azóta sem.
Előzmény: laszlohalasz (3813)
csélcsap füzike Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3822
A HírTv hozta vezető hírben, hogy Batta polgármesterét feljelentették. Persze ott baloldali kötődésű a pm. a feljelentő meg jobboldali. A mi feljelentők meg jó feljelentő. Az, hogy a szomszéd megyei jogú városban nem egy, de hat ügyben( komolyabbakban ! ) folyik közel 5 hónapja nyomozás, s a pm. sorra ismeri el a szerződések jogtalanságát, s kérné vissza a kifizetéseket, az nem hír. Mert ebben a megyei jogú városban a MI polgármesterünk ül, ergo a feljelentők csak szarkeverők lehetnek. Így megy ez a független Hír Tv-nél.
Előzmény: Érd Emese (3819)
laszlohalasz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3821

De ahhoz, hogy felfigyeljenek rá és hogy ez szankcionálva legyen, előtte fel kellett jelentened.

Ez tény.

Úgy hogy jobb, ha nem mész a napra.

Előzmény: Törölt nick (3817)
Érd Emese Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3819

Pedig néha érdemes. Pölö mekkorát változott a kereskedelmi TV-k kommunikációja a választások óta.

A HÍR TV pedig még demagógabb mint valaha. Koncepciózusan nyomulnak.

Előzmény: Törölt nick (3818)
laszlohalasz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3816

Hát ami a feljelentgetéseket illeti, te jobb, hogy ha hallgatsz...

Pont te jelentetted fel és tiltattad ki lesliehalaszt pár napja a fórumról.

Úgy látszik a gazdádnak nagyon kellemetlen volt amit beírt, szólt és te ugrottál és feljelentetted.

És persze név nélkül...

Érd Emese Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3815
Halló. Te nézed a HÍR TV-t? (Nem lehet, hogy ott tanulták? Meg ugye tudod, hogy országosan honnan.)
laszlohalasz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3813
Van egy olyan érzésem, hogy valaki hamarosan meg is teszi.
Előzmény: kígyószisz (3811)
laszlohalasz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3812

..."Ennyit arról, hogy a polgármester "orvosolja" a problémákat..."

Véleményem szerint esze ágában sincs.

A túlélésre játszik, húzza az időt a választásokig.

Előzmény: kígyószisz (3810)
kígyószisz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3811
Nem mellesleg: a szerződések érvénytelenségére bárki, határidő nélkül hivatkozhat (pl. bíróság előtt).

Javaslom ezt a megoldást, ismétlem: bárki.
Előzmény: kígyószisz (3810)
kígyószisz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3810
Nem kéne túl sokat várni, mert a felmondás nem azonos az érvénytelenséggel (de ezt már leírtam korábban).
Ezek az Égszis szerződések pedig érvénytelenek. És ez akkor is így van, ha bíróság nem mondta ki (nem szükséges az érvénytelenséghez bírósági határozatra).

A felmondás az adott pillanatban és a jövőre nézve szünteti meg a szerződést, tehát a felmondás alkalmazása az érdiek számára káros, hátrányos és felesleges közpénz-kidobást jelent.

Ennyit arról, hogy a polgármester "orvosolja" a problémákat. Egy frászt, megint az Égszinek akarnak kedvezni, az érdiek rovására.
Előzmény: csélcsap füzike (3804)
laszlohalasz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3809
Hát igen...A HAVERI ZSEBEK...
Előzmény: Bilau L. (3808)
Bilau L. Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3808

A BPO-AUDIT KFT a JELENTÉSBEN az alábbiakat állapította meg a Gárdonyi Iskola vonatkozásában:

"Átvizsgálva a költségvetést megállapítható, hogy a Fıvállalkozó nem kizárólag csak a tervezıi költségvetési kiírásban található mőszaki tartalmat és mennyiséget árazta be, hanem az újbóli felvonulás költségeit is beárazta – 0. számlázási ütem néven."

Ez egyre jobb! A BPO nem kevesebbet állított, minthogy a "0. ütem" az újbóli felvonulás költségeit tartalmazta kb. 102 000 000 + áfáért, azaz 127 500 000 Ft-ért. Azon nagyvonalúan átugrott, hogy ebből 97 000 000 + áfa, azaz 121 250 000 Ft hibafelmérés /I. osztályú minőségben átvett munkákon!!/, hibajavítás /I. osztályú minőségben átvett munkákon anyag nélkül!!!!/, garanciaátvállalás stb. volt.

Ennek ellenére azt találta megállapítani, hogy minden nagyon gazdságos volt, a várost nem érte kár, mindenki úgy járt el, ahogy kellett.

laszlohalasz Creative Commons License 2010.09.16 0 0 3807

TMA-nak sok száz milliót kellene visszaszereznie, csak éppen soha nem fogja.

Jelenleg épp a túlélésre játszik, október 3 - ig húzza az időt.

Okt. 3 után ha megválasztják, kap 4 év laufot, ami alatt szép csendben elaltathatja ezeket a sarait.

Ha meg bukik, akkor meg hopp, lelép...

Előzmény: Bilau L. (3806)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!