Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Azért,ahogy az előzményeidet elnézem Te sem voltál eddig egy szeplőtelen bárány... Azt gondolom,ha jó szándékkal tértél vissza a fórumhoz,akkor tudomásul veszed,hogy ezek a megjegyzések a múltbéli tevékenységednek szólnak. Szerintem maradj türelmes és próbálj meg beilleszkedni. Természetesen ellenvéleményed lehet,ezt nem tiltja semmi. Nem szeretném,ha félreértnél. Mi azt szeretnénk,ha minél több vélemény ütközne itt és észérveken alapuló viták alakulnának ki,természetesen kulturált európai módon. Védd meg az igazadat érvekkel. Az ármánykodásokról meg szokjunk le szerintem,mert ez csak bizalmatlanságot és ellenszenvet eredményez. A kulturálatlan vitákhoz is legalább két fél kell. Nem akarok megint nyomozóhivatalt játszani és ezért kérlek ne gondold azt,hogy azért mert új nickkel jöttél vissza,a régi dolgok azonnal elfelejtődtek. Hozd helyre a hibákat és ígérem,hogy ezek után,ha méltánytalan atrocitás ér,számíthatsz a segítségemre. Üdv!
A Lyme troll ismét támadásba lendült, és elkezdett személyeskedni, gyalázkodni. Ha kérhetem, legyen szíves és törölje a trollt, és személyeskedő hozzászólását. Amennyibe ez nem történik meg, kénytelen leszek megvédeni magam. Csak aztán nehogy az legyen, hogy én kezdtem.
mivel itt nem lehet privátot írni, szólok, hogy a trollok visszatértek.
Az egyik tegnap előtt beírt egy troll szöveget. Mivel nem törölte ki azt senki illetékes, a másik két nick nevével is kezdi a puhatolózást. Kérem a szobafelügyelőit, kezdjék a figyelést.
Itt egy másik vélemény, kicsit gúnyos és trágár,de legalább igaz :
Tisztelt Operátor!
Brigi saját maga irta a fenti sorokat, hogy gunyos és trágár. Kérem a a 12503 és a 14498.sz. brigi57 beírását törölni. A professzor nem irogat a Fórumban. De ez a stilus sem engedhető meg.
A Porc Gerinc témában sziiveskedjél megnézni a mai napon bejegyzett brigi57 icket használó 12498 és 12503 bejegyzéseit. Másnak a sértő véleményét továbbította. Megsértette Kiem professzor személyességi jogait. Megérdemli, hogy ilyen közleményekért tartósan kitiltsátok. Engem is megvádolt azzal, hogy többször alaptalanul dicsértem a profot. Nem voltam szekértolója. az ilyen stlusban irt közleménxekért jogosan büntetni kell.
A Leszázalékoltak fóruma csoportba, kérünk nagytakarítást! Nem tudom , hogy az törölhető-e aki, már vagy 10 féle niknévvel, jelentkezik és rombolja a topikot. Ha nem lehetséges a törlés, akkor a szabályzaton kellene változtatni, ha ez lehetséges.
Ha valakinek más véleménye, tapasztalata van, netán kicsit túloz, esetleg füllent is ezzel kapcsolatban, azt bizony le fogja írni, mert leírhatja. Ez a hely ezért vitafórum, és nem mondjuk egyetértőfórum.
Ha valaki trollkodik, elárasztja a topikokat semmitmondó ás arrogáns beírásokkal, nos azokat törölni fogom, a civilizált, ellenvéleményeket is tartalmazó társalgás érdekében.
Tisztelt Moderáció! Köszönjük a lyme fórumon történt nagytakarítást. Sajnos azonban a trollok közül egy ismét támadásba lendült, megkezdte az írogatást. Szerintem ők már kivívták maguknak, hogy egyáltalán nem kellene ezen a fórumon lenniük a múltbéli viselkedésük miatt. Kérem, amennyiben lehetséges, figyeljen oda a moderáció egy kicsit a viselkedésükre, mert ha marad jogosultságuk a lyme fórumhoz, valószínűleg eddigi rombolásukhoz fogják azt használni.
Ez így kb. olyan , mint egy emberkísérlet. Pszichológiailag rendkívül érdekes, de nézni is teher.
Nem kétlem, hogy ti magatok már sokkal korábban rájöttetek, hogy ki kicsoda, és pontosan kit kellene likvidálni a lyme fórumról. Beleértve az elmúlt másfél hét anyagát is.
Azt sem kétlem, hogy biztos megoldást szeretnétek találni, de addig is jó lenne, ha valami átmeneti történne, ha más nem. akkor addig ne tudjon senki beírni a fórumra. Az óra ketyeg, az emberek türelme pedig a legvégén jár.
Nem gondolom, hogy helyes dolog változatlanul hagyni mindent a tökéletes megoldás megtalálásáig. Sajnálom.