World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Nincs azzal annyi gond, van arra taktika a full cc-zéstől elkezdve a minimál cc és full nuke-ig minden, a legnagyobb bajom az, hogy bármelyiket is csinálod, közel tökéletes kivitelezés mellett is rohadt nagy a randomfaktora.
Amikor én ottvoltam, még nem volt meg a guildnek a taktikája hozzá. Disc priesttel nekem úgy nézett ki az a szar, hogy elnyomtam 2 mass dispelt és agyonbasztak. Fixen. Oké, lehetett fade-vel meg pain suppressionnal nyerni pár másodpercet. Nyilván ha van taktika akkor ez nem így néz ki, de azért a maradandó "jó" élmény az megvolt. Ha meg arénázni akarok akkor majd arénázok, köszönöm szépen, nem?
Nekem nincsenek ennyire erős ellenérzéseim vele. Kifejezetten üditő hogy olyan spelleket használok amiket máskor soha. Ciklon, NG, roots, dispell mint állat. Szerintem az egyik legjobb csapatmunkát igénylő harc, mindenkinek kell figyelnie mindenkire.
Na az az, amit nem fogok megérteni, mi az istennek kellett oda. Konkrétan azért játszom PvE szerveren, mert PvE-zni akarok, és nem érdekel a PvP. Rémesen rühellem azt a nyavalyás encountert. És bizony fel kell venni némi hitet, hogy a mass dispell ne misseljen ötből ötöt.. grrr.
Valszeg az illetőt nem érdekelte a socketbonus, és telepakolta olyan gemekkel, amik neki kellettek. Bármit beletehetsz, ha nem olyat teszel, amilyen a színe, akkor nem kapod meg a socketbonust, de attól még a betett gemek működnek.
Megnéztem a régi hordás guildemet, 70es undead priesttel. Nem villanyozott fel. Indítottam tök új szerveren be priestet, az jobban tetszett. Ma este visszanézek az allis 80asaimhoz is :)
Előfordulhat, talán én is megtenném. De ha ugyanennek az embernek GEMELVE van haszontalan stat, akkor nem tudom elhinni, hogy azért vette fel a haszontalan statot tartalmazó cuccot egy másik slotra, mert nem volt más. :)
Kinéztem egy páncélt 3 socket hely van rajta, különbözőek. Láttam egy játékosnál egy ugyanilyet a neve is stimmel de 3 egyforma socket. A gem helyeket valahogy át lehet alakítani, vagy van valamilyen mód hogy pl. a kékbe ne staminát rakjak hanem pl strength-et? Vagy csak ugyanaz a típus más kiszerelésben :-)
az 1 dolog, ha a Te peldat nezve, egy kevesebb armor-t ado cucc, jobb statokkal bir es ezert hasznalja inkabb azt az ember, meg 1 masik dolog az, hogy az adott celra tok felesleges statokkal rendelkezo cuccot vesz fel valaki.
Mellesleg az regen volt fokepp, hogy fokepp dps es heal emberkek nem feltetlen az adott class ruhaiban jartak, mivel regen az itemizacio eleg gyengus volt. Nagyon sokszor tenyleg jobb statokat adott egy bor cucc, plate helyett. Es egy dps-nek is, meg egy healernek is alapvetoen teljesen mind1 mennyi armore van a ruhan, mert nem az jatszik szerepet nala. (illetve nyilvan most is megvan ez es meg is lesz, mert amig valaki nem tud az adott tipusba jobbat talalni addig hord kevesebb armor-t ado itemeket. Azt lassuk be hogy a ruhak kozott, a statokon kivul persze, csak az armor erteke mas, es a tankokon kivul alapvetoen senkinek sem fontos stat az armor, pve-be)
Olyan szoba sem johet, hogy azt veszi fel, ami jut? Teszemazt egy hites mail cucc jobb statokat ad neki, mint egy alacsonyabb szintu "hitetlen" plate? Comparing [Pauldrons of the Deafening Gale] with [Frostblight Pauldrons] Persze nem vitazni akarok, csak jelzem, bizonyos esetekben megbocsathato az ilyen viccesen oltozott karakter. Vagy masik pelda: sok retri palat lattam leather DPS csukaban, pedig nekik is inkabb a plate valo...
Sima HC-ban azért lootolsz így, mert grp lootra van állítva :-) Ehhez képest lenne még pár opciója a party leadernek (free for all, vagy akár master looter is) de általában a grp loot a legkényelmesebb.
Perszehogy meg, csak tudod ez egy MMO aminek a középső M betűje a multiplayert jelenti :-) És alapvetően az ügy legjobb része. Bár én elfogult vagyok, nagyjából mostanában van 4 éve, hogy raidelek :-)
Amikor eldől a boss (vagy esik valami zöld szar a trashből) akkor mindenkinek feldobja a tárgyat mellette két jellel. A felső a need (neked KELL az item, ezt akkor dobod, ha használnád is nagyon a cumót) az alsó a greed (ezt dobjuk általában zöld szarokra, vagy ha nem kell rettenetesen nagyon a cucc, avagy nincs enchanter a grp-ban aki szétszedné) ha X jellel bezárod az ablakot az a pass, amikor nem kell a cucc. A két elsőnél a játék dob egyet, és a legnagyobb Need vagy legnagyobb greed viszi. Ilyenkor automatikusan beteszi az inventorydba a cuccot. Már ha van helyed :-)
Groupban is illik letisztázni a lootszabályokat indulásnál, vannak akik az achievement miatt dobnak needet minden szarra, de mivel a cuccok átadhatók még a group tagjai között egy órát, így nagy gond nemigen szokott belőle lenni.