Keresés

Részletes keresés

Fedél nélkül előfizető Creative Commons License 2006.08.04 0 0 2277
Előre bocs mindenkitől a zenebona miatt a B II környékén... végre itt van a Bose hagsugárzókból + Yamaha erősítőből álló hangrendszerem. Most még kisgázzal megy, de hétvégén szeretném majd rendesen kihajtani... Cserébe minden lakótársnak szivesen megmutatom aki érdeklódik ilyesmi iránt... szerintem nem szól rosszul, bár lehet, hogy kicsit elfogult vagyok. :)

Üdv.

Catman Creative Commons License 2006.08.03 0 0 2276
Az nem keves...
Előzmény: zsoofika (2273)
IKON_D501 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 2275
Nem lehet rossz, de biztos sokkal zajosabb, mint egy rendes split klíma.
Előzmény: zsoofika (2271)
hamanokaito Creative Commons License 2006.08.03 0 0 2274
Szia ! Visszaaszfaltoztak egy gödröt az úton, ami valószínüleg még az Ikon2 közműbekötése miatt keletkezett. Ezen az oldalon többet nem láttam, megpróbáltatásaink várhatóan nemsoká véget érnek ... A járda- és garázsbejáró kövezők kőkocka tördelésének és hengerelésének hangja sem volt semmi a múlt héten ... Hamano
Előzmény: Véső (2270)
zsoofika Creative Commons License 2006.08.03 0 0 2273

Szabad.

Horror ára volt. 370 lett a vége, de azt tudom mondani, hogy abszolút megérte.

Előzmény: Catman (2272)
Catman Creative Commons License 2006.08.03 0 0 2272
Koszi az infot! Azt szabad megkerdeznem, hogy mennyibe kerult? :)
Előzmény: zsoofika (2271)
zsoofika Creative Commons License 2006.08.03 0 0 2271

Kedves klímára éhes lakótársak!

Elnézést kérek a késlekedésért, de a számla meg a használati utasítás eltünte magát egy kis időre.

DE! Íme az infó!

Olimpia Splendid Unico 11.0 tipusú parapet/oldalfali kültéri egység nélküli klímaberendezés, magyarországi forgalmazója a Szanyó Hűtő és Klimatechnika Kft, Kontakt személy Kertész Gábor mérnök.

Kertész Gábor (Szanyó)

telefonszám: 436-7110

fax: 436-7131

Mobil: 06-30-500-2135

e.mail: gabor.kertesz@szanyo.hu

Sztm biztos segítőkészek lesznek, velem nagyon kedvesek voltak.

Van igény klímamegtekintési bejárásra hozzám???

Véső Creative Commons License 2006.08.02 0 0 2270
Iszonyat ez az útbontás, a szék is remeg alattam. Miért túrják már megint fel az utcát??? Soha nem lesz ennek már vége...
Catman Creative Commons License 2006.08.02 0 0 2269
Jonak tunnek ezek a keszulekek. Ha valaki tudna forgalmazot es arakat mondani, megkoszonnem (attol felek, az arak csillagaszatiak lesznek :( )
Előzmény: Fineszedző (2267)
Papagena79 Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2268
Úgy voltam vele, hogy ennél jóval több pánzt is elszórok hülyeségekre és ha véletlenül vannak tényleg csótányok, akkor nehogy hozzánk meneküljenek már :-))
Előzmény: Fineszedző (2267)
Fineszedző Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2267
Papagena79, mintha ti vmelyik felsőbb szinten laknátok, nem? Akkor minek kértél írtás? Valószínűten, hogy nálatok van, alattatok meg nincsen.
Szerencsére nincsen a házban szemétledobó, és az (amennyire tudom) összes strang szintenként el van vaálsztva, ezért nem sok esélyük van a csótányoknak. A futrinkáktól - ha egyáltalán az volt - meg ne félj, kizárt, hogy beköltöznének.
Viszont ismét levitte szemetét az szinte biztosan nő (amire nem csak a rengeteg félliteres vizespalck utalt), aki képtelen felemelni a kuka tetejét. Davidoff Slim-et szív, de vmi mást kéne. Elképesztő. Na, emiatt lehetnek csótányok, és ami talán rosszabb, hangyák. Kamerával mi a helyzet?
A kuka elvesztése - hacsak nem ellopták - nem látszik problémának. Sikerült összébb húzni magunkat, ha jól vettem észre.
Ezek az ajánlott készülékek, de már kidobtam a prosit, nemtom, ki a forgalmazó. Ha van légmozgás a lakásban (esetek 95%-a), akkor nem érzem melegnek a lakást. Más lakásokhoz képest itt igen jó hűvös van.
Előzmény: Papagena79 (2264)
fiend Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2266
Kedves Zsoofika!

Nagyon titkolod aztat a klíma infót! Pedighát azt hiszem többünket is érdekelne! Én valahogy nem emlékszem,egyébként hogy pl. a mi lépcsőházinkban (legalábbis a postaládánkban biztosan) reklámoztak volna bármiféle klímát mostanság!

Szóval nagyon érdekelne a típus és mondjuk egy kb. ár beszerelés nélkül vagy beszereléssel!:-)

Mondjuk talán az idei évet már ki fogjuk bírni de azért nyár lesz jövőre is!:-) Bár lehet, hogy ami eddig volt az csak az előleg az év legmelegebb augusztusi hónapjára! :-))
Előzmény: zsoofika (2259)
AndreW77 Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2265
Sztem az élelmiszerboltnál és az étteremnél nagyságrendekkel nagyobb rizikó a kukahelyzet, csak már túl lerágott csont... Különben tudja valaki, hogy miért vontak meg egy kukát a C lépcsőháztól? Kb. 2hete tűnt el. Vagy csak rosszul emlékszem?
Előzmény: Szürkeszamár (2262)
Papagena79 Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2264

Sziasztok!

Én kértem a lakásunkba csótányirtást, mert rettegek ezektől a dögöktől és úgy éreztem, hogy jobb megelőzni a bajt.

A szaki, aki kijött elmondta, hogy a házban 4 gyanus bogarat találtak :-))) a kazánházban, de csak egy volt csótány a többi gabonafutrinka, mondjuk érdemi különbség nincs. Lakásban, folyosókon még nem találtak.

Előzmény: Szürkeszamár (2262)
Catman Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2263
Szia! Rakerestem erre az olimpia splendid-re. Ez egy mobil klima, vagy nem jo oldalt talaltam?
Előzmény: zsoofika (2255)
Szürkeszamár Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2262
Szerencsére még nem futottam össze velük (kopp, kopp...). Azonban a múltkor volt nálam egy barátnőm, aki szintén a környéken lakik, és csodálkozott, hogy itt nincsenek csótányok, mert állítólag a környéken mindenütt vannak. Ha élelmiszerboltot, éttermet nem engedünk a házban nyitni, akkor szerintem az inváziót megússzuk.
Előzmény: Bluenose (2261)
Bluenose Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2261

Most olvastam a hirdetőn, hogy júl.28-án csótányírtás volt a házban.

Látott már valaki csótányt? vagy mi van?

Modrooka1 Creative Commons License 2006.08.01 0 0 2260
Kedves lakótárs megint zenét halgat...nálunk meg megint nem lehet kibírni...:-/
zsoofika Creative Commons License 2006.07.27 0 0 2259

Ezúton szeretném megköszönni Fineszedzőnek a nagylelkű segítséget, no meg a festéket is! :) És lőn fehér falam.

Klíma info talán holnap. Sorry.

zzoltan Creative Commons License 2006.07.27 0 0 2258
Catman szomszéd! :)

Majd ha megkaptad az infót, továbbítanád nekem is? :) Főleg ha árat is megtudsz. :)
Előzmény: Catman (2256)
zsoofika Creative Commons License 2006.07.26 0 0 2257

Szóval MINDENKI!

Festéket Zsófinak!!!!

Catman Creative Commons License 2006.07.26 0 0 2256
Raer este is. :) Koszi.
Előzmény: zsoofika (2255)
zsoofika Creative Commons License 2006.07.26 0 0 2255

Innen a munkahelyemről biztos nem..

Asszem "olimpia splendid" a neve..

Előzmény: Catman (2254)
Catman Creative Commons License 2006.07.26 0 0 2254
Szia! En horizontos vagyok, ugyhogy ismertetot sem kaptam. :) Tudnal markat es tipust mondani?
Előzmény: zsoofika (2253)
zsoofika Creative Commons License 2006.07.26 0 0 2253

Persze hogy megkérdezheted, SŐT!

Át is jöhetsz megnézni!!

A Beltéribe be van építve a kültéri a két nagy luk közül az egyiken szívja a levegőt, a másikon kifelé porlaszt. Okos kis dög.. Kívülről két szolíd kis rácsocska. A C lph. minden postaládájába dobtak ismertetőt, de nálam lehet érdeklődni elérhetőségről. Melyikben laksz?

Előzmény: Catman (2252)
Catman Creative Commons License 2006.07.26 0 0 2252
Szia! Megkerdezhetem, hogy milyen legkondi az, aminek nincs kulteri egysege?
Előzmény: zsoofika (2251)
zsoofika Creative Commons License 2006.07.26 0 0 2251

Sziasztok!

A légkondi szerelése kis gonddal járt nálam. Mivel ennek a fajtának nincs kültéri egysége, két 20 cm átmérőjű lukat fúrtak a falba. Valami hatalmas méretű ipari cuccal hajtották végre a hadműveletet, aminek a működéséhez szükség volt agy kis vízre a hűtés miatt.

A szívroham kerülgetett, főleg azért, mert olyan hangja volt, mint ha le akarná bontani a házat a brigád, de még ez sem volt annyira ijesztő, mint amikor a téglaporos, retkes víz a falon belül elkezdett lefolyni..

komoly kutatómunka árán kinyomoztam, hogy Düfa beltéri falfestékkel festettek nálunk, (egyébként nem hiszem el, mert az árban nem egy Héra) de természetesen a Düfa szaküzlet költözik, máshol nincs 5 literes, máshol nincs sima beltéri csak "latekszes", meg "letürülhető"... 17 Düfa képviselet, horror telefonszámla...,mind1.

Szóval abban kérném a segítségeteket, hogy ha valakihez menne a napokban festésjavításra a nagytiszteletű GARANCIÁLIS IRODA, (dícsértessék az ő szent neve) kérjetek nekem javító festéket lécci!!!!

Vagy ha esetleg Valakinek van tarcsiba, megígérem, hogy amint kinyit a Düfa a Megyeri úton, veszek neki 120 litert.. ;)

Fineszedző!  Neked nem volt valami javítási mizériád?

Modrooka1 Creative Commons License 2006.07.24 0 0 2250

Szia!

Igen, rájuk:-) Tudom, hogy megfelel a szabályoknak - nem belekötni akartam, csak elújságolni...:-)

Előzmény: AndreW77 (2249)
AndreW77 Creative Commons License 2006.07.24 0 0 2249
Az első emeletre gondolsz, ugye? Azt én is néztem, de megfelel a szabályoknak (korláton belül és alatt). Max abba lehet belekötni, hogy nem vitték vissza a kondenzvizet a lakásba, de szerintem mivel első emelet, senki nem fog vele foglalkozni (és ez így is van jól).
Különben most jutott eszembe egy olyan érv, amivel valszeg az AFM-es tiltások jelentős része visszaverhető: OC "gyönyörű" kék cégtáblái az _utcai_ homlokzaton... Mondjuk utána kell nézni, hogy ők mennyire hivatalosan szerelték fel azokat (vagyis van-e rájuk önkormányzati engedély).
Előzmény: Modrooka1 (2246)
enibody Creative Commons License 2006.07.24 0 0 2248

Sziasztok! Tegnap délután nem bírtam bemenni az A-ban a kukatárolóba kidobni a szemetet. Nem fértem oda a kukákhoz a dobozoktól és még jóisten tudja, mi mindentől. Az az őskori fotel meg hetek óta ott áll, komolyan, rosszabb ez az egész, mint valami lomtalanítás. Percekig tartott, mire átmásztam a szemétdombon, hogy az utolsó kukába belerakjam a szemetet, ami láss csodát: félig üres volt.

:( 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!