Gratula a nagybácsinak és persze neked is! Büszke lehetsz magatokra!!! Sokunknak ez csak egy álom marad egész életünkben. Szóval tényleg le a kalappal az ilyen kitartó emberek előtt! Hallod Vili....? :)
Ha mar ugyis ez a tema, akkor hadd dicsekedjek el, hogy vasarnap en is lefutottam a Maratont Antwerpenben 3:58:20-as idovel. :)
De ez mind semmi ahhoz kepest amit a nagybatyam (apam occse, aki 63 eves) csinal:
55 evesen gondolt egyet es elkezdett futni. Azota szamtalan felmaratonon, maratonon, kekes csucsfutason vett reszt...ketszer korbefutotta a Balatont (18 ill 19 ora alatt) es mivel mostanaban a maratonokon a korosztalyaban dobogos eredmenyeket ert el iden indul a veteran Atletikai EB-n Maraton versenyszamban.
Tudom, hogy offtopic, de le akartam irni, mert buszke vagyok ra! 63 eves...en ennyi idosen max a Szechenyi Furdoben fogok sakkozni sport gyanant... :)
Dani Alves a gyenge láncszem. Ő hibázott a gólnál. A beadásai rendre rosszak (ahogy azt megfigyeltük az el classico-n is!). Talán nem véletlen, h. mindig behúzódnak róla, lehet, h. direkt hagyják beadni. JM nagy mágus, kinézem belőle!
tisztelt lovak!nem szoktam ilyet de most az osztálytársamról van szó:
Nagyon gyors segítségre szorul egy daganatos fiatal családja Nagyon gyors segítségre szorul egy daganatos ajkai fiatal lány és családja
Barabás Vivien egy aranyos, segítőkész lány, akit mindenki szeret az osztályban.
Az ajkai középiskolás tüdejében daganatot diagnosztizáltak néhány hónappal ezelőtt. Először tüdőgyulladásra gyanakodtak az orvosok, de aztán sajnos beigazolódott, amitől mindenki rettegett: Vivien tüdőrákos. Néhány hete már iszonyatos fájdalmai voltak, és nagyon le fogyott szegény. A hatodik vagy hetedik kemoterápia már nagyon megviselte a szervezetét. Szomorú, hogy egy éppen felnőtté vált fiatalnak ennyit kell szenvednie. A kemoterápia, az utazás, a gyógyszerek rengeteg pénzbe kerülnek.
Ezért gyűjtést szervezünk Viviennek, és a befolyt összeget Vivien és szülei kapják meg.
Nagy szükség lenne a támogatásra.
Most kell igazán összefognunk, mert most egy fiatal magyar lány jövője a tét. Bízom bennetek, tudom, hogy együtt képesek leszünk összegyűjteni annyi pénzt, ami elég lesz ahhoz, hogy Vivien szüleinek ne kelljen azon gondolkodnia, hogy melyik banktól vegyenek fel hitelt, hogy a gyógyszereket, kezeléseket fizetni tudják.
Sajnos Vivien tegnap kómás állapotba került.
Vivien élete a tét, kérlek, segíts!
Bankszámalszám: 10701142-63972986-51100005 CIB BANK
Be kell látnom, h. ma tényleg a jobbik csapat nyert. Ez csak azért bosszantó, mert nyerhettünk volna, ha bemegy a fránya tizenegyes. De nem ment be... Sajnos. Ez a Totti nevű köcsög pedig akkora tahó, mint amekkora játékos... FORZA LAZIO!
Az NSO vonatkozó cikkénél a hsz-okban nagyon megy az anyázás... :-)