Hát az a rengeteg off reb, amit a Mavs szedett igencsak megnehezítette a dolgot (gyenge a Suns védelme, de ez azért erős), még a negyedik negyed közepén is átvették a vezetést,az utolsó percekben lett csak fölényes a vezetés sajnos, pedig végig sokkal jobban dobott a Phoenix. Eléggé ott vannak fejben, mert mindig akkor dobták be a hármasokat, amikor az nagyon kellett.
Nash rá tudja hozni az emberre a szívbajt a TO-jaival :)
Érdekes volt a Pistons meccs is, amikor visszajöttek 10+ pontról és átvették a vezetést, azt hittem, megtörik a Pacers, de fantasztikus, ami csapategység ott van, már értem, hogy jutottak be simán a playoffba az eltiltások és sérülések ellenére.
Egyetértek, szerintem is egérdemelné Miller, hogy sokáig eljusson a Pacers, ő volt eddig a második leghűségesebb csapattag John Stockhon után. Meg nagyon sokat hozzátesz az Indiana sikereihez. Úgyhogy hajrá Pacers, hajrá Suns!!
én nagyon szurkolok a Pacersnek. nem mintha olyan nagyon szimpatikus csapat lenne, de Reggie papának szurkolok, hogy utolsó évében legalább egy keleti döntő jöjjön össze neki.
asszem a Sunst nem kell félteni, ezt is behúzzák majd. hú, már előre várom a Spurs-Sunst.
És mégsem akadt túl sok gondja a Sunsnak hoppá-hoppá. Jó ideig rágódtak a falaton, de a Nash-Stoudemire-Jackson tengely vezérletével csak lenyelték oppá-oppá.
Régebben ott volt, de leszedtem, mert kellett másnak a hely. Hirtelen átpásztáztam a gépem, de nem találom, pedig mindent elmentek, de ha meglesz akkors szólok.
Én is arra gondoltam. A második fele csak a szokásos vészmadárkodás az elengedhetetlen és megsüvegelendő bölcsességet sejtető "hoppá-hoppá" kiegészítővel megspékelve.:)
Nem arra gondoltam, hogy meghatározó játékos lesz valaha bárhol is.
Csak arra, hogy nagyon hasznos kiegészítő ember lehet bármely csapatban, de ha az idei idényt veszem alapul, akkor kezdőként 30 perc felett a 10 pont 10 lepattanó 2 körüli blokk nem elképzelhetetlen tőle. Kb. erre gondoltam, hogy nem csak jópofa.
Másrészt a hülyéskedései mellett látványosan is játszik, komolyakat töm, és láttam tőle néhány hihetetlen blokkot is. A CHA ellen csinálta azt decemberben, hogy Wallace egyedül rohant vele szemben leindításnál a palánkra, szeretett volna zsákolni, amikor is olyan burát kapott az emberünktől, hogy Gerald teste úgy viselkedett, mint ami nagy sebességgel villanyoszlopnak csapódik. Hihetetlen volt.
Lehet, hogy kap jó szerződést, de én kötve hiszem, hogy nem úgy fogunk rá emlékezni, mint egy emberre, aki lelkesen ugrált egy nagyon gyengén teljesítő csapatban, majd eléldegélt a később indokolatlanul magasnak bizonyuló gázsijából. És ezt nem a rosszindulat mondatja velem, egyszerűen csak az, hogy a lelkesedésen és a közönséghergelésen kívül semmi megragadó nincs a játékában. Legalábbis számomra. De ne legyen igazam.
Ezek a számadatok talán megcáfolják azt a véleményt, miszerint Andersen túlságosan is sokat foglalkozik a külsőségekkel és az NBA önjelölt bohóca? Nem. Akkor meg ugyan miről beszélsz?
Smith-szel nekem nincs semmi bajom, de Andersen ezen a videón is megerősít abban, hogy személyében csak egy folyton a jópofzásással foglalkozó idiótát tisztelhetünk.:)))
mondom, min szórakozik a közönség: ha nyer a csapat.
Nem mondod!? Nem hittem volna:-) Azért gondolom nem baj, ha New Orleans-ban jól érzik magukat akkor is, ha nem nyertek idén soxor:-)
Ja, és ne mondd, h nem csinált mindenféle kriszkkrakszot a kezével mittomén, a nagyszülője halála előtt is
Nem láttam azelőtt játszani, max. párszáz szerencsés, aki New Jersey-ben élt és tudta, hogy nem egyszerű középiskolás meccseket láthat ott, ahol Smith játszik. Arról az anyja beszélt egy interjúban, hogy zsák után miért csókolgatja az alkarját.
Különben más játékos is keresztbe teszi a karjait zsák után, pl. Stromile Swift.
mindegy hagyjuk, ha ez neked tetszik, akkor jó. Engem nagyon nem zsibbaszt, inkább az jön be, amit előtte látok:-). De annyi gondom biztos nincs vele, hogy leszóljam őket miatta.
Azért azt megnézném, hogy te, az itteni topic főszerénye, mit is művelnél egy-egy jól sikerült tömés után 20ezer ember előtt...
Ahhoz mit szóltok, hogy 1 ponttal nyert a Seattle? A kedvencem, Tim Duncan ismét jó volt, dupla-duplát ért el, de Rashard Lewis sem játszott rosszul. És azért a San Antonio-nak szurkolok. Go,Go Spurs!!
Jordannek pl. a nyelvkidugás volt a signature move-ja.
Amúgy meg a régi játékosokat nem érdemes a maiakkal összehasonlítani, akkor más volt a módi. De az tény, hogy ha valaki örül akkor szokott mindenfélét csinálni és nem csak visszasétál a saját térfelére. Van, aki kiabál egyet, van, aki a levegőbebokszol, ugrándozik vagy táncol a szögletzászlónál...
Ezek a srácok (akik jó pár évvel fiatalabbak még nálam is) ki akartak találni valami különlegeset. Ez olyasmi, mint a profibox, lehet csak simán odamenni és kiütni valakit, majd hazamenni és lehet hergelni a nézőket és csinálni egy show-t. Persze a közönség akkor örül, ha nyer a csapat, de ez a Hornets-szel nem fog mostanában előfordulni. De attól még, hogy veszít valaki nem kell feltétlenül egy rossz élménnyel gazdagodva hazamenni.
Nekem semmi bajom ezzel a mutogatással, ebből a szempontból szerintem viccesebb/érdekesebb az nba, mint mondjuk a 60-as években. Ez olyan, mint a trash talking. És ne légy irigy, amiért ők tudnak zsákolni, te meg nem... :)))
mondom, min szórakozik a közönség: ha nyer a csapat.
mondom még1szer, nem kifejezetten emiatt a két csóka miatt mondtam, mait mondtam, hanem úgy általában pl. Q-richardson is egy bohóc, meg a Darius Miles is...
"és minden ilyen mozdulattal nekik tesz tiszteletet"
na jó, nem kommentelem, de ezt hívom hivalkodásnak. A közönség nagyrésze ezt nem tudja. Ja, és ne mondd, h nem csinált mindenféle kriszkkrakszot a kezével mittomén, a nagyszülője halála előtt is.
És Dzsorden mit mutatott a papa iránt érzett szeretetéül minden zsák után?
A Dallas sikerére számítottam az elsö meccs buktája után,de az Indiana sikerére egyáltalán nem.Gondoltam,hogy nem lesz olyan sima Pistons gyözelem,mint az elsö meccsen,na de azért ezt nem...Az elsö negyed után meg pláne nem.Így azért érdekes lehet a párharc is,föleg ha a kövi meccset be tudják húzni Reggiék.