Hűűűűű de morcos tetszen lenni ma reggel!!! :-)) persze, a délutáni bulin meg nem jelenünk meg??? én is mondhatnám ugyanezt ugyebár.... :( tessen elintézni, még van időőőő....
Igen kedves dolog ez az italinvit, de valahogy olyan az ember érzése, mintha valakinek a lakásában garázdálkodnék, mikor a tulaj nincs otthon.
Hát legalább annyit mondhatott volna Gombóc, hogy kurv nagyon unlak benneteket, elegem lett belőletek, uncsik vagytok, Torgyán Józsi is szórakoztatóbb, menjetek Isten hírével! Nem? Értjük mi az Észak-Albán nyelvjárást! Basta!
De jó dóga van ennek a nőnek! Minden illen könnyedém megy neki.
Még a végén Iránba sem kell elmennie, majd azt is elmesélik neki, vállalván mások a sok fáradtságot! Neki meg ki sem kell mozdulnia, és nem kell azt az óriási teret sem bejárnia Iszfahánban, az Imám mecsettel együtt. (A világ második legnagyobb tere a Pekingi Tienanman tér után, és a világ legszebb mecsetje, az összes többi előtt:))
Jászalsószentgyörgy nem? Nem ilyennek ismertelek, hogy meghátrálsz egy kis nehézség előtt, és a könnyebb (Irán) ellenállás irányába mész:) De nem bánjátok meg! Ha mégis, csak magatokra vessetek:)
Az AGRA már 12 fővel is indítja az iráni utat, idvezzel, tokkal-vonóval-balalajkával. Az más kérdés, hogy aranyáron... Viszont -talán- kérdezni lehet tőlük(?)
Mondjuk senki sem mondta, hogy mindenhova együtt kell mennünk, nem leszünk összeragasztva... meg szerintem a szállodákat is nehéz igy összehangolni... szóval bizonytalan vagyok. De a szervezések nagy erőkkel elkezdve. Rajtam nem fog mulni asszem. Mostmár.