Nagy respekt Neked! Eddig csak a nagy "öregektől"(-:Tatrafan,Keepit)hallottam,Rólad illetve,pár képedet láttam versenyekről. Jó,hogy még egy Tatra fanatikus idetalált!!:-)) Sajnos még én sem láttam hivatalos T613as versenyautóról képeket. Érdekes,hogy egy csomó felvezető autó készült belőle.... Aztán ott volt a T613 GTH felvezető. Kialakítását tekintve simán indulhatott volna bármilyen versenyen. Megkérdezem a szlovák barátaimat,hogy tudakolják meg,létezett-e "verseny" 613. Jó lenne,ha tudnál indulni...
Igen, a 700-ast én is megtaláltam, de a papírokhoz nem segít sajnos. A baj, hogy a historicon csak a 613-mas valami versenybizonyítékját fogadják el. Hihetetlennek tűnik számomra, hogy a 603,700-asból is volt versenyautó, de a 613-asból kb.20 év alatt nem volt egy sem ....
Köszönöm az információt. Nem tudod véletlenül elővadászni a videót, én már rengeteg oldalt nézegettem vissza, de nem találtam. Reményeim szerint az a parkolói banzáj egy prológ lehetett, akkor pedig eredménylista is lesz. -)Előre is köszönöm a segítségedet!!
Igen, én vagyok! Végre elkészültem vele, már itt volt az ideje. Lassan adatok is lesznek róla. Nem sikerül semmit sem találnom verseny téren ezért is lenne jó minden infó. Neked sikerült már összeszedni a 603-ast??
T700, Ecorra, Koprivnice, racing, Czech, the biggest group
Ferrari | 612 | Scaglietti | LA 1969 | Admiralty | Hong Kong | China
EOS, 7D, 100-400mm, Car, Ferrari, 612, Scaglietti, Ferrari 612, Ferrari 612 Scaglietti, 612 Scaglietti, Black, LA 1969, Italian Car, Super Sports Car, Supercar, Luxury Car, Car Spotting, Auto, Automobile, Exotic, Admiralty, Hong Kong, Hong Kong Island, SAR, China, Asia
Vega
Vega, Aberdeen
Audi | S5 | Sportback | PG 7631 | Mid-Levels | Hong Kong | China
EOS, 7D, 18-135mm, Car, Audi, S5, Sportback, Audi S5 Sportback, S5 Sportback, PG 7631, Black, Auto, Automobile, German Car, Red Interior, Supercar, Limousine, Saloon Car, SAR, Exotic, Sportscar, Mid-Levels, Hong Kong, Hong Kong Island, China, Asia
Ferrari | F430 | XX 9998 | & | Ferrari | 430 | Scuderia | 103 | Tai Mei Tuk | Hong Kong | China
EOS, 7D, 18-135mm, Car, Ferrari, F430, 430, Scuderia, XX 9998, 103, Licence Plate, Ferrari 430 Scuderia, Ferrari 430, Ferrari F430, 430 Scuderia, Italian Car, Super Sports Car, Supercar, Car Spotting, Automobile, Auto, Rear View, Parking, Red, Black, Tai Mei Tuk, SAR, New Territories, Hong Kong, China, Asia, Luxury Car
Figyelj, Kedves Barátom! Pár éve volt ide betéve 1 videó, ahol a csehszlovák illetőségű tag csapatott 1 rally kivitelű fekete 613assal. Hogy homológ volt-e nem tudom, de úgy emléxem rajtszáma volt. Az a baj, hogy nem verseny volt, csak valami parkolói banzáj.
Sajnos nem tudok róla, hogy valaha, akárhol, akármikor is versenyeztek volna karosszériás 613-mal, de ezt anno mondtam is neked. Soha nem láttam, még képen sem ilyet.
Autókrosszban igen, de azok szöcskék voltak.
Ha feltűnne enolka topiktárs, ő biztos meg tudná mondani, ha Cseh/szlovákiában valamikor homológ lett volna.
A segítségeteket szeretném kérni. Tud-e valaki Tátra613-mas versenyautóról, ami rally vagy gyorsasági szakágban bárhol vagy bármikor a világban valamikor ment. Bármilyen ezt igazoló dokumentum (kép, nevezési lap, eredménylista stb. ) hatalmas segítség lenne, hogy el tudjak indulni a magyar bajnokságon.
Idén szeretnék a homokfújt letisztított lakatolásra előkészített kasznihoz eljutni, hogyha a lakatosunknak van szabadkapacitása akkor hozzá tudjon fogni.
Ja-ja! Nem semmi csávó!! Tudja mi a jó!:-))) Ő aztán tényleg bármit megvehet. Megvesz. Bentley,Duesenberg meg gőzautó örült az ember... De egy TATRA is ott áll a garázsában. Lehet,lesz több is nála!! ;-)))
J.L. garázsából nem a Tatra lenne az egyetlen instant get cucc :-)) de nekem nagyon tetszik, hogy a Miurák meg Ferkák meg istentuggyamik mellett tart egy ilyet. respect.