"műholdas rádió v . tv ennél több, mert az egész kontinensen lehet fogni! a netet meg, az egész világon lehet fogni!"
Igen, de ez csak elvi lehetőség! Meg is nézem, ki tud ennek a rádiónak a létezéséről a világ másik felén; kivéve ha ő is magyar! Ismertség terén sokat nyom a latba, ha 1 vállalkozás olyan tőkeerős, hogy meg bírja fizetni a műholdas terjesztést!!
Zenét meg azért nem raktam fel; mert én általában az aktuális (vagy ma már kevésbé aktuális) slágereket szoktam hallgatni. Bárki, aki kinyitja a rádiót v. a tévét; találkozhat velük!!
A műholdra meg szükségem van, mert pl.onnan nézem a CNN-t.
"a megadance rádió amely ilyen zenéket ad, a leghallgatottabb internetes rádió kis hazánkban ."
Nem szólok bele, de néha csodálkozom, hogy ezt a sok fost hogy bírod meghallgatni.... A műholdas rádió v. TV ennél több, mert azt az egész kontinensen lehet fogni!
Ha valaki szereti a modern zenéket, akkor a Clubland-ot tudom ajánlani az Astra2-ön.
"...kár beleugatni, mert mindenki olyan muzikákat hallgat amilyent akar, és kedvel...."
Ezt én soha nem is vitattam!
"....különben meg, belenyugodhacc ,ezek ugyanúgy zenék, mint amikor fűrészelik a hegedűt, és teli torokból kornyikálnak a bétovenazenemócártjában....."
Na végre! Majdnem egyetértünk - ugyanúgy nem zene, amit Te hallgatsz, mint amikor fűrészelik a hegedűt és teli torokból kornyikálnak! A zene ott kezdődik, hogy a hegedűs hegedül, az énekes énekel és ez érzelmeket vált ki a hallgatóból! Ha nem vált ki, az nem zene hanem hangok és hangzások összessége! Funkcionális szerepe ezeknek is lehet (pld. a táncolás), de ettől még nem (feltétlenül) zene! Mindez a stílustól is független, tehát létezhet kifejezetten a táncolásra írt szerzemények között is zene és előfordulhat zeneietlen "komolyzene" is. A zenének meg kell tudnia "szólalni"! Ha ez sikerül, akkor kiválthat érzelmeket! Ha nem sikerül, akkor megmarad hangok és hangzatok összességének!
Hagyjuk, sajnos úgy tűnik, sohase fogod megérteni, mi a különbség az igazi zene (stílus irányzatoktól függetlenül!) és az értéktelen remixek között.
Én egyébként megfordítanám amit mondasz: Ritkán, de lehet hallani olyan feldolgozást (cover-t), ami jobb mint az eredeti, de a remixet még sohase hallottam, ami jobb lett volna mint az eredeti.
Igazad van - felsorolt stilusok között akad ami tényleg zene, ellenben amiket Te prezentálsz, azok inkább csak arra valók, hogy unalmukban (=pld zenehallgatás helyett) lötyögjenek rá a népek! Zenének felesleges nevezni ezeket, hisz nem olyan célzattal "gyártották" a diszkó-ipari tanoncok!