Ha azt megemlítetted volna, hogy rákerestél, ezek vannak, de több kell, akkor nincs kioktató hangnem. Az emberek nagy része ugyanis ahhoz is lusta, hogy megnyisson egy keresőoldalt. Az olyan megérdemli. Segítőkész embernek tartom magam, de aki csak sírni tud, arról meg van a véleményem...
Egyébként nem olvastam bele az oldalakba, így nem tudtam, hogy tartalmilag nulla.
Várj, átkapcsolok kioktató hangnemre... Szóval miből gondolod, hogy nem kerestem rá?
De ha ügyesen odanézel, akkor láthatod, hogy a redfox oldal minden, csak nem oldal, még a tagoknak készített oldal sincs feltöltve. Szóval komolyabbat.
Az ASF is megvan, velük semmi gondom, de azért meglepő, hogy csak egy csapat van a környéken. Szóval ezért kérdeztem. Azért köszönöm a belém fektetett energiát.
de gondolom, azért értetted a mondanivalóm légyegét. meg láttad a smiley-t is, ugye? nyilván arra céloztam, hogy VALAHOGY ártalmatlanná tehetné. és nem fegyveres rablóból indultam ki. de továbbra sem világos előttem, minek van ott a biztonsági őr, ha a rablók simán kisétálhatnak a pénzzel akár fegyvertelenül vagy játékfegyverrel is. ha meg igazi van neki és emberekre kezd el lövöldözni, akkor meg gondolom, az őr azért nem avatkozhat be, mert az is túl veszélyes. nagyszerű. az időzár nem nagy cucc, az ilyen szerencsétlen idiótáknak akár 50 ezerért is megéri. :-(
a biztonság kedvért:P ki van nekik adva ukázba, hogy nem lövöldözhetnek. és pont az őröknél levő fegyver jelenti ebben a buliban az egyik legnagyobb kockázatot.
amúgy minden ilyen helyen az az utasítás, hogy fegyveres rablás esetén együtt kell működni, az emberéletek megóvása érdekében....az időzáras kasszák nem nagyon teszik lehetővé, hogy nagyobb összeghez juthasson egy rabló, de ha mégis, inkább pár milla, mint egy emberélet. a baj mindössze az, hogy a rendőrség ezeket az embereket képtelen elkapni. pár napja hallottam egy nyilatkozatot egy főrendőrtől, hogy ma magyarországon nagyobb az esélye annak, hogy egy vállalkozás csődbe menjen, mint annak, hogy elkapjanak egy bankrablót. úgyhogy hajrá....
tudom, sajnos. és már eleve fegyverrel mennének rabolni... de azért mégis furcsa, hogy mindegyik lazán kisétál és aztán nyoma vész... legalább az ajtóban elgáncsolhatná a b.őr... :-/
csak halkan kérdezem: a biztonsági őrök minek vannak a bankokban? dísznek? véletlenül nem kellene tudniuk megakadályozni az ilyen rablásokat? csak lábon kéne lőni pár ilyen tetvet, mindjárt meggondolnák....
jó, de eddig is voltak szegények és aki nagybarom volt, az eddig is rabol(hatot)t. de úgy látszik, a hülyék is többen vannak, mint hittük. vagy a normálisak is meghülyülnek.
én nem értem ezt, miért rabolnak most egyszerre ennyi bankot stb.-t... kevesebb lett a büntetési tétel vagy a rendőr? vagy több az idióta, akik azt hiszik, megússzák?
SOS, tudja valaki, hol van a Széchenyivárosban a Plus áruház? valakivel találkozóm van, de képtelen elmagyarázni, én meg nem vagyok ismerős arra. a plus.hu-ra a spar weblapja jön elő, és Kecskemétre csak a Kaiser's-et mutatja Centrumban és az Interspart a Március 15. utcán....