Az a baj, hogy ezeket a lehetőségeket, amikor meg lehetne lógni az alsóháztól, rendre elpackázzuk. A tavaly őszi hazai vereségek a Diósgyőr és a Csaba ellen ugyan lassan már a felejtés homályába vesznek, de ugyanebbe a körbe sorolható idén tavasszal a Pápa elleni hazai vereség, és kisebb mértékben ez a Pécs ellen elhagyott két pont is. A ZTE ellen, akik amúgy sincsenek túl jó passzban, meg kell szerezni otthon a három pontot! Ez is jó alkalom lesz a mögöttünk lévőktől ellépésre, mert azok jórészt egymás ellen játszanak (Bcsaba-DVTK, Nyeghyháza-Pécs), illetve a Pápának a feljavult Újpest ellen papíron nincs sok sansza a Megyeri úton. De most már tényleg jó lenne élni a lehetőséggel!
Ha már annyit szidtam előzőleg, azt megemlíteném, hogy Petrók tegnap sem volt rossz, igaz az ellenfél védői annyira nem tették próbára a védelmünket. Azt nem értettem, hogy Andruskó miért csak tíz percet kapott. Oláh Lórinál viszont szerintem nincs minden rendben fejben. Olvastátok a tegnapi NS interjúját? Tök úgy jött le mintha csak arra várna, hogy jelentkezzen már érte a Fradi. Na, tegnap pontosan úgy is játszott. Abban mondjuk igaza van, hogy a vezetőség legalább üljön le tárgyalni vele a jövőt illetően.
A jobb szereplés lehetőségét illetően azért biztató, hogy a legnehezebb csapatokon már túl van a Rákóczi (ezt most nem a Pécs miatt írom, csak úgy eszembe jutott). A hátralevő meccseken szerintem sehol nem esélytelen a csapat. Az itthoni meccsek közül elvileg csak a Győr lehet nagy falat, és az idegenbeli meccseket sem a Chelsea ellen kell lejátszani:-)
Nagyon alacsony színvonalú meccs volt egy gyengén játszó Rákóczival és egy rossz Péccsel. A támadójétékunk teljesen impotens (már hetek óta) pedig három csatár is a pályán volt. Veszélyfélét mégis néhány átlövésből tudtunk csak a pécsi kapu előtt teremteni. Valamit elöl ki kellene most már találni. Szerencsére a mögöttünk levők sem nyertek ma. Kb. 150-en voltunk a vendégszektorban, a WW végig szurkolt becsületesen, de az old school "Rákóczi-Rákóczi" rigmusba mi "öregek" is bekapcsolódtunk néha hátul:-)) Még jobb lehetett volna a hangulat ha a csapat is kitesz magáért. A pécsiek fejjel lefelé tették ki egyetlen zászlójukat és leginkább saját vezetőségüket szidták. Balhé a meccs előtt és alatt nem volt, reméljük utána se, bár mi lefújás után egyből eljöttünk. És tényleg rengeteg rendőr volt, utoljára ilyen készültséget nem is tudom mikor láttam.
Hát, ha az online tudósításoknak hinni lehet, elég harmatos volt a meccs, néző is kevés volt, igaz, balhéról sem érkezett hír. Prukner előzetesen elégedett lett volna a döntetlennel, ez meglett. Én viszont nem vagyok elégedett, nyerni kellett volna Pécsen. Szerencsére nem nyert a Pápa sem, a Diósgyőr is vereségre áll, de így sincs túl nagy értéke ennek az egy pontnak. Az egyetlen pozitívum, hogy már a második meccsen nem kapott gólt a csapat, és bár nem nyertünk, így kikapni is lehetetlen:-)
Azért meg kell jegyeznem, hogy a Debrecen elleni 0-0-nak örültem.
Biztonsági szempontból kiemelt meccsnek lett nyilvánítva a mai derby. Azért remélem, nem az elfojtott balhéktól lesz emlékezetes a meccs, hanem a sok néző, és a nagykülönbségű Rákóczi-győzelem miatt!
Pécsen mindenféleképp győznünk kell!!! Én tuti ott leszek, és remélem minél többen leszünk és méltó modon tudjuk buzdítani a csapatunkat!!! És elverjük a Pamacsot!
Gratulálok a csapatnak a tegnapi 1ponthoz. Igaz a 3 jobb lett volna. Pécs mindenképpen győzni kell, hogy egy kicsit keszakítsuk az üldözőket, meg a hagyományok is győzelmet ígérnek.
Hát igen tényleg nem kaptunk szívrohamot a meccs izgalmai miatt...., de szerintem jó ez az egy pont, csak a Pécset meg kell verni!!!! Lokisták tényleg szép számmal jöttek főleg úgy h szerdai nap volt a meccs (Minden elismerésem azoknak akik az utazást választották)
Szombaton mindenki Pécsre!!!!GYŐZNI KELL!
Hajrá Kraci! Hajrá Vidék !!!
üdv!
(jah meg még a beléptetésről annyit h az egyik WW-s srác kezdés elött 10percel érkezett a stadionhoz és a 43. percben ért be....ezt csak egy példaként hoztam fel, mert ezen sűrgősen válotoztatni kellene!!!)
"A vendégszektornál nagyjából a 30. percben jutott be az utolsó ember."
Igen, az látszott, hogy az elején még kevesen voltatok, de aztán egyre többen és előkerültek a drapik is. Azt hittem, hogy késve futottatok be. Mint említettem, a hazai oldalon sem volt tökéletes a beléptető rendszer. Szidtuk is eleget.
"A fedett lelátó csürhézése nem kellett volna!"
Sajnos, van egy kb. 5 fős csoport, akik rendszeresen elkezdenek csürhézni, majd erre sokan folytatják. Erre most mit lehet mondani? Buta emberek mindenhol vannak, nálatok is, nálunk is.
A vendégszektornál nagyjából a 30. percben jutott be az utolsó ember. Van még mit javítani azon a beléptetőrendszeren. Amúgy nagyon sz@r meccs volt igazságos végeredménnyel. A fedett lelátó csürhézése nem kellett volna!
A Debrecen ellen elfogadható a döntetlen. A Pécset viszont tényleg ütni kéne, mert nagyon nyomul alattunk mindegyik csapat!
Amúgy, ha már működik a beléptetőrendszer, nem lehetne pontos nézőszámot közölni? Persze nem olyan módon, mint egyes helyeken, ahol a bérleteseket mindenképpen hozzáadják, akár kint voltak akár nem!
Mivel a mútkor elég erősen kritizáltam a rendezést, illik dícsérnem is, ha van mit.
Újra játszák a bevonuló zenét (Survivor-A tigris szeme) és a székek is le voltak matricázva.
A beléptető rendszer viszont továbbra sem 100%-os, mikor az egyik kapu elromlott, a rendezők odahívtak egy hölgyet, hogy javítsa meg. Erre ő egy jó nagyot rácsapott, majd ránézett és közölte: "Ez bizony elromlott." :-)))
Szvsz igazságos döntetlen született. Kicsit úgy éreztem, hogy mindkét csapat megelégszik a döntetlennel. Nagyon vigyáztak a csapatok, hogy ne kapjanak gólt.
Azt nem értettem, ha három csatárral áll fel a csapat, akkor abból kettő miért húzódik szinte teljesen hátra, mert így nem sok értelme van. Egyébként a csapat hajtott rendesen, az akarással nem volt gond. Jovit azért elég sokan megtalálták, egyszer vissza is szólt.
Mindkét tábor jól szurkolt, az pedig külön tetszett, mikor egyszerre lettek begyújtva a füstök. A lokisták rakétázása sem volt rossz. Elég sokan jöttek és sportszerűek voltak.
Sajnos a munka nem engedett, így csak az utolsó tíz percet láthattam, de legalább ott voltam:-) Akikkel beszéltem azok szerint kevés helyzetes , küzdelmes meccs volt.
A távolsághoz és a hétköznaphoz képest elég sok debreceni volt, dehát ők az elsők ez is biztos dob a nézőszámukon. Szerintem több néző volt az nb1.hu-n megjelent 2500-nál legalább 3500.
Az eddigi a döntetlenekre mondhattuk, hogy bravúr, most már viszont el kellene kezdeni nyerni mert a sereghajtók egyre-másra szerzik a pontokat.
Pécsen szerintem sokan leszünk, nagy meccs lesz.
Saqjnos csak kettőt sikerült elvenni tőlük, de ez így is szép eredmény. Viszont a következő igazi 6 pontos meccs lesz, nemcsak azért, mert sarkunkban a Pécs, hanem mert nyert a Pápa és a Diósgyőr is.
Igaz, hogy szereztünk bravúrpontokat a fővárosban az elmúlt hetekben, de négy meccse már nem nyertünk. Ezen jó lenne holnap változtatni, de az egyik legjobb csapat ellen ez nagyon nehéz lesz. Úgy lenne fair, ha elvettünk pontokat az egyik bajnokaspiránstól, akkor vegyünk el a másiktól is.
Visszatérve egy kicsit a Fradi elleni meccsre, az eredmény utolsó percekben való tartásához egy kicsit több fegyelem is kellene, mert a gól előtt Andruskó ugyan látványosan ollózva tisztázott, de pont középre, Tőzsér elé rúgta a labdát, s ebből lett aztán a baj. Persze, nem akarom Attilán elverni a port, tartalékos csapatunktól nagyon szép eredmény volt ez az iksz az Üllői úton!
Most erős ellenfél jön hazai pályán, úgyhogy győzelemre számítok, aztán pedig jön a bajnokság kiemelt mérkőzése, amelyre családi elfoglaltság miatt sajnos nem fogok lejutni. Bár ez nem túl rossz ómen, mert a csapat akkor szokott nagy meccseket játszani, amikor nem látom őket. A Pécs ellen muszáj megőrizni a több éve tartó bajnoki veretlenségünket! Remélem, megtelik a busz, és végre szurkolói szinten is felvesszük a versenyt a mecsekaljaiakkal!
Tudom hogy még nem ide tartozik, mert szerdán jön a Loki, de Szombati Pécsi meccsre egy szurkolói busz indul a mi szervezésünkel, szóval ha valaki gondolja és a buszos utazást választaná az írjon nekem egy emailt (ultra@vipmail.hu) vagy pedig itt jelezze ! Mindenki Pécsre ! Aki csak tud jöjjön ! Győzni kell !Jah még annyit h az utiköltség 1000ft/fő !
Igazad van, csak a Rákóczinak (még) nincsenek igazi ultrái. Nomeg a kényelem, ugye ha tv-ben is meg lehet nézni...
Tényleg jó lett volna kibírni még azt a másfél percet, de így is izgalmas volt. A gratulációt a csapat nevében köszönjük, amúgy is sportszerű volt a meccs; Rósa pedig megérdemelte a gólt, még ha így az utolsó pillanatban kapva rosszul is esett, más nemigen volt veszélyes a Fradiban.
Azért én hiányoltam egy busznyi zászlós kaposvári ultrát a szokott helyen a kapu mögött...Hol voltatok fiúk? Mégiscsak a Fradi elen játszhattatokaz Üllői úton! A csapatnak gratulálok, Pruckner számomra az egyik legszimpatikusabb edző a mai élvonalban!
Nézzük csak mit láttunk ma? Egy tartalékos, nagyon lelkesen küzdő Rákóczit, egy szép Petrók fejesgólt- végre-valahára jól is játszott, bár a legjobb nem ő volt hanem Balajcza- egy mákos Fradit és egy cirkuszoló László Csabát a végén.
Ki kellett volna bírni a hátralévő három percet és akkor maradéktalanul elégedettek lehetnénk. Lászlót bírom egyébként, és ha lehiggad, akkor remélhetőleg bocsánatot kér majd Balajczától, hogy a meccs után nem fogadta a kézfogását. A bírókhoz intézett kirohanása pedig- ha erre a meccsre vonatkozott- nevetséges volt. Amellett megértem, hogy nehéz lehet mostanában a Fradi edzőjének lenni.