Már azt hittem vmi vérszipoly végzett vveled,de szerencsére nem:)
Ok,megkaptam a levelet...de ugye azért elolvastad?...
Ja,az előzetesben is tök jó volt az a rész,mikor a csaj vmi boltál leugrott.Sajna a bolt nevét nem tudtam elolvasni,de sztem az is a Ferenciek terénél vasn...bár lehet,hogy teljesen máshol:)
Heló vámpírok. Bocs, az eltűnésemért, de nem volt netem, se időm, hogy máshova menjek netezni. Íriszke neked írtam. Mivel nem akarom tovább magamnál tartani Íriszke könyvét, kénytelen leszek abban reménykedni, hogy Dzsuli folytatja a folytatást :)
amúgy meg nincs sok hátra, és megjelenik magyarul.
más: én láttam az underworld-ot, tetszettek benne azok a részek, amikor nem csak fegyverrel harcoltak, meg amikor magas helyekről ugrottak le.
Jajj,még vmi...:
nem tudja vki camats tel.számát?Mert már másnak is oda kéne/szeretném adni a 10.részt,de ő még mindig nem ollvasta ki és egy ideje nem is jelentkezik itt a fórumon+ nem válaszolt a levelemre:(
Akkor jó:P
Pfff...az sz*r...legalábbis sztem.Úgy már tök hülyeség vminek az előzményén filozofálni,ha úgyis tudjuk,hogy mi lett a vége...na jó,néha nem,de én ált.ban azt unom...:(
Szt tudtam,hogy lesz második rész kezdik el mert az oszt.társam tesója dolgozott a filmmel és ő mondta,hogy ősszel forgatják a második részt(tök jó,oszt.társam hülye statiszta lesz:P ),de azt még nem hallottam ,hogy lesz harmadik rész is...végül is nem baj.Csak a Michael ne haljon meg:)))))
Camats kicsit belefáradt a fordításba...egy kicsit besegítak hát én is:) Nem mondom, hogy az egészet le fogom, mert annak hosszú...
Még mindig a 3. fejezet:
A hatóság nem tudott semmit a csatáról az alagutakban, vagy akár hogy vérszipolyok, vémberek és vámpírok nyüzsögtek a városukban. Részükről egy csapatnyi gyilkos - Steve Leonard, Larten Crepsley, Darren Shan, Vancha March és Harkat Mulds volt felelős a gyilkosságokért. Egy elszökött a letartóztatás alatt. A többiek kitörtek a börtönből és elmenekültek. A személyleírásaink közel és távolt keringtek, de többé nem a városnak okoztunk problémát. A lakókat nem igen érdekelte emberek vagy vámpírok voltunk-e – örültek, hogy megszabadultak tőlünk.
Mikor már megfelelő idő eltelt és csökkent irántuk az érdeklődés, Alice és Debbie összejöttek és megvitatták bizarr találkozásukat a vámpírok világával. Debbie feladta az állását a Mahlerben – nem tudott szembenézni a munkájával – és Alice is gondolkozott a felmondólevele beadásán.
-Értelmetlennek tűnt.-mondta csendesen, rövid fehér haját fésülgetve az ujjaival- Azért csatlakoztam, hogy védjem az embereket. Mikor láttam, milyen rejtelmes és halálos a világ valójában, többé nem éreztem magamat hasznosnak. Nem tudtam visszatérni a rendes kerékvágásba.
A nők számos heteken át beszéltek a csatornában átélt élményeikről, és hogy mit kezdjenek az életükkel. Egyetértettek abban, hogy nem térhetnek vissza ugyanarra az útra, amin azelőtt voltak, de nem tudták hogyan alakíthatnák újjá a jövőjüket. Aztán egy éjszaka, sok ivás és beszéd után, Debbie mondott valamit, ami teljesen megváltoztathatta az életüket és adott nekik egy új, határozott irányt.
-Aggódtam a vémberek miatt- mondta nekünk Debbie.
-Elvetemültebbeknek tűntek a vérszipolyoknál. A gazdáiknak vannak egyfajta erkölcseik, de a vémberek csak banditák. Ha a vérszipolyok nyerik meg a háborút, nem tűnik valószínűnek, hogy a vémberek abba akarják majd hagyni a harcolást.
Egyetértettem- mondta Alice- Láttam már a fajtájukat. Egyszer belekóstolnak a harc ízébe, és sosem fejezik be. De vámpírok nélkül, akiket megtámadhatnának, más áldozat után kell majd nézniük.
-Az emberiség. -mondta Debbie csöndesen –Az emberekhez fognak fordulni, ha megszabadultak a vámpíroktól. Tovább fognak toborozni, növekedni. Találnak gyenge, nagyravágyó embereket, és felajánlják nekik erejüket. A vérszipolyokkal a hátuk mögött, azt hiszem, Komoly fenyegetést okozhatnak a világnak következő pár évben.
Akkor jó...nekem is egészen tetszett---bár nem ez lesz a kedvenc filmem,az biztos!:)...talán a 2.rész:))))
Komolyan?Az tök jó!Sztem nem vagy lemaradva...itt még egy csomóan a 3.fejezetnél tartanak,te meg sztem még camats előtt befejezed,mert most nem írt egy csomó ideje:S...
Natürlich...ma voltam a moziba:) Nem mindig értettem, hogy most mi is van (főleg az elején) de nekem teccett. Van benne vér dögivel:[ A lődözés kicsit sok volt azonban.
És egy másik nagyon klassz dolog: sikerült megkaparintanom a 10.részt. Kicsit le vagyok maradva ugyan hozzátok képest...
Emberek szeretnék mondani vmit:
Kössünk szövit és hozzunk létre egy saját honlapot!Már máshol is felvetettem a javaslatot és sokaknak tetszett.Itt van egy honlap ami mutathatná h hogyan is nézhetne ki egy ilyen website:http://strange.ini.hu
Tök könnyű lenne szerkeszteni és ezt minden tag megtehetné.Ha tetszik az ötlet írjatok,de CSAK ha komolyan gondoljátok.
Ja igen....
ÉS BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE JÓÓÓÓÓ HOGY ENNYI DARRENKÉS RAJONGÓ VAN A VILÁGON!!!!!
én mindig feketének képzeltem, de még a barna is elképzelhető, de szőkének valahogy sehogy se tudom elképzelni.
Dzsuli írtam neked a teveclub-ra.
JÖN A TAVASZ!
Ja,sztem sincs sehol leírva--mint még egy csomó minden...de legalább azt sikerült kideríteni,hogy hány éves:))--,de én barnának v feketének gondolom.A szőke nekem vhogy sosem jutott az eszembe...persze ettől függetlenül lehetnek cuki kis szőke fürtjei:))))))
Kedves szamek!
A franc se tudja, milyen szinű. Sehol se írja le! Én leginkább barnának gondolnám, de lehet szőke v. fekete is...
A hivatalos oldalon is van egy fúrum, hogy Colour hair of Darren:)
Már két napja nem írt senki, ezért most megtöröm a csendet egy kérdéssel. Darrennek milyen színű a haja? Minden rajzon vagy borítón más és más, láttam barnában, szőkében és feketében is. Úgyhogy valójában milyen is?