Oké belehúzok, hogy péntekig készen legyen. Nem tudtam, hogy ennyire forró sütit kapok :) Gondolod, hogy az én gyönyörű anyanyelvünkkel körbelocsolt fordításom lektorálása nem kerül sok időbe??? :))
Egyébként mennyire a magyarosság, mint a szóhelyesség vezéreljen (eddig az előbbit helyeztem előtérbe)?
Köszönjük a segítséget, az egyetlen komoly hátralévő feladat egy nagyobb file lefordítása, amit verren elvállalt. Azután már csak lektorálni kell, amit rajtam kívül más nem tud ellátni, de nem kerül jelentős időbe.
Ha végre-végre visszaküldjük, remélhetően a meccsriportoknál tudsz majd segíteni.
Úgy látom, komolyan gondoljátok a fordítást... Ez nagyon helyes. Úgy látom, viszont, hogy az én munkám eleddig hiányzik belőle... Ez nagyon helytelen.
Szóval, ha gondoljátok, szívesen segítek fordítani. Angolul tudok - köbö 14 éve tanulom - kisebb nagyobb kihagyásokkal. A futballhoz meg értek - elvégre a futballból élek vagy valami ahhoz egyáltalán nem hasonló.
Tehát: mi a teendő? Küldeni egy fájlot nekem, meg azt, hogy hogyan, mivel fordítotok. Technikai háttér satöbbi. köszi. Az a mél él ami itt van.
én a maradék három fájlomból 2-t átküldök ma este ha minden igaz, az egy picit és az egyik rohadt nagyot.
és akkor már csak egy még nagyobb fájl lesz hátra :)
Csak egy kérdés: ki tudja, milyen betűtípust használ a hattrick.org az oldalain? Valahogy nem ismerem fel, és készítek egy lapot, amin pont úgy nézne ki majdnem minden, szóval azért kéne.
Valamelyik Hattrick-topicba írja már be valaki, pls.
Köszönöm, úgy tűnik jól állunk végre egyszer. Ha megvagy COVYéval és Tokyoéval, akkor maradt Evilé, verkrié, polszkié és Tabarezé.
Namármost Tabarez szerintem befejezi a héten, neki nem kell segítség, a többiek szóljanak, ha kérnek segítséget. Evil ne féljen szólni, nem esik tőle többet a szememben.
hát, először az 'extremely exaggerated'-del találkoztam, rögtön le is fordítottam 'hihetetlen'-re, de amikor jött a másik kettő is, egyszerűen nem tudtam fokozni.
segítsetek valami jó szót találni, tök mindegy, mi van ott angolul, csak folytassa az addigi szinteket szerintem