Szuper a munkád, nekem is tetszene! Ez a meló keresés és találás dolog általában az élet sok területén így van, én pl. ha rászánom magam és veszek egy drága dolgot, biztos pár nap múlva jobbat látok, és átkozom magam. De még a pasi keresés is így műxik, ha találunk, biztos mindjárt jön még 2 "jelentkező".
Sziasztok! Vagyok ám néha... szóval nagyvonalakban egy oktatási cégnél dolgozom oktatásvezetőként. Én vagyok a kapocs a hallgatók, a tanárok, és a cég között. Tanárokat veszek fel, iskolaigazgatókkal tárgyalok, hallgatókkal írok alkalmanként szerződéseket, első órákat tartok (eligazítás, stb.), spéci technikát mutatok be-oktatok a tanároknak, és rengeteget adminisztrálok. Nagyon klassz és sokrétű munka, a kollektíva szuper! Valahogy nekem mindig az ilyen munka tetszett és íme... :))))
Mondjuk nagyon sokat kell utazni, és az időbeosztás sem éppen átlagos, de nagyon jó, hogy nem kell benn dögleni egy irodában 8 órát, mint ahogy eddig.
Ja és ami mindig így van: hónapok óta kerestem melót, de semmi olyan nem jött szembe, ahol el tudtam volna képzelni magam. Most, hogy elkezdtem itt dolgozni, 2 napon belül másik 2 helyre mehettem volna.... (de ez a legjobb ;)) )
Remélem, veletek minden ok! Milyen volt a Fanyűvő?
Megjöttek ma a matricák, amiket rendeltem. Oldalajtóra repülő koponya, motorháztetőre karmoló tigris. Feltegyem valamelyiket, vagy hülyét csinálok magamból?!
Vumenke : tényleg ide írjál, azért is kérdeztelek! Az esküvői vásár akkor tetszene, ha még nem lenne gyűrűd (ott kapható), és ruhát szeretnél választani!
1. Igen, nagyon sok a meló. Tegnap pl. Kecskemét-Kiskunfélegyháza-Kecskemét-Siófok, ma Siófok-Veszprém-Kecskemét túra volt, a városok között 8-10 ó munka (néhol), uh. elég hajtós, de tetszik. Ha érdekel valakit, privátban mesélek.
Disznóvágás klassz volt, csak az a korán kelés ne lenne :( Esküvőkiállítás Kméten is lesz, de szvsz nem megyünk, mert pont azokat akrjuk elkerülni, amiket ott kínálnak (videós, vőfély, ruha, limuzin, stb.)
Na most Ti jöttök :)) (De fogalmam sincs, mikor lesz időm-erőm reagálni)
.art_t {
overflow: hidden;
width: 590px;
}
ABTGolf4válasz | vissza a topikba
2007.01.16 09:07:22 (14662)
!!! ELADÓ !!!
LG X-Note LS50 12h notebook
2007.05.-ig garanciával. (MM-ban volt vásárolva)
Doboz, minden gyári tartozéka meg van.
- 15" TFT (nincs pixelhiba)
- magyar billentyűzet
- 256MB DDR RAM
- 1.5GHz Celeron Mobile proci (512Kb L2 Cache)
- 40GB HDD
- modem
- 10/100 LAN
- PCMCIA
- 3x USB 2.0
- VGA out
- Parallell out
Baja nincs, szervizben nem járt. Ezüst, tetején enyhébb karcok, belül szép, nem lehasznált, touchpad hibátlan. Internetezésre, office programok futtatására volt használva.
Az állati jó lenne! A postától én is tartok, főleg, hogy kinn a boltban még annyi mindent lehet találni, ami nincs a lapon szerintem, vagy legalábbis odanézni az autóhoz, hogy mellik lesz jobbik.
Én igazi átalakítást nem tudnék sem használni, sem finanszírozni!
Egy-két megfizethető cuccot szeretnék, ami feldobja az autót. De látom már van tükör külföldön, sőt oldalindex is van, ócsóbban mint itthon! Küszöb, koptató, csak felnit nem találok.