Keresés

Részletes keresés

valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.26 0 0 299
Miről beszélsz jóember? Én a július 11-re gondoltam. :-)
Előzmény: Nephilim (298)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.26 0 0 298
Gimme konkrétum. A bulival kapcsolatban.
Előzmény: valahanynevanaptarban (296)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.26 0 0 297
Bocánat, egy t betű lemaradott
Előzmény: valahanynevanaptarban (296)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.26 0 0 296
Najó, de egyrészről már rendeltem pár fokkal hűvösebb időt, másrészről naná, hogy rendben a július, úgyis pincében lesz a móka, ami meg tudvalevőleg jó előre be fogok hűvösíteni. :-)
imehesz Creative Commons License 2002.06.26 0 0 295
yes,

biSZtos mindenki nyaral.
azert nem irnak.

azert nem voltam vuduba (csak a kifogas miatt), mert nagyon fajt a hasam! meg rovidnadrag volt rajtam! (nem akartam igy megjelenni...)

de egyebkent hallottam, hogy YO volt! legalabbis, amit a pomona :) meselt.

iM!

Előzmény: Nephilim (294)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.26 0 0 294
Jah, te könnyen beszélsz, nem voltál múlt hétvégén Vuduba... :-) 50 fok!

Kicsit leülte magát a topicunk, nemde?

Előzmény: imehesz (293)
imehesz Creative Commons License 2002.06.25 0 0 293
[ser.kill.]

szerintem is jobb lenne az osz (autumn), mert nagyon meleg van mostansag :))))

tshao
iM!

ps: azert a julius meg okay...

Előzmény: serial killer (292)
serial killer Creative Commons License 2002.06.25 0 0 292
Nemtom, sz'tem egyenlőre nem kéne, talán ősszel:)
Előzmény: valahanynevanaptarban (290)
Starway Creative Commons License 2002.06.21 0 0 291
Hali! Nu ujra itt.
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.21 0 0 290
És tulképp mikor akarjátok a fehérvári mókát? ha most alig bírtunk még egy időpontot kisajtolni a júliusból, akkor csak valamikor augusztus közepén lehet legközelebb, nem?
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.20 0 0 289
Hát azt a gondűzőt megnézzük, oszt, hogy gyüszöl szombaton majd iszunk rája a voodooban benne. Ha nem, akkor majd máskor, esetleg szfehérvárotton.
Előzmény: mlc (288)
mlc Creative Commons License 2002.06.20 0 0 288
Akkor jól gondoltam, melyik lehet az. Hú, a Gondűzőt mindenképpen meg kell mutatni a Tisztelt Topictársaknak! Legfeljebb nem állnak többé szóba velünk. :-)
Egyébként nagyon nagy vagy, tisztelet. Felvetődik egy kósza ötlet, erre két nap alatt megcsinálod. Elhiszem, hogy szomorúak a méhkasos népek.

Valahnyvnptrbn: nyaf, mert húzós a szombati utaz most még. Francbele, majd megoldom valahogy.

Előzmény: szövet (285)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.20 0 0 287
Te fizessé', ne okoskoggyá'! Meg szervezzé' helyet, oszt megyünk a Sorozatgyilokkal lezúzni a népeket ottan a Fehér Várba' vagy hol. Na!

:-)))

valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.20 0 0 286
No, akkor álmodok én is nagyot. mindenki meghívhatja szövetet inni rajtam kívül is. Köszönkük. :-)
szövet Creative Commons License 2002.06.20 0 0 285
mlc: Jungle a hosszúsétatérrel ||-an van a Széchenyin (vagy annak folytatásán az aluljáró után balra... (Régen Éden volt...), nem messze a Gondűző-től:-)))

plaki: ... ingyenbuli? (sztem illik ráírni mennyibe kerül...;-) ), meg a betűtipust nem preferálom, de ez az én szar izlésem, és finnyásságom..., egyépkéntileg klafa...

neph: mondom kishely..., szal tele lesz...
(Rocktogonban hogy van? terembérlet? ki fizet a artisjusnak? kaptok érte zsét? meg ilyenek..., vagy inkább szerezzek kontakt, és ti iq-ztok a tulajjal?, meg ilyenek...)
nyáron meg ugysincs semmi..., szal nincs alternatívája a party-nak...
meg szept elején van Fehérvári Zenei Napok..., és akkor bisztos szívesen látnának bennetek a szervezők egy after-partyra...
ja! és ezen a helyen ... szal 16-05-ig van nyitva... (Pest vonattal-busszal 1-1,5 óra, meg ilyenek...)

a pénzt meg elittam:-))) annyi van h fel bírok mennya pénteken Pöstre, aszt élősködök Mártin...
:-( bocsika!, de megolgyuk... (MEREK NAGYOT ÁLMODNI! ;) )

valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.20 0 0 284
Nem nyafogni, hanem eljönni. :-)

Szerintem, ha a Jungelben lenne oda elég lenne a közönség, úgyis mindig van ott néhány normális figura, meg szövet szól a barátainak, oszt már tele is van a hely. ;-)

Előzmény: mlc (282)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.20 0 0 283
Danke a plakátért, igyekeztem! :-)
mlc: szólok! :-) Szórólapos verziót összedobom, küldöm mail-ben.
Előzmény: mlc (282)
mlc Creative Commons License 2002.06.20 0 0 282
Beszarás jó plakát lett, gratula ezerrel!
Nephilim, szólj, ha segítsek szétszórni párat.
A vidéki bulival kapcsolatban és is a létszám miatt aggódom. Egyrészt kevesebben is laknak ott, másrészt nagyon plázalakó népek az ottaniak, akik leginkább a Kozsó-féle sztárcsapatokra indulnak be.
Jajvudu. De jó lesz nektek.
serial killer Creative Commons License 2002.06.20 0 0 281
oxi:-)
Előzmény: Nephilim (278)
serial killer Creative Commons License 2002.06.20 0 0 280
oxi mennyünk jungelharcolni!:-)

Ti is jöttök Nasi?Dejó, dejó!
Csak találjak oda...

Előzmény: valahanynevanaptarban (279)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.06.20 0 0 279
Plakát már megint kurvajó lett!!! Elösmerés.

Jungel meg nagyon állat hely, a cső már tesztelve álltalam, legfeljebb néha felszaladunk pörögni egy picit a pinyóból. Amúgyilag a vasútmegállomáshoz van közel. Szerintem lennének ott népek, tán még többen is mint itt, elvégre ott mégiscsak ritkábban van bármi buli, mint itt, és, ha már van...

De Sk, persze, hogy odaér, mire te pörgeted a mjúzik, hiszen már pénteken is ott lesz a Nasi bulin. :-)))

Nephilim Creative Commons License 2002.06.20 0 0 278
SK: Plakát OK, azért mertem kirakni. :-) Hangár is lehet, csak akkor tudni kell a részleteket (ki lehet-e venni, mennyi, stb.). Sok lepukkant hely van, lehet válogatni.

Szövet: hozzá' nekem pénzet, sutyerák! :-)

Előzmény: serial killer (276)
holdkölyök Creative Commons License 2002.06.20 0 0 277
elég szép lett a plakát, drakulálok!
Előzmény: Nephilim (275)
serial killer Creative Commons License 2002.06.20 0 0 276
:-)))

Nemjó! Nekem nemelég a madárkalitka, tér kell,hogy tudjak tombolni, minimum olyan vasketrec kell amekkora a dj. fülke Rocktogonba
:-))
Esetleg az állatkerbe megérdeklődőm, nekik talán van Gorrila ketrecük, balta meg egyéb kellékek vannak otthon, az nem gáz már csak egy hangár kéne és remekül érezném magam:-)))

Fú..tényleg van ott hangár? Az frenetikus lenne, jó kis indibulinak, Na Neph, mi lenne ott csinálni fesztet?

szövet: köszi cdt ügyben...
Apropó jössz te is vudu szombat és oda érsz 10 körül, mert sajna korán kezdek!?
Mit szólsz Rev.plakát? Kérsz másolat?:-)

Neph: csak nem minden allright plakát ügyben:-)?

Előzmény: mlc (271)
Nephilim Creative Commons License 2002.06.20 0 0 275
Voilá!

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Nephilim Creative Commons License 2002.06.20 0 0 274
Skacok!

Nekem egy félelmem van a Szfehérvári bulival kapcsolatban: ha Pesten ilyen kevesen jönnek össze, akkor ott miért lennének többen? Vagy akár csak annyian?

mlc Creative Commons License 2002.06.20 0 0 273
Ez a hely nem a hosszúsétatéri aluljáró mellett van? Ha igen, már jártam ott. Elég gázos környék. Viszont, ahogy leírod, a hely tényleg korrekt.
Tele vagy infóval. Nagyon benn pörögsz az életben.
Nemtom, nem árulok-e el katonai titkot, de mindegy. Börgöndön van a hangár a volt laktanyában, ha megvan még egyáltalán. Irdatlan nagy építmény.
Előzmény: szövet (272)
szövet Creative Commons License 2002.06.19 0 0 272
Jungle az a hely ahova lehet menni ha már bezárt Beles, Ribillió, Varkocs, és KVszínHÁZ; vagy eccerűen csak vége a méhkasnak:-))), szal voltam ott párezerszer...

ottan van cső..., de fent..., lent lehet ilyen bulikat csinálni..., kiderítem van-e bérleti-díj... (régen ott szúrtak Zöld, Miqusz, Susu, meg mások drum'n'bass bulikat...), nyáron van a helynek terasza..., van beherovka! 180 a soproni (üveges) mp3-ból megy a zene..., mi kell még? :-)

Sarok! nyami, Steffl - hogy abból mi lett?:( , Gold, na én akkor még nem jártam ilyen helyekre...:-( de sok jót halltam róla...; Ezerjó: hóhó aza jó kis talponállós rész..., abból is milyen szar helyet csináltak...:-(
még Warkocs-nál is rosszabb...

az a hangár Fehérváron van?

SK: nekem nincs, húgomnak bisztos..., megnézem..., kazin sztem minden, cd-n lehet h semmisenem...

Előzmény: mlc (268)
mlc Creative Commons License 2002.06.19 0 0 271
Akkor várok a betonozással. Egy haveromnak volt papagája, a kalitka még megvan. Kicsit össze kell húznod magad, de legalább könnyen szét tudod verni. :-))
A hangár eredetileg egy védőtető lett volna a régi romkert romjai fölé a barokk(os) belváros közepébe, de sem funkcióját nem látja el, sem elviselhető látvényt nem nyújt. Közutálatnak örvend a városban. De a lentiekhez hasonló gondolatokat megindítja. Korábban kamionparkolót terveztünk alá.
De tudok egy üres hangárt egy közeli bezárt laktanyában. Légelhárító rakétákat tároltak benne. Megtenné? :-)
Előzmény: serial killer (269)
serial killer Creative Commons License 2002.06.19 0 0 270
Remek, Jungle Boogie:-)

No és aztat mondja nekem szövet mester, hogy van-e cdt hangzókorongja?

Előzmény: szövet (267)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!