Najó, de egyrészről már rendeltem pár fokkal hűvösebb időt, másrészről naná, hogy rendben a július, úgyis pincében lesz a móka, ami meg tudvalevőleg jó előre be fogok hűvösíteni. :-)
És tulképp mikor akarjátok a fehérvári mókát? ha most alig bírtunk még egy időpontot kisajtolni a júliusból, akkor csak valamikor augusztus közepén lehet legközelebb, nem?
Akkor jól gondoltam, melyik lehet az. Hú, a Gondűzőt mindenképpen meg kell mutatni a Tisztelt Topictársaknak! Legfeljebb nem állnak többé szóba velünk. :-)
Egyébként nagyon nagy vagy, tisztelet. Felvetődik egy kósza ötlet, erre két nap alatt megcsinálod. Elhiszem, hogy szomorúak a méhkasos népek.
Valahnyvnptrbn: nyaf, mert húzós a szombati utaz most még. Francbele, majd megoldom valahogy.
mlc: Jungle a hosszúsétatérrel ||-an van a Széchenyin (vagy annak folytatásán az aluljáró után balra... (Régen Éden volt...), nem messze a Gondűző-től:-)))
plaki: ... ingyenbuli? (sztem illik ráírni mennyibe kerül...;-) ), meg a betűtipust nem preferálom, de ez az én szar izlésem, és finnyásságom..., egyépkéntileg klafa...
neph: mondom kishely..., szal tele lesz...
(Rocktogonban hogy van? terembérlet? ki fizet a artisjusnak? kaptok érte zsét? meg ilyenek..., vagy inkább szerezzek kontakt, és ti iq-ztok a tulajjal?, meg ilyenek...)
nyáron meg ugysincs semmi..., szal nincs alternatívája a party-nak...
meg szept elején van Fehérvári Zenei Napok..., és akkor bisztos szívesen látnának bennetek a szervezők egy after-partyra...
ja! és ezen a helyen ... szal 16-05-ig van nyitva... (Pest vonattal-busszal 1-1,5 óra, meg ilyenek...)
a pénzt meg elittam:-))) annyi van h fel bírok mennya pénteken Pöstre, aszt élősködök Mártin...
:-( bocsika!, de megolgyuk... (MEREK NAGYOT ÁLMODNI! ;) )
Szerintem, ha a Jungelben lenne oda elég lenne a közönség, úgyis mindig van ott néhány normális figura, meg szövet szól a barátainak, oszt már tele is van a hely. ;-)
Beszarás jó plakát lett, gratula ezerrel!
Nephilim, szólj, ha segítsek szétszórni párat.
A vidéki bulival kapcsolatban és is a létszám miatt aggódom. Egyrészt kevesebben is laknak ott, másrészt nagyon plázalakó népek az ottaniak, akik leginkább a Kozsó-féle sztárcsapatokra indulnak be.
Jajvudu. De jó lesz nektek.
Jungel meg nagyon állat hely, a cső már tesztelve álltalam, legfeljebb néha felszaladunk pörögni egy picit a pinyóból. Amúgyilag a vasútmegállomáshoz van közel. Szerintem lennének ott népek, tán még többen is mint itt, elvégre ott mégiscsak ritkábban van bármi buli, mint itt, és, ha már van...
De Sk, persze, hogy odaér, mire te pörgeted a mjúzik, hiszen már pénteken is ott lesz a Nasi bulin. :-)))
SK: Plakát OK, azért mertem kirakni. :-) Hangár is lehet, csak akkor tudni kell a részleteket (ki lehet-e venni, mennyi, stb.). Sok lepukkant hely van, lehet válogatni.
Nemjó! Nekem nemelég a madárkalitka, tér kell,hogy tudjak tombolni, minimum olyan vasketrec kell amekkora a dj. fülke Rocktogonba
:-))
Esetleg az állatkerbe megérdeklődőm, nekik talán van Gorrila ketrecük, balta meg egyéb kellékek vannak otthon, az nem gáz már csak egy hangár kéne és remekül érezném magam:-)))
Fú..tényleg van ott hangár? Az frenetikus lenne, jó kis indibulinak, Na Neph, mi lenne ott csinálni fesztet?
szövet: köszi cdt ügyben...
Apropó jössz te is vudu szombat és oda érsz 10 körül, mert sajna korán kezdek!?
Mit szólsz Rev.plakát? Kérsz másolat?:-)
Nekem egy félelmem van a Szfehérvári bulival kapcsolatban: ha Pesten ilyen kevesen jönnek össze, akkor ott miért lennének többen? Vagy akár csak annyian?
Ez a hely nem a hosszúsétatéri aluljáró mellett van? Ha igen, már jártam ott. Elég gázos környék. Viszont, ahogy leírod, a hely tényleg korrekt.
Tele vagy infóval. Nagyon benn pörögsz az életben.
Nemtom, nem árulok-e el katonai titkot, de mindegy. Börgöndön van a hangár a volt laktanyában, ha megvan még egyáltalán. Irdatlan nagy építmény.
Jungle az a hely ahova lehet menni ha már bezárt Beles, Ribillió, Varkocs, és KVszínHÁZ; vagy eccerűen csak vége a méhkasnak:-))), szal voltam ott párezerszer...
ottan van cső..., de fent..., lent lehet ilyen bulikat csinálni..., kiderítem van-e bérleti-díj... (régen ott szúrtak Zöld, Miqusz, Susu, meg mások drum'n'bass bulikat...), nyáron van a helynek terasza..., van beherovka! 180 a soproni (üveges) mp3-ból megy a zene..., mi kell még? :-)
Sarok! nyami, Steffl - hogy abból mi lett?:( , Gold, na én akkor még nem jártam ilyen helyekre...:-( de sok jót halltam róla...; Ezerjó: hóhó aza jó kis talponállós rész..., abból is milyen szar helyet csináltak...:-(
még Warkocs-nál is rosszabb...
az a hangár Fehérváron van?
SK: nekem nincs, húgomnak bisztos..., megnézem..., kazin sztem minden, cd-n lehet h semmisenem...
Akkor várok a betonozással. Egy haveromnak volt papagája, a kalitka még megvan. Kicsit össze kell húznod magad, de legalább könnyen szét tudod verni. :-))
A hangár eredetileg egy védőtető lett volna a régi romkert romjai fölé a barokk(os) belváros közepébe, de sem funkcióját nem látja el, sem elviselhető látvényt nem nyújt. Közutálatnak örvend a városban. De a lentiekhez hasonló gondolatokat megindítja. Korábban kamionparkolót terveztünk alá.
De tudok egy üres hangárt egy közeli bezárt laktanyában. Légelhárító rakétákat tároltak benne. Megtenné? :-)