Tényleg nagyon jó az eredmény,de mondtam,hogy ég és föld a 2gumi,ami volt és ami van.+ az aszfalt is nagyon jó minőségü és kivételesen most nem verseny közben mértem és nem vizes úton.
Ehhez jött még egy kiba jó rajt,amit a legjobb időmnél kicsit már csúszni kezdő kuplung segített.
ha valakit érdekel, itt összegyűjtöttem a gtech-es méréseket egy táblázatba. a táblázat tetejér kattintva lehet kiválasztani hogy mi alapján tegye sorrendbe. sajnos nem mindenkinek volt meg a legjobb mérésének a fájlja, akit érdekel, elküldheti nekem. (cobal@cobal.hu)
Cobal:
Hát US módban olyan 10,7-10,8s LOL:-)
;))))))))))
GombVTI:
Jó volt, jó volt jobb a napnál, de volt nálad egy gyorsabb is: Q4 ;)
AMúgy mit mész ha nincs benne épp a nitró? ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
NA ez a műszer tetszik nekem, majd tavasszal én is mérek vele, mert ez userbarátan mér ;)
Elég jók lettek,ezért is tettem fel inkább a g ablakot,hátha valaki atlál benne valami kivetni valót.
Szertném tudni hibásak voltak-e a mérések.
Az elsőt,azaz a legjobb eredményt úgy értem el,hogy 190méternél elvettem agázt mert pirosat kaptam.
Viszont jó gumik vannak elöl már,nem lejtett az út,a mérések oda vissza történtek és nagyon jó minőségü út(Könyves Kálmán krt.)és jó rajtokkal(végre).
Ezt talaltam valahol az VW 1.8 20v turbos motorrol:
"Making 83 HP/L is not a small feat for a motor that is under warranty for 100,000 miles"
Wow, hat ez is valami. Egy turbos motor, ami 1 literbol kepes 83 Le-t elocsalogatni. Ez hihetetlen teljesitmeny!!!
Hogy lehet valaki ennyire elfogult?
A gyari R5 GT turbo is pont ennyi, 19 evvel ezelott, karburatorral, tolorudakkal, hengerenkent 2 szeleppel.
Es bar akkoriban garanciat nem adtak, de birjak a motorok.
Azrét ne legyenek illúzióid, vannak cross-cart-ok is :-).
Én tavaly a VTi-t nem vittem fel oda, mert szar volt!
Lehet kiugrom én is vmikor, beszélnék Veled súlycsökkentés ügyben.
Egy hsz erejéig:
Pedig ez így logikus!
fullos Astra és fullos Royce is van és nem uazt tudják.
Mintahogy van fullos 30-as és fullos 18-as is és nem uazt tudják :-))