Az angol újságok úgy tudják, hogy elképzelhető egy Tevez-Bellamy csere. Tevezzel mindenképp jól járna a Pool, sokkal jobb játékos, mint Bellamy. Meg azért nagyon rossz lenne Tevezt úgy látni, hogy ellenünk játszik. Így ha menni fog, jobb lenne, ha inkább külföldre távozna. Bár az még jobb lenne, ha maradna :-)
Nem értem, hogy a Fifa miért üti bele az orrát ilyenekbe... a fontoskodók... Platinit ki nem állhatom azóta, amióta 0 szavazatot kaptunk az eb pályázatunkra. Álszentek.
Érdekes....azt hogy a Realhoz távozna gyakorlatilag kizárnám...bár ha madrid akkor semmi sem kizárható!!!
POntlevonás alószínűleg nem lesz...ebben majdnem biztos vagyok...olvastam is valahol de lehet nagyon elbízom magam....nemértem minek fontoskodik az UEFA....
Az angol West Ham United csapatában futballazó argentin támadó, Carlos Tevez hétfőn hazarepült szülőhazájába, s egyes értesülések szerint a dél-amerikai futballista 30 millió fontért cserébe nyáron a Real Madrid tagjává válhat.
A The Sun értesülései szerint a "Blancók" mellett az AC Milan és a Sevilla is szívesen látná csapatában Tevezt, aki a tavalyi németországi világbajnokságon is emlékezetes teljesítményt nyújtott az argentin nemzeti válogatott színeiben.
A Daily Expressben olvashatóak szerint a Real Madrid, a Liverpool és az Internazionale áll legközelebb ahhoz, hogy szerződtesse a nyáron Brazíliát elhagyó gólerős labdarúgót. A lap szerint Tevez jövőhéten dönt a továbbiakról.
Noha, Tevez a West Ham United utolsó tíz mérkőzésén hétszer zörgette meg az ellenfelek hálóját - ami a "Kalapácsosok" első osztályban való bennmaradását eredményezte - nagyon is elképzelhető, hogy a támadó az átigazolási időszak kezdetével elhagyja az angol fővárost.
Tevez múlt nyáron távozott a Corinthians csapatától - Javier Mascheranóval közösen, aki azóta már a Liverpool alkalmazásában áll - a transzfer lebonyolítása azonban nem volt teljes mértékben szabályos, így a londoni klub legfőbb riválisai érthetően kérik számon az ügyet az illetékes szövetségnél.
A FIFA megvizsgálja az esetet, s elképzelhető, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szankciók alkalmazását is kilátásba helyezi a West Hammel szemben.
A Tevezt "birtokló" MSI (Media Sports Investments) nevű cég 36 éves iráni tulajdonosa, Kia Joorabchian már Tevez karrierének következő állomásával foglalkozik, ám az üzletember saját elmondása szerint döntés egyelőre nem született.
"Tegnap este együtt vacsoráztam Carlosszal, a jövőről azonban egyetlen szó sem esett. Három klub is érdeklődést tanúsított a játékos iránt, én azonban azt mondtam nekik, hogy várjanak az idény végéig. Meg fogom tekinteni a Bajnokok Ligája döntőjét, ahol tárgyalni fogok a szóban forgó egyesületek képviselőivel."
"Amennyiben meg szeretnék tartani Tevezt, a West Ham vezetőivel is le fogok ülni, viszont a világ két legnagyobb klubja is le szeretné őt igazolni."
Joorabchian a Liverpool spanyol vezetőedzőjével, Rafael Benítezzel is elköltött egy vacsorát, ahol a legfőbb téma pedig elviekben az lehetett, hogy Tevez követhetné-e honfitársát, Mascheranót a "Vörösökhöz", Joorabcihan azonban a következőképpen kommentálta az esetet:
"Gyakran megteszem (a Benítezzel való találkozást. A szerk.) mert vannak a Liverpoolból játékosaim, Carlosról viszont nem volt szó. Az érdeklődő kluboknak vannak esélyeik."
Még nagyobb lehetőség mutatkozik az eligazolásra, annak a tudatában, hogy a klub vezetőedzője, Alan Curbishley kivetette hálóját a Charlton Athletic támadójára, Darren Bentre, azonban az is igaz, hogy ő szívesebben csatlakozna a Tottenham csapatához.
Egyes információk szerint egyébiránt távozhat a West Ham Unitedtől a csapakapitány, Nigel Reo-Coker, aki a Tottenham, az Everton vagy a Sunderland játékosává válhat.
A Real Madriddal kapcsolatos friss hír az is, hogy az Arsenalnál kölcsönben levő Júlio Baptista és a madridiaknál egyelőre szintén csak ideiglenesen futballozó José Antonio Reyes elhagyja a londoniakat, míg William Gallas marad az "Ágyúsoknál."
Így van! Ez már tényleg felháborító, hogy mit művelnek egyesek... kinek képzelik magukat?! Talán jobban tették volna, ha a pályára figyelnek, nem pedig azt tervezik a szezon vége előtt 2-3 fordulóval hogy milyen pert adnak be a WHU ellen. Bírják már elviselni, hogy kevés volt a mutatott teljesítmény arra, hogy bentmaradjanak. Én elhiszem, hogy nehét, de azért ilyen alattomos módon nem kéne eljárni... Whelan meg már igazán lakatot tehetne a szájára, ez az undorító szemétláda még azok után sem nyugszik, hogy a Wigan bentmaradt. Szánalmas banda...
Aki hozzám hasonlóan Digi Tv-s, az kérje meg szépen őket, hogy tegyék be az Eurosportot is a csatornák közé, merthogy ott lesz a Premier Liga augusztustól 3 évig.
Inter Milan have opened talks over a £25m bid for West Ham striker Carlos Tevez. (Daily Express)
Newcastle midfielder Scott Parker could join West Ham in an £8m switch. (Daily Star)
Teddy Sheringham, who has been released by West Ham, is wanted by Major League Soccer side New York Red Bulls but Charlton are also chasing the striker. (The Sun)
New Wigan boss Chris Hutchings is lining up West Ham striker Marlon Harewood as his first signing in a £2.5m deal. (The Sun)
Charlton want West Ham keeper Jimmy Walker. (Daily Star)
A vicc az egészben az, hogy a kifogásolt szerződései pont (Tevez szabadon eligazolhatott volna januárban és akkor a WHU kap 2 millert) a nyilvánvalóan nem előnyös a West Ham-nek. Tehát ezzel sportszerűtlenül nem került volna a többiekkel előnyösebb pozícióba a csapat, ha jól értem a saga-t.
Sportbíróságtól követelik a bennmaradt West Ham United kizárását Az angol labdarúgó Premier League-ből kiesett Sheffield United több klubbal közösen sportbíróságnál kéri, hogy az átigazolási szabályokat Carlos Tevez és Javier Mascherano esetében megszegő West Ham Unitedet büntetőpontokkal sújtsák és így – közvetetten - zárják ki az élvonalból. A klub kezdeményezéséhez csatlakozik a Wigan Athletic, a Middlesbrough, a Fulham és a Charlton Athletic.
Óriási, hogy mit müveltek ebben az utolsó 2 hónapban. Azt hiszem alig volt ember, aki fogadott volna a bennmaradásra, de megcsinálták!! Hihetetlen!! És mindezt a pályán harcolták ki. Én már csak azt nem értem, hogy eddig miért nem tudtak igy játszani? Mert akkor tényleg gondolhattunk volna az 1-6. helyekre...
A tegnapi meccsre visszatérve: Tevez gólja nagy volt, szerintem megérdemelné a hónap játékosa cimet az utolsó hetekben mutatottakért. Az MU görcsösen játszott, de mindig épp mellé mentek a dolgok, vagy Green védett (fantasztikus a csávó). Abszolut nem lehet azt mondani, hogy az MU leadta volna a meccset.
A múlt héten azt hittük, hogy a Sheffield már fellélegezhet, erre meg Ök esnek ki. De hát ezt csak saját maguknak köszönhetik. Mi pedig még a Fulham -et is megelöztük ;-)