Tudna valaki segiteni a gyujtás ráadása után azt irja ki hogy "a fényszoró autómatikus beállítása hibás" ezt hogyan tudnám orvosolni illetve hol és hogyan tudnám beállítani hogy ne irja ki.
Sziasztok. Segitség!! Most vettem egy PEUGEOT 607 2.2 benines paripát. A problémám az ,hogy általában elindul az autó minden indításrea de nem mindíg érzékeli a gázadást. Olyankor 1000-en pörög(melegen) és a gázadásra 1000-1200 között ugrál. Kiolvasták :Folytószelep 9*jelentkezett hibakánt. biztos ,hogy a Folytószelepet kell cserélnem? bontottat érdemes lenne vennem (ha találok mert eddig nem találtam "ritka mint a fehér holló") az ujj meg 100000ft felett van. Ésha mégse azt kéne cserélni hanem azt a kütyüt amit a gázbovden mozgat????? Köszönöm előre is a segítséget.
2001-es 2.2 HDI-m van és most már több mint 1 hónapja szórakozik velem. A jelenségek a következők:
- néha a reggeli első indításnál az üzemanyag szivattyú csak sokára áll le, én mindig megvárom, míg kattan, és mikor beindul a motor elég magas ford. számra felpörög, majd visszaáll a normál fordulatra
-szintén néha már a gyújtás ráadásánál teljesen hideg motornál jelzi, hogy túl magas a hűtőfolyadék hőmérséklete és azonnal bekapcsolja a hűtő ventilátort ha beindítom, viszont ha azonnal leállítom és újraindítom, akkor már minden rendben
- időnként menet közben bedobja az ESP/ASR hibát, majd a következő indítás után minden rendben
Szóval eléggé idegesítőek ezek a hibák, még akkor is, ha utána minden rendben. Azt már nem is említem, hogy a légzsák visszajelző is azóta folyamatosan világít, PPS szerint függönylégzsák probléma.
Ha valaki találkozott már ezekkel, vagy tud megoldást ezekre az idegesítő problémák kiküszöbölésére, nagy köszönettel veszem.
Egyébként nagyon szeretem az autóm, már 5 éve megvan, de most valahogy elektromosan kiidegel.
Előre is köszönöm a segítségeteket!!!
Ja és ha valaki tud működőképes színes nagy kijelzőt, vevő vagyok!!!
Van egy eladó garnitúra 5x108-as 17"-os alufelnim! Hirdetés linkje vigyétek, vegyétek
Akit érdekel, jelentkezzen a hirdetésben! Nyíregyháza 20 km-es körzetében ingyen házhoz szállítom. Nem nézem naponta a fórumot, viszont a hirdetés értesítője azonnal megérkezik az e-mailemre. Jelentkezzen akit érint.
Azt nem tudom hogy 330-as van-e rajta, de könnyen meglehet... mivel "elég nagy"-nak tünik.. meg aztán nem egy V-6 os.. Ezért is meglepö hogy akkorár tettek volna rá. De majd leveszem az elsö kereket és lemérem. Az lessz a legbiztosabb. Köszi.
Egy kérdés. Van egy 2005-ös peugeot 607-sem 2.2-es hdi motorral. A kérdésem az lenne hogy erre az autóa rá lehet-e tenni a 16-os könnyüfém felnit? Csak mert a minap azt hallottam hogy álitólag nem, az elsö keréken lévö féknyereg miatt. Nekem most 17-es gyári felnim van rajta, és ahogy néztem, tényleg nagyon kis hely van az elsö keréknél a féknyereg és a felni között...
Sziasztok. Juniusban vettem egy 2005-ös évjáratu peugeot 607-est, 2.2-es HDI motorral. Az autó 189-ezret futott, és ez tuti, mint ahogy az is hogy a k.m orát nem hajtották vissza. Azóta többször elöfordult hogy idönként utánna kelett töltenem egy kis hütöfolyadékot mivel jelezte. Ezek szerint valahol fogyaszthatja a vizet, csak még arra nem sikerült rájönni hogy hol. Azt még fontosnak tartom hozzátenni hogy nagyon minimális a folyadék vesztesség mindössze k.b. 2-deci mondjuk 1000-kilóméterenként. Ma voltam a szerelömnél, és ujra átnéztük az egészet, és sehol nem lehet szivárgást látni, még a viz szivattyunál sem. Söt még az olaj szint is változatlan, tehát nem gondolom hogy esetleg a fej pakolás lenne a gond... De tény az hogy ha minimális is a folyadék veszteség, de valahova csak eltünik... és nem gondolom hogy csak ugy elpárolog... A szerelöm azt tanácsolta hogy ne foglalkozzak vele, majd ha megnö a folyadék vesztesség akkor elöbb utóbb ki fog derülni hogy hol a gond. Nem tudom hogy nektek mi a véleményetek erröl, de én nyugodtabb lennék ha nem kéne idöröl-idöre utánna tölteni.. Lécci ha esetleg valakinek volt hasonló problémája, és tudna ötletet adni hogy mi lehet a gond, akkor azt nagyon meg köszönném.
udvozlet 607 2.2 hdi automata váltojaba a hocserelobol befolyt a hutoviz.hogy tudnam az egesz olajat kicserelni benne a válto kiszerelese nélkul.a segitseget koszi