Köszi a gratulát, hogy ecsíptem egy kerek számot. De nem is avval kapcsolatban írtam. Valami difi van nálad??? Mennyé aludni, mert nincs kedvem veszekedni. Valami nem stimmel itt ma. :((( Vagy igyá mégegyett és fogd rá a nyuszira. :DD
Egy hozzászólás törlése lehet ok, vagy ok nélküli! Viszont tudni kell, hogy a törölt hozzászólásra írt hozzászólások is törlésre kerülnek! Mert önmagában annak nincs értelme. Remélem érthető volt amit írtam! Tehát ezért volt több hozzászólás törölve!
Szóval nem azért lett törölve az egyikötök hozzászólása, mert mert, hanem az előbb leírt okok miatt!
És most kérlek titeket, hogy lapozzunk tiszta oldalra! :)))
En ez utobbit leszamitva, nemnagyon emlexem itt moderaciora, valoszinuleg a valahol es valamikor kitorolt nickekkel egyutt kitorolt hozzaszolasok miatt nem stimmel a leltar.
Figyu Dezsi drága! Én csak az 5820-ast kértem törölni ahol a kedves olvtárs nemiszerveket emlegetett. ha nagyon szerelmes vagy belé az a Te dolgod engem ne cseszegess légy oly kedves, nem ugrok a hülyeségedre, bármennyire is szeretnéd. Ne baltázzuk már szét ezt a jó kis társaságot egy jöttment miatt. Ha akaod káromkodok én neked de nem itt írásban, nem azért, mert nem merem vállalni magam, hanerm mert szeretnék "úrinő" maradni. :)
hmm.. , ha má öngyilkolni akarok akkor nem szólok senkinek és főleg nem hagyom a kamerát bekapcsolva. ez csak hiszti!! A végrendeletem már elmondztam akire tartozik, hogy mit vihet, de nem csinálnám egyenesadásban! Ez nem is akart meghalni!