Üdv mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni. Induláskor és gyorsításkor nem mindegyik fokozatban, remegnek a pedálok meg talán picit a kormány. Kuplung villával csapággyal mindennel együtt most lett cserélve + az összes motortartó bak. Azt nem tudom gyújtásprobléma miatt lehet e ez mert ugyanis gyújtás problémáim is vannak elvileg trafó miatt aminek folyamatban a beszerzése, vagy lehet e esetleg féltengely miatt?
Peugeot 406 Coupe 2.2 hdi rádiója bekapcsolás után erősen csipog. A funkciók működnek rajta,de mindent elnyom a iszonyatos pittyegés. Így vásároltam,külföldről behozott kocsi. Egyébként egy Ultima Edizione változat,ami szép állapotban van.
Mit lehet csinálni,vagy mi okozhatja ezt a jelenséget?
vehetsz drágát is vehetsz közép kategorásat is.. sose tudhatod melyik lesz az ami épp szarul sikerült... én anno megvettem egyszer a legdrágább szilentet mondom azzal sose lesz gond... 3 honap mulva cserélhettem.. most egy középkategoriás van abbol is a legolcsobb márkát már nem tudom de azota ez van és müködik :D 1 éve persze.. sajna sose tudhatjuk melyik mit bir elöre!
ez olyan h valaki kuplungszettet vett mocsok drágán 9e kmnél megadta magát.. én lukot tettem bele 20e km van azota benne... bizok benne több is lesz :)
Korábban írtam, hogy folyik a gázolaj a motortérben és ez nem tűnik nagyon jó dolognak.
Ma végre alánéztem, és kiderült, hogy félig hivatalosan folyik. Ezt úgy kell érteni, hogy az üa szűrő ház aljában van egy kézzel nyitható leeresztő csavar (talán víztelenítő) aminek a tövétől indul egy vékony cső egyenesen lefelé a szabadba. Ezen a csövön keresztül folyik el a gázolaj. (szépen ütemesen csöpög) Tehát ez az "elvezető" hivatalosan van ott, azonban sajnos nem tudom, hogy mi célt szolgál, illetve mire figyelmeztet az a tény, hogy ezen keresztül folyik el az üzemanyagom egy számottevő része.
Az üa folyás egyébként független attól, hogy a leeresztő csavar be van-e húzva vagy sem (csöpög így is úgy is).
Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet a jelenség oka?
406 2.2 break, benzines.
Btw, akinek ilyenje van, meg tudná pls nézni, mi van d.2-be írva? Fontos lenne, lehet h ez is gond. (hivatalos típus) Köszönöm!
Szívás a tokmányirdában. Regisztrálni akartam egy behozott 406-ost, és már a Mozaik utcában nem találták az adott típust. De ott NKH-nak írtak, egy óra alatt felvették. Az okmányirodában azonban totál lyuk, már 3 napja várom, hogy létezővé nyilvánítsák az altípusomat. A vázszám sem 2.2 kabrióhoz, sem a 2.0 szedánhoz nem illik (nem csoda, hiszen nem az :)), mást meg nem nagyon lehetett választani. Szóval nem csak a mercisek szívnak....