Hello Prored!
nos én tudok hátsó kis spoilert a Mantádra olyasmi mint ami a Mantonán is van de az a spoiler nem szinrefujt hanem fekete, gyári állapotú ruganyos anyagu amit aztán le lehet fényezni. ezt a csomagtér ajtajának végére lehet ragasztani illetve valahogy csavarozni. szép diszkrét megoldás. lásd Mantona:-))
TOM!
persze nem mindig éri meg autót faragni egy roncsból...ebben egyetértünk:-)) de ugy fáj a szivem ha ilyen Mantát látok....amiből tényleg nem lesz semmi...illetve alkatrész:-) ami nekem majd tuti fog kelleni...abból a CC-ből:-)) ennek a hátfala lett volna az ami elvileg felkerült volna az enyimre?:-) amennyiben bontásra kerül a koics a CC akkor nem biztos hogy ne lenne szükségem az indexkarra ileltve az ülésekre ha még benne vannak:-)) amugy az csak egy kasztnivolt vagy van még valami használható belőle?:-)) (rendszer?) :-)))
nagyonb kösz i a segitséget!:-) és a Mantona tárolást is:-))) majd holnap viszem a lóvét!:-)) a kék Manta az milyen?:-)) mennyire ép? nagyon rozoga?:-(
Olvasgatom itt ezt a "joung timer" dolgot és igazán tettszik.Sajnos az én kis Mantám 78-as és ha jól olvasom akkor még egy évet nekem is várnom kéne.
Más:
Én siófoki vagyok és helyből tudok az enyémen kívül 3 Mantát.Bár a tulajokat nem ismerem de tény ,hogyha egyszer lenne tali itt valahol a környéken akkor ők is jönnének.
Nyáron nem lehet ide szervezni a Balcsi partjára egy bulizással egybekötött talit?/Mantona/
Kössz. Blacky
U.I.:Ha valaki tud hátsó spoilert a mantámra akkor szívesen venném ha szólna.
kösz a segitséget előre is igaz már 100x beszéltünk azóta:-))
amugy érdekes hogy hány Mantád van.....én már fejben sem tudnám tartani..piszok jó dolgod van ennyi Manta között...és az lesz a nemsemmi amikor csak ugy "no most melyikkel menjek??" állapotba kerülsz majd:-))))
én a helyedben még a narancssárgából is autót faragnék.....persze némi cash is kell hozzá:-))) és ennyi Manta mellett....inkább add el annak aki restaurálná:-)))
más..
tegnap este Mc Donalds-ban voltam (McDrive) és ott láttam kettővel előttem egy srácot kék Mantában. a kocsi az gyári állapotú volt de a srác most kezdte tunningolni. még sokmindent kell ugye mert szinte semmi sincs viszont egy felnivel inditott ami nem is rossz méghozzá annyira hogy a hátulja az egekben volt és az eleje meg csücsült:-)))Irmscher felni szett asszem 235 ös:-))) brutális....vékony küllős ée ezer van belőle rajta..csillogott villogott:-)) kék Manta volt. gyári kormányal ami azt jelenti hogy nem a gyári sport kormány hanem az a műanyag szerű...életemben most láttam először sima egyszerü nem sportkormáynt Mantán:-)))) nagyon szép gyári állapotú Manta volt a srác azt mondta 40! rongyért szerezte a 4 felnit egy Mantaclubbostól. érdekes:-))))
Kérdezz rá a King bútorkárpitos nevű cégre. Az én autómat is ő húzta át, igaz, vittem az anyagot, de hátha van neki olyan anyaga, ami neked kell. A telefonszáma 06-20-9-249-552. Helyileg a XVII. ker. legszélén van.
Kárpitos, aki megcsinálja az még volna, csak a megfelelő anyagot nehéz beszerezni. A járható módszer, hogy egy rossz állapotú, de megeggyező kárpitú ülést keresni (pl.:bontóban)és azt megnyúzva javítható az ülés. Legjobb ha hátsó ülést találsz, az nagyobb felületű. Nem egyszerű a dolog, jól utána kell menni amíg meg lesz a donor ülés.
Pillanatnyilag már csak 4. A 400-ast láttad, az ugye restaurálódik, a piros GSI-t is láttad, az tuningolódik. Úgy döntöttem a narancssárgából nem lesz autó (bontódik). Az antracit az gyönyörű és néhány héten belül eladó sorba kerül. A fehér GSI elkelt. Az új meg kék, kicsit koccos, de majd szép lesz.
Mivel beléptél a Clubba, nyugodtan élhetsz annak előnyeivel is. Jelen esetben arra gondolok, hogy mé' fizess a szervizért. Ugye? Szóval Clubtagoknak ingyen javítok (természetesen, ésszerű keretek között). Pl.: a fékek átnézéséért meg a fűtéskapcsoló javításáért biztos nem fogok pénzt kérni.
Kényszermegoldásként jó a motortérben húzogatás is, de nem bonyolult a javítása sem. A digit műszerfal kisebb mint a gyári, úgyhogy ki kell találnod valamit körbe a hézag eltüntetésére.
Örülök, hogy jól érezted magad. Rögtön bedobtalak a "mélyvízbe", de jól megoldottad a dolgot.
Az egyik lakatosnál, a másik pedig a másik garázsban, de azóta van még egy. :))
"a fűtésszabályzó hideg-meleg kapcsoló lennmaradt a hidegnél, nem tudom felhuzni a meleghez...picit gáz mert megfagyok:-) majd ha hétvégén digit műsz. fal. beszerelés történik ugyis ki kell bonatni ott..megnézem mi a baja...lehet csqak egy kis igazitás és kész:-)) "
Elég ha elindulás előtt visszanyomod azt a kis kallantyút a motorházban,(szemből jobbra fennt) és nem húzogatod a szabályzó kapcsolót:)) Csak a ventillátort kapcsolgatod ki-be..:)
Az enyém is ilyen:))
Sajnos nem tudtam talira menni (pénteki buli eléggé leamortizált):)
nem fáztam fel..és nagynehezen sikerült kipihennem a fáradalmakat...szuper volt a nap tényleg jól éreztem magam...frankón csuszkáltak a kocsikák. főleg a végén már nem voltál ott vlt VELOREX IS!!!:-)))) (2 ajtós levehető tetejü 3 kerekes orosz rémálom) :-)))
még egyszer elugrottam aztán a haveromáért és 8 ig biráskodtunk...pár kocsit kizártam..:-)))
volt még raccsing zsiga (diszkólada) meg nagymerci kontra hetesBMW...:-))) az Opelok természetesen itt is a legjobbak voltak:-)))
Tom! ird meg mikor vigyem a személyigazolványképem! holnap 1-2 között kész lesz:-))
frankó volt a tali a következőn is természetesen ottleszek:-)) addigra remélhetőleg megjavul a Mantonau illetve hibátlan lesz:-)) a fűtésszabályzó hideg-meleg kapcsoló lennmaradt a hidegnél, nem tudom felhuzni a meleghez...picit gáz mert megfagyok:-) majd ha hétvégén digit műsz. fal. beszerelés történik ugyis ki kell bonatni ott..megnézem mi a baja...lehet csqak egy kis igazitás és kész:-))
Tegnap picikét meghajtottam az autókám és meglepve tapsztaltam hogy 3500 nál elindul a kipuff hangja és isonyatosak királyul szól...6000 ig hajtottam és eszméletlen...de ilyet nem szoktam sokszor:-))) mindenesetre magasabb fordulatszámon kegyetlen hagja van már most:-)) kiváncsi vagyok ohgyan változik a későbbiekben:-))))
ezt még én sem tudom...de recsegj rám! majd akkro emgmutatom. lesz azért rá időm:-) majd telcsizz és akkor megnézheted:-) amugy is megnézheted nem hiszem hogy pont látod majd..bár én nem tudom Te hol vagy Fehérváron..azért elég nagy az a hely:-)