Keresés

Részletes keresés

bocimobil Creative Commons License 2001.08.22 0 0 956
Látod Lia? Akkor pénteken nem mehetünk együtt bulizni, mert én nem tudom veletek kibeszélni a pasikat :)))))
OneDa Creative Commons License 2001.08.22 0 0 955
Haliho !

Na megjöttem :) Kisebb kék foltokkal meg horzsolással :) A Krapi álmomban agyonvert :))
A Vica pasija meg elgázolt, de túléltem :)) Ja és utolsó nap ráadásként még estem is egy nagyot a piacon, azt az égést :)))
Lia: pénteken buli ?:) Be kell pótolni, ami Horvátországban elmaradt.

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.08.22 0 0 954
Krapu: kövny! vagy köyvn. Vagy valami ilyesmi :)))
Lia: Bocsi, de a kollégám olyan ajánlatot tett, aminek nem lehetett ellenállni! azt mondta főz rám, mos rám, vasal rám és elmegyünk a transzvesztita kamionra táncolni :))))))
Írok ám mélt, csak ugye a lustaság. Vagy várjak vele péntekig, úgyis találkozunk? :)) (Ezt a lustaságot.. :)))
Előzmény: Emilia néni (953)
Emilia néni Creative Commons License 2001.08.21 0 0 953
Láttam, hallottam az élménybeszámolót. :-)) Bár eddig csak két oldalról ismerem a sztorit, szóval jó lenne kifaggatni a többieket is. Hátha egy tök más verzióval találkozom.
Részben sajnálom, hogy kihagytam az utat, de mi az, hogy nem volt semmi buli??? Hát miről szól akkor a nyaralás??? :-)))))

Endi aranyom, gratula, gratula. Erre inni kell! Nem értettem kristálytisztán, hogy a péntek estére akkor meg lettünk hivva, vagy az csak bennfentes buli lesz?

Lio egyetlenem, kicsit zokon veszem ám, hogy itt jársz Pesten, és nem engem választasz hálótársadul. Hát olyan cudarul bántam veled a múltkor??? Meg hát lenne miről dumálnunk, mert úgy egy félévnyi emailnyit tudnánk egymásnak mesélni. :-)))

Rta, egy élménybeszámolót majd azért tarthatnál a kinti időkről. Képzeld, néztem ma neked kocsit, majd telcsiben elmondom! Valszeg imádott bátyádnak, mintha őt jobban izgatná a vásárlás.

KrapulaX Creative Commons License 2001.08.21 0 0 952
Lio: hogy mit? jól vagy? :))))
Andrew: ne irigykedj, ezek kozmetikázott képek, a kisbaltát amit egymás hátába csapdostunk kiretusáltam :))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.08.21 0 0 951
Ezüst??? Csak ezüst??? :))))) De fogok olvasni! Azértis!! :)) Krapu! Kérek könyvet. (Ugye így hívják azt az izét amiben az a sok betű van? :)))
Előzmény: Andrew1 (950)
Andrew1 Creative Commons License 2001.08.21 0 0 950
Hello hello ..

Nahh .. megjottem balcsirol .. megint:))
Ezustermet is hoztam a hetvegei versenyrol .. :))

Lio: Olvasni jo dolog .. de szerintem te nem fogsz olvasni sokat a vonaton:)) Aztan este meg aztan fix nem a ST-ben .. :))

Krapu OneDa ... latom jol ereztetek magatokat ..

na udv
Andrew1

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.08.21 0 0 949
Krapulax hazudiiikk!! Először is elég fekete a színe. Legközelebb jó lesz faszén helyett a grillezőbe :)) Másrészt láttam én olyan borulós képeket, amin nem a OneDa borult. Sőt! :)))))

a_girl: Ezt akkor most értsük úgy hogy ha nem jövöl el Keszthelyre akkor az azért lesz, mert nem akarsz látni minket és nem érdekel a buli? Hisz azt írtad, hogy ha nagyon akarsz jönni, akkor meg tudod oldani.. :)))
Jaja nem voltunk sokáig. De olyan szép idő volt.. :))))))))

Andrew: Jaja megyek. Csak egyedül inni a vonaton olyan hülyeség. Nem tom mit fogok odafelé csinázni. Olvassak szerinted? :)))

KrapulaX Creative Commons License 2001.08.20 0 0 948
Feltettem a képeket!!! Persze nem mindet de kb ez a lényeg.
krapulax.rt.hu
Nézzétek meg!
KrapulaX Creative Commons License 2001.08.19 0 0 947
Sziasztok!

Megjöttünk :( Én még bírtam volna néhány hónapig :)) Ráadásul a Lia legnagyobb örömére hámlok mint egy kígyó. Így nix szinem. Na jó van de nem olyan mint volt.
Nagyon jó volt minden. Igaz az Árpi szerint túlélőtábor volt, de a vicát ismerve, ezen nem igazán csodálkoztunk :)))
Csináltam vagy 500 képet :))) Mert volt ám miről, Extrémkedtünk a vízen, kipróbáltuk a banánt, zip ski-t jet-skit meg minden ilyesmit. Mondanom sem kell, hogy OneDa borult mindig a vízbe :)))
Lia: Andalogni OneDa-val? Az semmi. Felváltva masszíroztuk egymást :)) És mint az ovisok állandóan civakodtunk :))
Most alszom cirka 1 hétig, mert az utazás kissé fársztó volt (néha eltévedtünk néha eltéritettek :))) De ha jön a hercegnő a csókkal rögvest nekilátok feltenni a képeket. Bár nem érdemlitek meg mert egy szottyadt SMS-t sem küldtetek (na jó Lia visszaírt)
Főtitkár Úr: a képek között megint van sok olyan akiről több készült, de ilyen melleket nem lehet elégszer lefotózni :))))
Lio: Anita bírja nég nélkülem? :))) Ugye nem fogadta vissza a teenager barátját? :))) Mert, most, hogy ilyen jó színem van tuti meghódítom pikk-pakk :)))

Andrew1 Creative Commons License 2001.08.17 0 0 946
a_girl :
Az az igazsag hogy beszeltem Keszthellyel es nem igazan van szabad hetvege amikor ures a haz november vegeig ... de ha esetleg valaki visszamondja akkor szolnak nekem. Sajnalnam ha nem jonne ossze mert en pl szivesen megmassziroznalak :))) Mar ezert is megerne .. felteve ha megengeded hogy en legyek az aki :))) (meg ha egyedul leszek :)))

Lio : hat tudod most azert jol eset hogy itthon voltam ... de azert a fenebe is miert nem tudsz akkro ott lenni mikor en is :))

Jahh holnap delelott megyek le ... rememem szep ido lesz .. kedden jovok haza delelott valszeg :))) Vagy hetfon a tuzijatek utan ... :))
Remenykedek benne kicsit hogy most kedvezni fognak a korulmenyek es nem ures kezzel jovok haza ;)))

Na sziasztok jo hetveget meg ilyenek :)))
Andrew1

Ui: jovo heten Bp Parade ;))) Mindenki rettegjen es keszuljon aki itt lesz pesten .. jon Lioooo :))))))

Előzmény: a_girl (944)
a_girl Creative Commons License 2001.08.17 0 0 945
Szia Lio!!!!!:-)))))

Tudod ám, hogy meg vagyok sértődve! Nekem bezzeg cseszel küldeni egy sms-t:-) Lia remélem érzed, hogy kitüntetett helyzetben vagy:-)
Hamar hazajöttetek a Balcsiról, nekem legalábbis rövidnek tűnt. Asszittem egy darabig még nem látunk:-))))
Na jó, inkább dolgozom. Csinálnom kell a S.E.-nek egy prezentációt, amit valamilyen fórumon elő fog adni. Azért érzitek ugye a feladat súlyát?:-)

Pusza mindenkinek:

a_girl

Előzmény: Emilio bácsi (943)
a_girl Creative Commons License 2001.08.17 0 0 944
Mivel nincs jobb ötletem, marad6 a Keszthely. Ha nagyon el akarok menni, akkor vhogy úgy is meg tudom oldani. Legfeljebb majd ráveszek vkit, hogy a sok utazás után masszírozzon meg!
Hmmm, de jó ötlet, máris van kedvem menni!:-)))
Előzmény: Andrew1 (942)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.08.17 0 0 943
Huhúúú :))

Andi: Volt egy kis szél is. Gondoltam rád, hogy iszonyatosan lehetne most vitorlázni, de nem voltál sehol, hogy elvigyél egy körre :))

Lia: Neked most nem írok, mert kaptál egy sms-t. Legyen elég az! :)) Na jó megkegyelmezek. Egyedül megyek a parádéra. Mors vár az állomáson, berohanunk a legközelebbi sörözőbe és nekikezdünk a 7végének. Nála fogok alukálni is.

Balcsi zuppá volt, taláxottam pár bulis ismerőssel. (Asszem Rta-n ívül más nem ismeri őket- Golo2Robi meg az Ödémás Roland :)

Krapu: Fényképezz sokezeret! :)

a_girl: Nincs má szabid? Húúú de kááár! :)))) Ja és nem mosolyog6tsz, mert jó idő volt :)) Barnultam is. :))
Na megyek mert ezer a dolgom. Holnap esküvő és még kocsit is kell mosni.

Pápá

Andrew1 Creative Commons License 2001.08.16 0 0 942
Hello a_girl ..

Hat igen .. ha nincs szel akkor nem hajokazunk .. akkor furdes van ...
De altalaban azert szokott lenni kis szellocske. Egyebkent a hetvegen is vitorlazni megyek ... versenyre szokas szerint. Majdnem minden alkalommal versenyre megyek .. ritka mikor csak ugy vitorlazni. Ez utobbi lesz szeptember valamelyik heteben. Nyarvegi zarovitorlazaskent.
De addig meg van 3 verseny.

A keszthelyi bulirol meg egyenlore meg beszeln sem erdemes .. mert meg idopont sincs. De van jobb otleted hol fer el ennyi ember egy helyen ? Mert keszthelyi hazat meg odadjak (nem ugy mint a Miskolcit :))) ... igaz messze van de legalabb szep helyen van es jo a fekvese .. nem sok embert zavarunk. Pecsi viszont kicsi ... a tobbit meg nem ismerem.

Udv :
Andrew1

Előzmény: a_girl (941)
a_girl Creative Commons License 2001.08.16 0 0 941
Szia Andy!

Muszáj megint Keszthelyen? Az olyan bazi messze van. (legalábbis innen:-) Néha a kedves pécsiek is rázkódtathatnák magukat a vonaton:-)
Bár inkább meg sem szólalok, mert az utolsó pár bulira egyébként sem mentem el:-)

Hétvégén is vitorlázni mész le a Balcsira? Ilyen dögmelegben mit szoktatok csinálni? Kiköttök valahol, vagy fújjátok a vitorlát, hátha sikerül valami légmozgást előidézni?:-)

a_girl

Előzmény: Andrew1 (939)
a_girl Creative Commons License 2001.08.16 0 0 940
Lia!

Bulizni én veletek legközelebb akkor vagyok hajlandó elmenni, ha kocsi otthonmarad. Vagy jöjjön értetek a pasitok, vagy oldjátok meg valahogy, de az nem buli, hogy ülünk egy sarokban, és kritizálunk másokat:-))) Azt lehet máskor is:-)))
És mivel ti csak alkoholos befolyásoltság alatt vagytok hajlandóak táncolni, semmi értelme autóval nekivágni az éjszakának. Mondanám, hogy vezetek én, mert nekem nem kell ital ahhoz, hogy jól érezzem magam, viszont ezt meg nem merném bevállalni, mivel kb. 7 éve porosodik a jogsim az egyik fiókban:-)

Előzmény: Emilia néni (938)
Andrew1 Creative Commons License 2001.08.16 0 0 939
Jeeeeeee Lia ;)))))

Azt hittem te valahol nem vagy itt .. de orulok hogy azert megis igen.
Az az igazsag ez a barnulas dolog nem hiszme hogy fair lenne reszemrol ha beszallnek. Azt hiszme nalam mar koros a szin .. Hetfon rendesen megragalmaztak hogy neger vagyok. Nem vettem sertesnek :)) Nem akarom itt mondani a dolgot de keves embert lattam itt pesten aki barnabb :)) Es meg a hetvegen ujra megyek vissza bepotolni a hetes kopasomat :)).

De ugyis meg fogjatok latni mar ha a Bp paraden ott lesztek ... Lio is jon ... Elore tervezett program: Penteken Sakaltanya, Szombaton BP parade ... :))) + ami es aki meg jon.
Egyebkent beszeltem Lioval valamikor a het elejen. Esztivel csak ugy fogtak magukat es elmentek vizpartra. Jol tettek :))

Ja meg lassan utanna nezek a keszthelyi hetvegi lehetosegnek is mert lesz am ujre nagy Keszthelyi Buli :)))

Szoval Draga Lia kiestem a pikszisbol, se randi se semmi .. megjegyzem am.

na egyenlore ennyi ...
By Andrew1 :))

Előzmény: Emilia néni (938)
Emilia néni Creative Commons License 2001.08.15 0 0 938
Beszállok harmadiknak. :-)) Én is netközelben vagyok. Pontosabban gépközelben szakdogát írok, de igyexem inkább nem is feljönni a netre mert az lenne a vesztem. Asszem mára már be is buktam, avval hogy feljöttem.

Nahhszóval, hát persze a_girl, hogy jobb lenne a napon aszalódni, de hát az útlevelem épp porosodik a követségen, a szakdogámat meg nem irja meg senki helyettem. :-( Igy hát napozik helyettem a krapi. Végre egyszer elmondhatja majd, hogy ő a barnább. De lehet, hogy mindjárt szolizom azért egyet, nehogy már könnyen adjam az első helyet.
Szörnyű lehet, hogy nincs több szabid. Én azt hittem ennél a cégnél mindeki azt csinálja, hogy ki se írja magát, egyszerűen elmegy szabira, aztán boldogan elújságolja, hogy neki még az összes szabadsága megvan. :-) Te miért nem így csinálod? :-))

Lio helyett megválaszolom, hogy már nyaralni van, így a héten ne is számitsunk rá. Megjegyzendő (!!!) hogy nem is tudatta velünk eltávozása napját. Ejnye Lio, ejnye! :-)))

Endi drága,
beszállhatnál a barnulási versenyünkbe. Igaz, én csak tavaly tudtam nyerni, de hátha másvalaki lekörözi Kraput, ha hazajön. Mondd, jó szined van? Állj ki helyettem lécci!
Eddig nem mondtad, hogy cégesen nyaralsz. Igy már értem, miért nem baj, ha nem látnak fél évig a munkahelyeden.
Randira nem vagyok egy ideje kapható :-)) (szépen fogalmaztam arany egyszem Gy-m? :-)) ), de hát nem is akarnám a barátnődet ekkora traumába ejteni. Csak szerényen.:-)))))
De egy baráti rongyrázásban tudod, hogy bármikor. Pl ha jön majd fel többi topictag Pestre. Mit szóltok hozzá?

Andrew1 Creative Commons License 2001.08.15 0 0 937
Szia a_girl ...

Ugy latszik csak ketten maradtunk itt a net vilagaban a heten ...
A Vasarnapi beirasom ota senki nem irt rajtad kivul :))) Vagy csak nem lattam ? :))

Nahh, mindegy egyszercsak ugyis visszajonnek ...
Addig kitartunk ;)

Andrew1

Előzmény: a_girl (936)
a_girl Creative Commons License 2001.08.15 0 0 936
Sziasztok!
Lia, még most sem bánod, hogy nem mentél a többiekkel süttetni a hasad? Én szívesebben lennék ott, mint itt, elegem van a munkából! De mint megtudtam nincs egy darab szabadságom sem:-( Nem tudom mások hogy tudnak átvinni a következő évre, nekem bazi kevés 20 nap:-))

Lio, tudom, hogy már párszor elmondtad, de mikor is mentek a balcsira? vagy már ott vagytok?:-)

Előzmény: Emilia néni (934)
Andrew1 Creative Commons License 2001.08.12 0 0 935
Nahh hello hello ....

Megjottem !!!! :)))))))))))))
Barnultam kicst :))) Meg hajokaztam kicst ... jo volt igaz ermet nem szedtunk ossze .. :(( sajnos .. de nem voltunk rosszak :)) jobbak mint tavaly es tavaly elott.
Legkozelebb a hetvegen megyek ujra ;)) a valtozatossag kedveert ...
Remelem nektek is jol telt a het es mindenkinek jo nyaralast aki eppen nyaral :)) persze majd utolag mert ugysincs netjuk ...

Lia edes ... Van allasom :)) a ceget kepviselem a balatoni versenyeken ;) Mikor randizunk ? :)))

Lio : majd intezkedek .. ambar az en cuccaim sincseneke sehol meg ... :(((

Nahh kipakolok lassan :))) aztan eszem valami hazait :)))

udv:
Andrew1 ..

Ui: van egy ket kep majd scannelek ha lesz mivel :))

Emilia néni Creative Commons License 2001.08.11 0 0 934
A fél topic úszkál most a tengerben. Vagy náluk is pocsék az idő?
Arról mindenképpen szeretnék képet látni, ahogy OneDa andalog Krappal a tengerparton. :-))))))

Rta! Üdv itthon! A végefelé eltűntél, de a bátyusod mesélt nekünk, hogy jól vagy. Valamikor aztán mesélj majd a kinti időkről nekünk!

Lio bácsi! Tényleg jössz a Parádéra? Kikkel?

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.08.10 0 0 933
Tévedsz! Ti mentek, én meg máshova megyek :)
Andrew meg nem lesz úszóhártyás, mert alig van vízben. Folyton a hajón szenved, hogy ne boruljon fel. Pedig egy tőkesúlyos vitorlást nem eccerű megborítani.. :)))
Előzmény: KrapulaX (932)
KrapulaX Creative Commons License 2001.08.10 0 0 932
Padre: te egy Isten vagy! :)) Köszi a friss-hús szállítást :)) Ugorj be az egyik bőröndbe és stikában lecsempészünk magunkal téged is :)))

Lio: Mi megyünk Te maradsz :)))
Lia: --"-- ez macskaköröm akart lenni :))
A_girl: --"-- ez is:))
Húúú mennyi negatív hozzáállás.
OneDa: repes már a kis szíved, hogy pár óra múlva a tengerparton andaloghatsz velem? :)))
Andrew: Neked nem mondom hogy gyere, mert így is lassan úszóhártyáid lesznek annyit vagy a vízen :))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.08.06 0 0 931
Oks szólok. Lia parádé :)))
Emilia néni Creative Commons License 2001.08.06 0 0 930
Szólj, ha mész a Parádéra, még az is lehet, hogy én is arrafelé járok. :-)) Feltéve, hogy akarsz engem látni. :-))))))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.08.06 0 0 929
Jóreggeltszomszédaim!!! :)))

Emilia néni??? Skacok! Új tag a topicban!! Szia nyénye! Üdv errefelé :)) Honnan tudsz te ennyi mindent rólunk? :))

Oneda: Nekem máris nem hiányzol :)))))))))))))

Én ám úgy néz ki hogy megyek majd a bp parádéra ám! :)) bee bee :)) (ez nem reklám volt :))

Emilia néni Creative Commons License 2001.08.05 0 0 928
Itt én. Emlékeztek még rám? Remélem rémlik még vmi. :-))) Újra van gépem, sőt most már gyors is, virusmentes is. Szóval minden igazán remek. :-))

Látom, nélkülem is jól elvagytok. :-(( OneDát meg észre se fogjuk venni, hogy nincsen. IGAZ? :-))))))) Aki szabira megy, annak úgy kell!
a_girlnek viszont véget ért a láblógatás. Szóval akarjuk látni a vizes képeket. Most azonnal! :-))

Szörnyű lehet nektek fiuk, hogy még majd két hétig dolgoztok. Én meg bibibiii alszom vagy délig minden nap! :-))) Na jó, Endiről ne beszéljünk, nem is hiszem el, hogy tényleg van állása. :-))))
Tudjátok, ha egyszer netalán pipa leszek vmelyikőtökre, feljelentem az egész bagázst ennél a cégnél, hogy milyen lusta népséget foglalkoztat.:-)) Ajánlom majd a korbácsverést a henyélő munkatársak ellen. :-))))))) Tetszik az ötlet? :-)))))))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.08.03 0 0 927
Hiányozni? Tuti nem:)))
És ha az írásod hiányozna majd odaadom a ceruzám és írhatsz vele :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!