Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
Hinnye ... ez erdekes. Nem ketlem a szavaidat, csak erdekes, mert itt meg nagyon ellenzik. Es a sajat tapasztalataim se jok. De ha adjak, biztos tudjak, mit csinalnak ...
en is izgulok, hogy sikerult-e produkalnunk egy kis aranyost az 1 eves hazassagi evfordulonk alkalmabol. A mult heten rajta voltunk a dolgon, szombaton meg elmentunk 2 napra udulni es unnepelni...:)
12-16 htesen mar elkulonithetoen van neme, de ehhez jo gep es gyakorlott UH-os orvos kell. az meg, hogy mi biztos, relativ. 50-50% a talalati arany, es soha senki nem jott meg reklamalni a gyerek neme miatt:)
LH-tesztelés iránt érdeklődőknek: viszonylag rendszeres ciklusok után most csúszott kb. 6 napot a ciklusom, ha nem teszteltem volna, nem is tudtam volna róla, szóval szerintem nagyon hasznos dolog az lh teszt. :) Remélem annyira hasznos, hogy holnap-holnapután(attól függ hogy bírom..) tesztelek egy pozitívat.
Gratulálok a kissráchoz! :) Milyen Uh-n voltatok? Érdekes, hogy egyre hamarabb tudják már megmondani a babák nemét, több ismerősömnek mondták 12!-16 hetes koruk körül szinte biztosra a nemét.
Voltunk ma egy rövid babamozin, most már teljesen biztos, hogy fiam lesz :) Fogdosta a fütyijét :) Mindene a helyén, most már koránal picit nagyobb :) Bár így 15 hetesen még kis ufócska, de így is nagy élmény volt, folyamatosan ficergett, produkálta magát :)
Dr. Gyopár Ernő szülés-nőgyógyászról szeretnék érdeklődni, hogy mostanában mennyibe kerül nála a szülés. Ha valaki tud segíteni, légyszi egy privát üzenetben küldje el nekem (g-sandi@freemail.hu).
A fiamat nála szültem 2005-ben, és csak jót tudok róla mondani. Most tervezem a második babát, ezért érdeklődök, hogy mire számítsak pénztárca tekintetében.
ezt én is olvastam egy pár héttel korábban, hogy még segíti is. arra már nem emlékszem, hogy a megtermékenyülésben vagy a megtapadásban vagy másban.....
A tegnap kirandulni voltunk, elegge leegett a vallam es a hatam felso resze, meg a karjaim. Hazajottem es hirtelen bekaptam egy aszpirint, hogy nehogy belazasodjak, mert mar ereztem, hogy uton vagyok a laz fele olyan forro voltam. Most meg olvasom a neten hogy egyik oldalon azt irja hogy nem gond, masik oldalon, hogy nem szabad aszpirint bevenni, mert karos terhesseg alatt. Eppen most a napokba volt az ovulaciom,a ciklusom 17ik napjan vagyok ma, dolgoztunk is rajta, remenykedek, hogy terhes maradok. Szerintetek aggodjak, az aszpirin es leeges miatt, amugy tudom, hogy nem ajanlott napozni, nem is napoztam, csak hat megis leegetett a nap :(
Én 9 éve tettem le, de még néha rámjön a rágyújthatnék. (Az elmúlt két hétben főleg, mivel csőtörésünk volt és kicsit besokalltam.) Rágyújtani persze nem merek, mert csak 1 szál kéne, tudom. Korábban volt már olyan, hogy 2 év után újrakezdtem.