Nekem nagyon tetszenek a BMW-k. Természetesen nagyratörő módon csak az M3-at v. M5-öt tudnám elképzelni a garázsomban.
Általában nem mondható el minden BMW tulajról, hogy agresszív vezető lenne, de sajnos el kell ismerni, hogy a többi márkához képest több idióta hajt bmw-t. Talán még a merdzsó ilyen.
Van több sáv az úton plusz záróvonalakkal és betonbogyókkal elszigetelt villamos pálya... Mindenki türelmesen vár a sorára. Vajon ki dübörög el minimum 150-el a villamos helyén?
Természetesen a "bajor traktor"...
Egyébként a záróvonal és a sebességkorlátozás nem vonatkozik néhány, általában tizenéves bömcsi tulajra, akik aputól kapták a kocsit és nem félnek a haláltól sem. (Meg attól sem, hogy elgázolnak valakit.)
Ugyanakkor azt is elvárják, hogy takarodj előlük azonnal, ha megjelennek a tükörben, ellenkező esetben fény és hangorkán.
Aki meg mindenkit le akar gyorsulni bizonyítson kedd esténként a Ringen, a normális BMW-sek inkább ott villantanak, szvsz ez a követendő példa.
Milyen érdekes: elolvastam az ucsó 50 hozzászólást, s hogy a béjemvések nagy része tényleg milyen agresszív, fellengzős, nagyképű kötsög?
Az a téma, hogy ki a nagyobb csávó, a nagyobb gengszter, a gazdagabb vállalkozó, ...
Nem gyerekes ez? "Az én apukám erősebb, nagyobb a farka, ..."
Hogy on-topic is legyek (eddig is az lettem volna?):
mindenesetre nem sok béjemvés állja meg lámpánál, hogy ne próbálja meg a motoromat legyorsulni. Igaz, csak 600cm3, de akkor is motor, 200 kg, ...
Szal legalább ilyenkor ne aláztatnák meg magukat...:-))
Ma hazafelé:
Egyik kollégám viszem hazafelé.Erre egy nagy uj 5-ös bömös dupla csővel elhörög mellettünk:) Kérdem kollégám: Őved be van kapcsolva?:) Gyorsan a müszerfalról és a váltóboxról mindent hátradobtam az ülésre;) Uccu utána;) Jól szlalomozott azzal a hatalmas döggel;) De befogtuk;) A hősök terénél mellé álltam a lámpánál;) (Mikor utol értük hallottam,hogy automata;) Van esélyem;)
Erre start;) Kapott fél autót;) Erre köv lámpánál mellém gurul;) (azt hittem megkérdezi van-e okositás a mocin;) Mutatja,hogy tekerjük le az ablakot (hatalmas srác volt;) kollégám megszeppenve letekeri;)
Erre a srác kitör: -Hülye vagy öreg?!Hogy képzeled,hogy leállsz egy 330 LE-s kocsival versenyezni?
:):):)
Szegényt akaratlanul is,de felhuztam;)
BMW-s a BMW-st:):):)
115LE vs 330LE;)
Miért nem nyomta???:)
Vagy nyomta?:):):)
Vagy nem volt 330 LE?:)
Mindegy;) Mi a kollégámmal jót autóztunk;)
(felirat nem volt az 5-ösön, igy nem tom mekkora volt)
tudom, hogy erre harapni fogsz és válaszként fél oldalas üzenetet kapok, ezért is írom:
kimaradt, hogy a családodat és a rokonság nagy részét is Te tartod el vállalkozásaid révén :-))
jut eszembe biztos észrevetted, hogy egyre kevesebbet írok.. azért van, mert én is követtem a példádat és vállalkozó lettem.. ha gondolod és még nem utálsz eléggé, akkor beszélhetnénk valami üzleti dologrol is.. átalánydíjjas karbantartással és sw-hw értékesítéssel foglalkozunk.. (meg egy csomó mindennel)
beléd sosem kötnék, tudom, hogy gengszter vagy, full milliomos, amerikából jöttél és emmötöd van, ami nem kabrijó, és hogy a legkissebb kötözködésre is azonnal reagálsz :-))
Látom megint unatkozol.
Viszont öregszel.
Már idézned kell mást, hogy beleköthess.
Eddig erre nem volt szükséged.
A (1352)-ből szerintem csak neked sikerült ezt, mint lényeget kiokumlálnod.