Akkor mar en is felrakom 1db sajat kepem(bar van meg:Bad Religion,Die Arzte, Bloodhund Gang,ha valakit erdekel...)
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
2000-ben keszult a Szigeten,van meg egy de azt nem talalom...
Sziasztok!
Kész van pár fényképem a koncertről! Ha van valaki, aki olyan ügyes és fel tudja ide rakni, persze csak ha érdekel is valakit, akkor elküldeném neki emailben őket! Szerintem lett pár egész jó kép...de lehet, hogy csak elfogult vagyok:))))
Ez a topic-tali szerintem sem rossz ötlet, bár az tény, hogy én sem vagyok szorgalmas topi-irogató.Ha valaki tényleg megszervezné király lenne.Nekem már született egy nagyon jó baráti kapcsolatom a FF jóvoltából, amiért örök hála :)
Puszi O.-nak!!!!
Valóban elég nagy kár, hogy már megint ki kellett fáradni 2 előtt, bár a rendezvény állítólag 4-ig volt meghirdetve... Na, mindegy!
Az ifjú tehetségek ügyesek voltak, bár a zenekaronkénti 3 szám édeskevés, még ízelítőnek is....
A FF koncert Nekem nagyon bejött, szerintem senkinek sem lehet panasza! Igaz a közönség olykor passzívvá vált, mintha kissé fáradt lenne, azért jót buliztunk! Az új dalok nagyon-nagyon tetszenek, ezért türelmetlenül várom az albumot!!!:)
Mindenesetre jövő héten Sport Sziget! Aki teheti menjen el, mert jó kis program jött össze, szerintem! Legyetek jók!:)
"Május 21-én éjfélig várják a rendezők azokat a demókazettákat, CD-ket, amelyek alapján a zsűri kiválasztja a műfaj legjobbjait.
Lehetőség szerint 2-3 számot adjatok be, hogy az elbírálás ne egyetlen dal alapján történjen.
Az anyagokat az Almássy Téri Szabadidőközpont (Budapest, VII. Almássy tér 6) portáján, vagy a Warner Music Hungary (1021 Budapest, Hűvösvölgyi u. 54.) címén adhatjátok le, illetve küldhetitek, a borítékra feltétlenül írjátok rá: "NU-METAL TEHETSÉGKUTATÓ"!
A verseny győztesének a Warner-Magneoton ingyenes kislemez felvételi lehetőséget biztosít Magyarország egyik legjobb stúdiójában, az Aquarium-ban, a 10 legjobb demó tulajdonosa pedig fellép a május 31-i gálán az Almássy téren, amelyet a FreshFabrik koncertje koronáz meg este 11-től.
A koncertek közötti időben sem fognak unatkozni, akik ellátogatnak a rendezvényre, hiszen a legjobb nu-metal zenékre lehet majd tombolni, lesz sok sok Linkin Park, P.O.D., Papa Roach, Korn, Limp Bizkit, System of a Down, mulatás hajnalig!
Jegyek a helyszínen május 21-től 1400, a buli napján 1700 Ft-os áron kaphatók a helyszínen."
Én már semmiben sem vagyok biztos... Tegnap (ismét) odamentem, - miután lebeszéltem valakivel, hogy tutira van jegy stb. - de a pénztár zárva volt. Jegy volt, de pénztáros néni nem... Ma már 100%-ra igérték mindkettőt; ja, és a pénztár 16.00 - 20.00 -ig van nyitva.
LBB: ez biztos? Mert nekem is azt mondta valami nőszemély, mikor felhívtam ma a "koncert-helyszínt", hogy ma még nincs jegy.És tudja már valaki VÉGRE, hogy mennyi pontosan?
ja igazad van Brezol, ez igy tényleg csak arra jó hogy az eddigi kedvencre szavazzon az ember, majd megcsinálom a Fesztivál után a "Neked melyik banda koncertje tetszett a legjobban" szavazást, hátha hitelesebb.