Nem kell magad letagadd!
Vagy kapcsolnod kell saját magad (bele lehet jönni), vagy elküldened a retekbe a hívót. Onnan meg nem fog cseszegetni, az is biztos.
Jelen pillanatban ippeg titkárnőt játszok/helyettesítek. Tiszta röhej, azt sem tudom hogyan kell továbbadni a vonalat, ha valami "kedves" ügyfél telefonál. Saját magamat letagadni (ha mondjuk engem keresnek) meg elég hülyén jönne ki.
szívás az van, mint torkos borznak... dögledez a háló meg modemkapcsolat, az apacsindián se szereti a konfig paramokat annyira, mint amennyire én szeretném, hogy szeresse... és még csak 11 múlt, grrrr
de egy óra múlva kimegyek a retekbe ebédelni a kedvesemmel, addig is nyüstölés tovább...
Hali.
Tegnap este 1/4 11-kor szerettem volna diadalmasan közölni, hogy végre..., de mielőtt leokézhattam volna a hozzászólást, elment az áram a fél városban. Most megint szeretném beírni, hogy mindjárt megyek haza, hátha... :-D
Szegény szerencsétlen noretekmitglieder!
Én visszajöttem, nem kis útálatomra. Estig rabiga...Egész héten rabiga...Jövő héten szintén...Aztán viszont retek megen ezerrel!!!
Már most szavamat adom, hogy 12 órakkor lelépek a retekbe. Ezt csak azért szögezem már most le, hogy ha később vissza kellene vonnom, akkor az adott szó szentségének értelmében ne legyen rá lehetőségem és így el tudjak menni a retekbe.
2 7 retek után eleve alkalmatlan az ember dolgozásilag, ráadásul az időlimit miatt csak 10 körül lehet feljelentkezni, erre nem műxik ez a rohadék... szóval az elmúlt retkelés alatt nem szentségeltem annyit, mint az utóbbi majd egy órában... érdemes volt ezért bejönni ?
(ráadásul infom sincs arról, hogy mi a bánatot kéne csinálnom... grrr)
pushup,
időelőretekerésről annyit, hogy ezirányú kutatásaim szerint ha elegendően nagy sebességgel kerékpározunk a Föld forgásával megegyező irányba, akkor egy nap rövidebb lesz, mint 24 óra, tehát a feladat megold6ó. Lassítás ugyanígy, csak ellenkező irányba. :)
Két hét retek jön 10 nap múlva...basszus,
Les, nem lehetne valahogy előretekerni az időt,
mondjuk, ha gyorsan elmennénk a retekbe bicajozni
gyorsan s gyorsan tekerni s gyorsan ide-oda kerekezni
s gyorsan...
de mennék mán'
-:-)
Sz'al bejöttem (bár ez teljesen jogosan senkit nem érdekel) és itt vagyok. A mai napon sajnos muszáj lesz dógoznom, úgyhogy legközelebb csak a retekbe menésről tudósítom azokat akik a gályán tartózkodnak.
Les Kartács!
Te most már benn vagy, vagy csak Les(z)el ?
Példát veszek agresszívmalac kartácsról és elhúzok a retekbe. (Ma kosárlabdázás fog lenni.) Sőt, a csillagok állásából úgy látom, hogy pénteken egy csipetnyi alkotószabadság is befigyel. :)
Mindenkinek minden jókat, mihamarabbi zöldségelést,
Én menni retekbe. A mai nap egyre sza.abb lett ahogy előrehaladt az idő úgy, hogy nincs más választásom mint húzni a retekbe. mindenkinek nagyon sok kedves retekelést kívánok.
Üdv: agresszívmalac
Les!
Én a hétvégén bringáztam, csak 40 km-t de azóta is érzem a jobb térdem, pedig el sem estem. Amúgy meg ma este én is fogok csak azért is, hogy jól megmutassam. (Hö-hö-hö.)
De bizony, megtettem. Úgy 5-6 óra között le kellett küzdenem azt az érzést, hogy összetalálkozhatok egy munkatársammal a városban és mitszólmicsinálokénittilyenkor... :) Aztán elmúlt és este még bringáztam is egy iszonyatosat.
Viszont ma reggel én vagyok az első hozzáröfögő. Akkor hát kakaós csigás szép reggelt mindenkinek!