Igy elcseszni egy meccset (biro is meg az MTK is), félidőben azt hittem sima 2-0-s MTK győzelem lesz a vége. Erre mi történik? Jogtalanul kiállitják a 2. félidő elején Kálnoki-Kisst ( nem volt szándékos kezezés, igy nem ért volna sárga lapot), rögtön kap az MTK egy buta gólt ( se nem fogták a védők a csatárt, se nem szaladtak ki, hogy legyen les), a kiváló rúgótechnikájú Kanta Józsi meg fölé rúg egy tizenegyest. Ezzel az 1-1-el már nem a magyar csapat szerintem a párharc esélyese, pedig rém gyenge csapat ez a Senica. Egyébként az én véleményem az, hogy NB1-es szinten erős az MTK támadójátéka, a védelem viszont nagyon gyenge. Vukmir már kiöregedett, mióta a Lokiban volt egy nagy sérülése azóta csak árnyéka korábbi önmagának. Wolfe meg mindig is szerencsétlen volt. Az MTK két leggyengébb láncczeme a keret két külföldi játékosa...
Az itt linkelt streamen nézem, valóban jól játszanak, sok tudatos támadásuk van. Kanta jól osztogat, jól szervezi a játékot, Lázok gólja is az ő passzából volt. Lázok is jól játszik, nem csak a gólja miatt, hanem jól megtartja a labdát, szabadrúgásokat harcol ki.