Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Tudom hogy te ezerszer jobban értesz a focihoz mint én egyszerű szurkoló. Mivel te szerintem sokkal többet tudsz bizonyos dolgokról ezért tisztelettel megkérdezlek szerinted igazak a szurkolói pletykák arról, ki is keres 15 milliót havonta?
Ebben az a kockazatos , ha mondjuk a tulajok elkonyvelik , hogy 2.osztalyunak jok vagyunk. Mert, ez mar kikovezett ut az nb3-hoz. Latjuk , hogy eggyutt van a mezony. Egyenlore 6-7 pont kulonbseg dont a feljutasrol es a kissesrol is. Viszont , az ugy mar nem itt tart. A Nemzeti Sport-tol a vezeto internetes portalokig mindenki foglalkozik es komolyan veszi a VASAS CSALAD gondjat segelykialtasat. Csak , a tulajdonosikor nem. Ezert engem addig , amig valaszt nem kapunk , nem tudd erdekelni a kovetkezo merkozesunk. Egyszeruen at neztek rajtunk, apoltkent kezelnek bennunket , akik majd mecsnapra lenyugszanak. Ha, meg gyoz a csapat , majd lenyilatkozzak , hogy a csunya szurkolok miatt nem nyertek idaig.. Nalam , a hitelesseg nagyon fontos. Mert, azutan mar a bizalom vesztes kovetkezik. Remelem , kapunk valaszt. A negativ valasz is valasz . Akar elfogadhato valasz is lehet. De, ne nezzek a szurkolot 5 eves ovodasnak.
Ugye egyikünk sem gondolja komolyan, hogy kocsmánk olyan meghatározó erővel bír, hogy egy Csányi szintű pali az itt elhangzottak miatt adjon fel egy befektetést?
Akkor szerintem a helyzet rosszabb mint eddig látszott. Ez nem csak simán dilettantizmus.
Mellékesen, lassan kiderül, hogy radó felháborítóan alul van fizetve...
csányi lenne a történet fejőstehene?
Szerintem hamarabb kiszáll az egészből, minthogy szóljon nagy Gyögynek, hogy rúgja ki Miklóst.
Nem is teheti meg, mivel csak mecénás (legfeljebb a támogatást szüntetheti meg), csak közvetetten léphetne fel, de kinek, minek? Miért akarna itt rendet tenni?
Lényegében ez a helyzet minden szereplőnek megfelel, a résztvevők széles körű szociális segélyezése a bank pénzéből. (Ha igaz mindaz, ami itt körvonalazódik.)
Igen.Vihetjük a koszorút könnyek között a kezdőkörbe.Mert mi VASAS szúrkolók vagyunk.Csak mostmár nincs Rudi bácsi akinek volt akkora tekintéje hogy sokan beálltak mögé.Pintért azóta becsülöm hogy kétkapus edzés címén hajlandó volt kockáztatni. Abba kéne hagyni egymás hergelését,Vasas vezetők rágalmazását,mert ha kiszállnak VÉGE! Értitek,VÉGE !
Az mennyire biztos, hogy Csányi Sándornak mint főtámogatónak joga van Nagy Miklóst felállítani a pozíciójából?
Ha pedig van eddig miért nem tette meg?
Számos oka lett volna rá.
A nem feljutások, a sima kiesés az első osztályból, az átgondolatlan igazolások, a szurkolók kedvencének elűzése, a folyamatos edzőcserék mind nem volt elég ahhoz, hogy felnyíljon a szeme és lépjen.
De majd most, hogy egy hét alatt két szurkolói levél is született az ügyben minden más lesz?
Sajnálom de 50 év felett jelentősen csökkent a naívitásom.
Gratulálok az íráshoz. Azért érdeklődtem tegnap itt, hogy valami sajtóorgánumban volt-e publikálva az írás, vagy egyelőre szűkebb körben. Az előbbi hírértéke nagyobb lenne, de azóta látva az első VSZK írást, már az is bejárta az internetet, lehozta az nso is, így egyben biztosak lehetünk, eljutott Sanyi bácsiig a hír.
Na most én Mókuci helyében, ha ragaszkodnék a székemhez, olyan prémiumot dobnék fel a vasárnapi meccsre, mint a szél. És persze a fiaink nyernének is...
Ezzel mondjuk hosszútávon jól nem járnánk, de legalább lenne egy kis öröme a drukkereknek.
Hosszú meccsre járási böjtölésemet vasárnap, főként miattatok megtöröm. Nem tudom, ezzel ártok-e a kezdeményezésnek, vagy sem, de hátha tanúja leszek vmi változásnak.
Kitartó és álhatatos munka vezethet csak eredményre, hogy végre rend legyen a Fáy utcában. Én nem bízok Móka Mikiben, így azok pártján állok, akik szerint ki kell baxni a pitsába, mint szakmai igazgatót, és elképesztő távol kell tartani minden szakmai munkától. Ezt nagyon kemény döntésekkel lehetne csak elérni fentről, remélem lesz rá hajlandóság.
Szurkolói pletykák szerint bár nevet személyiségi jogok miatt nem irok. De arról szólnak, hogy az egyik mi fiunk! Aki, mióta visszajött gyakran sérült. Egyesek szerint ő a szent tehén. Így meg is értem. Kapom a nagy lóvét, és semmit nem kell érte tennem. Ha jól emlékszem ő már Vancsa, és Domonyai idejében is itt volt. Tudja hogy kell kártyát leosztani!
Én írtam még múlt héten, örülök, hogy Rage úr megosztásra érdemesnek találta. Talán azért is közelítettem meg innen, mert nem hiszek benne, hogy a VSZK-s levél mondanivalója valóban eljutna a címzetthez.
Remelem meglessz a VASAS CSALAD egy valaszfelevel tisztelve. Mert , egy Kubatov , egy Hemi papa is naprakeszen komunikal(t) a szurkolokkal. Ez egy klubb ahol kerdesek ,problemak merultek fel. Nem hiszem banki vagy egyebb titoktartas koti a tulajdonosainkat. Mert, felo hogy a kovetkezo vereseget kovetoen tenyleg elszabadulhatnak az insulator.
Nem vagyok benne biztos , hogy a 3.osztaly koltsegeit ne tudnank teljesiteni , vagy akar a 2. osztalyet eloteremteni. Az 1. osztalyrol is lehet majd beszelni , ha lessz egy vagany csapat. Minek van egy Ferrarink , ha nincs meg a garazs kulcsa.. Most , ugye az OTP all mogottunk, es mit jelent ez nekunk a gyakorlatban?!