Keresés

Részletes keresés

gyorimax Creative Commons License 2012.08.03 0 0 2356

Kedves Barátaim

Jó a 2LL, had adjakvalamit át én is , Úr is nem én ő, millyen , hogy választ az Úr jellem alapján, menyasszonyt/ pl. a szégyell/ mondja próf. , példa  beszédek, is leirja a derékm.asszonyt, má ott nem mennyasszony, milyen derék, hű ez szuper, be kell csak" helyetesíiteni"Menny asszonya ó, lehet hogy már ismert volt ez is, de igy is ugy is az Úrrlé a dicsőség......

persze buzitás véget," néha" olvassuk fel hivek, elött, mert sokat jelent, nagyobb buzgoságot egy könyörgésben, hála, dicsőség Neki,, és a világosság , kevert az Ige,amit kaptam , de mi nem az  ?Mk.8.38 .+ 5.Moz.18.18 c. ,  samária asszony örült, sírva neki,emliti +csak ők értik Mt.13. szerint. holnap talán, de ha nem, akkor csaka  hegy csökkenhet, .......

És aztán atöbbi csak félt , hogy meg ne mondja nekik, Péter is tudhata, nem fiyelt , félre nézet, mást is meghallgatott.

az egy veszélyes dolg m ha valaki látja , mert közel van Ő is lehet, gyenge, vagy ahova csak akirály jár, és az testben, vagy esti mese volt elöte.

Előzmény: gyorimax (2355)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.03 0 0 2355

Kedves Lastseal

Mártudom mi és miért történt velünk, nem veletek, és nagy hála van a szvemben, van Kegyelmesebb Isten, aki segit abban , hogy felébredjek,mindenkit talán nem kupán vágni, mot már a kábulat is mullóban, sok minden írni valom volnana még, de az a tinta fogy,.

jó volna találkozni egyszer veletek.

Az én én szeretett" picikémnek" persze tudom, hogy mi jó neki, én elóre látok,mindent, látod, én megmondtam, ő lett volna a jobb, ,nincs nekem az (én)ember életében,én "szülök", apád se érdemelte meg, mert én megteszek érted , mindent., ja és most még is boldog vagy, és akkor nekem van igazam, mert én tugok jól választani, igau már ő is a mellék helységben van, apád is boldog, hát én nem értem,mert én csak jót akarok mindenkinek. Még azután is ha már elmult  már valami, mult idő . Ő is akit gyülöltem legyen, boldogtalan, nézd meg igazam van, ja , hogyne az Úr nagyobb ezt már Én Győző mondom, és nekem a 2 LL jön be.

Az Úr áldjon minden népet kelettől fogva nyugatig,+dél és észak adja meg

meg lesz még Mt. valami a világ végéig, persze az nem a vég, csak

Előzmény: gyorimax (2354)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.03 0 0 2354

Kedves LsastSeal

Ki hallot mostanában , Arról Aki betegségeinket hordozá Valaki , és fémallergiából úgy gyogyult, tünt el, hogy még csak nem is imádkozott érte valaki.

Egészség az jó dolog , és még eddig meg sem köszöntem Neki.

Előzmény: gyorimax (2353)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.02 0 0 2353

"asszonyka" azonositása , személyisége

2.Tim3.6. Mert ezek közül valók azok, akik betolakodnak a házakba, és foglyul ejtik a bűnökkel megterhelt és sokféle kívánságoktól űzött asszonykákat,

Kinek a foglya? egy fiu, vagy "barátnő"  ? vagy már mindenki tudja csak én nem ,

"asszonyka; pejor.: súlytalan személyiség, aki nem tud elköteleződni az igazság mellett"

Kék= kék

zöld=zöld

De Én szeretem,Őket , nekem nem Ők az ellenségeim.

a barátnőért sajnos már jó szívvel   nem tudok, imádkozni, de harag azért nincs,

Nekem az "asszonyka" az oldalbordám, még ha most kicsit" sündisznós" keserű, mérges, hazug mint vizfolyás.

"Többi" is utánfutom.

Előzmény: gyorimax (2352)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.02 0 0 2352

a lánygyermek "kölönböztessűk meg az Úr testét" 3 , rész+ a fiú az autos, de hiszti minden mennyiségben,/ott a Próta csak árnyalta, van attól rosszabb is, itt.

Előzmény: gyorimax (2350)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.02 0 0 2351

a történetről amit írtam papírral tudom igazolni, polic,+orvosi stb.

Előzmény: gyorimax (2350)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.02 0 0 2350

Kedves Barátom,/ LastSeal/ az Úr áldjon

Egy kérésem lenne még, de ezt privátba írtam. Ez viszont S.O.S.

Az Úr áldjon

Előzmény: Last Seal (2349)
Last Seal Creative Commons License 2012.08.01 0 0 2349

Ezen predikacio cime egy bibliai vers idezeteböl fakadoan lett szegyel (ashamed),es van ahol egy L,van ahol kettö L szerepel a Mäteban.Utana  lehet nezni a különbözö valtozatoknak.Akinem jobban tetszik a kettö L-es valtozat letöltes utan atnevezheti.

En mar nem tudom meg keresre sem atirni a feltöltöttet.Jo hallgatozast,epülest vigasztalodast kivanok nektek.

Isten megerösiti az ora üzenetet !

Előzmény: Last Seal (2345)
gyorimax Creative Commons License 2012.08.01 0 0 2348

Köszönöm LastSeal

Milyen sokat emlitette már több tanításán is a Ján.5.24.-et, örülök neki. A többi is szuper, pl. Dávid-Absolon.

Jó az ha az Úrtól való látomások mind teljesülnek, a prófétáé nem téved. "Az Úr adná csak mégegyszer"

Az Úr áldjon titeket

Előzmény: Törölt nick (2347)
Last Seal Creative Commons License 2012.07.31 0 0 2346

Miután kattintottál keresd az oldalon a lassú letöltés gombot majd klikkelj rá.

Előzmény: Last Seal (2345)
Last Seal Creative Commons License 2012.07.31 0 0 2345
Előzmény: Last Seal (2344)
Last Seal Creative Commons License 2012.07.31 0 0 2344

William Branham mp3 letöltés .

Ime az első része a feltöltésnek.

William M. Branham  -  Szégyel- 1. mp3 <<<<----katt ide

Előzmény: Last Seal (2328)
Last Seal Creative Commons License 2012.07.30 0 0 2343

Holnap szeretnem feltölteni,mär nem sok munka van rajta.

gyorimax Creative Commons License 2012.07.26 0 0 2340

Kedves LastSeal

Egy kérdés .

Van olyan Ige ami arról szól, hogy lesz nap, napok amikor a nap ugyanott nyugszik le ahol felkelt.

Vagy ez természetes.

A "holdast" már írtam .

A másikról ami még hiányzik egy e-mailt küldök.

Előzmény: gyorimax (2338)
babaji Creative Commons License 2012.07.26 0 0 2339

Miképpen Turulország ura-főnöksége a tizmillió ember vagyis a nép az emberi  társadalom és ennek   csupán SZOLGÁJA az állam és jog.........................

azonképpen uraság és felség az istent kereső vallásos HIVEK KÖZÖSSÉGE   és csupán annak szolgája,feltételeket,eszközüöket prezentáló alárendeltje az egyház aminek a föladata hogy legyen pásztor,templom a szentkönyvet forditsák le anyanyelvre és kinálják fel értelmezéshez a segitséget.
Az egyház tehát nem elölir hanem szerényen hátul ír )) vagyis illő tisztelettel áll a hivek vallásmunkája javára támogató alázattal.A szolga ne akarjon dirigálni a gróf urnak ! ))
Dicsértessék a Krisztus ! Ámen  és ámen !

gyorimax Creative Commons License 2012.07.25 0 0 2338

Kedves Lastseal

Az e-mailból lehet , hogy több változatott is kaptál, sajnos az e-mail beállításaim véletlenül elállítodtak.

Most már rendben van , és jelszóként is" kedvencek" vannak használatban már.

Furcsa ez az internetes technika, de majd bele jövök. Néha bolondnak kellene  látszanom ,/ hogy azt higyjék rólam elment egy kerekem/ nyilván ez az oka.

De fénylik már az igaz világosság, és az Istent szeretőknek minden a hasznukra válhat , még ilyen dolgok is.

az Úr áldjon

Előzmény: Last Seal (2336)
gyorimax Creative Commons License 2012.07.25 0 0 2337

Ma jó reggel csak annyi van a szívemben, hogy az Úr áldjon meg titeket. Köszönöm az ajánlatot. Ha csak felküldesz esetleg egy-egy tanitást , /feltöltesz/ ?

Amit az Úr a szívedre helyez, az elmult időszak feltöltése renkivül sokat segitettek, azok a rövid változatok.

+ egy Ige. Mt.26.41. és Mt.6.13. szerint ha imádkozunk és kérjük, akkor a probatétel is elkerűlhető ? A Mt.26.41. vigyáázzatok= virraszatók ,

azért nem olyan rossz az az alvás, de mi nappaliak vagyunk.

+ 1 gondolat. Azon utolsó éjszakán biztos nem volt hold, mert az Úr a pár tanítványnak is "vígyázzatok" Igét felhívás szerüen, felszólító? módon közölte.

Vagy csak köd volt ?

Más  .  Szerintem itt pécsen is figyelem óvező hangulat van, jó ez az oldal. Mennek a hírek más felé is ők is figyelnek. Közel az úr napja ,

a mennyasszonyok készülnek, mint Eszter ? Vagy csak hasonlitani szeretne a másik is ehhez a "Hadassához" ?

Az Igét Én görögben is nézem, + a hívatkozást /  itt-------  http://www.ujszov.hu/

Mennem kell ,az Úr áldjon meg és az Úr kegyelme veletek.

Előzmény: Last Seal (2336)
Last Seal Creative Commons License 2012.07.24 0 0 2336

Jezabel es oroszlan felenk is van,böven.Majd lehet megaldalak egy par dvd-vel ha mar elhagytad.

Előzmény: gyorimax (2335)
gyorimax Creative Commons License 2012.07.24 0 0 2335

Kedves LastSeal

Kezd alakulni az írásom is, már kevesebb a betü tévesztés.

A "Külöböztessük meg az Úr testét" érdekes azonosságok villantak be. pl. jó kis történet a körömfestős. az apa autóvásárlása fíának, és ha valaki a saját bőrén tapasztalja meg eredményeit .Ő valóban próféta /Branham/, az nem semmi dolgokat mutatot meg.A "repülös" pedig Isten félelmét erősíti a hívőkben. A "megbotránkoztat jelentéseit vizsgálva eredetiben sem semmi. Hát , hogy azok a kicsinyek akik"csak" hisznek bennem ,ott nekik még  akkor nem volt meg a "szlk ker"., és már így is "malmok" emlit az Úr.

.

A Dániel 8.14.-hez egyszer küldök majd kis "anyagot" képet vagy valamit. Kiváncsi lennék a véleményedre.

Lehet, hogy írtam már a CD-k sajnos lábra kelltek, méga  borítékod is, pedig sokáig őriztem azt amiben küldted, mint írtam ami a régi oldalakon van az is lehet, hogy elég lesz.

Az e-mailt megkaptad ?

gyorimax Creative Commons License 2012.07.23 0 0 2334

Kedves LastSeal

Ma végre megértettem a "Különbözessük meg az úr Testét" című tanítást.

Sok-sok találgatásnak végeszakadna az életemben ha az 1. kor.2.14-16. meglenne az életemben ,  minden megváltozna.

Sok kacskaringot kikerülhetnék , és nem járnék olyan utakon ahol a madár sem jár. Az viszont az Úr kegyelme , hogy még állok , mert megtartott megőrzött

vmire. Ha meglenne én is elmondhatnám "nem a bizonytalanra futok és a nála letett életemet megőrzi....."

Az Úr Jézus Krisztus áldjon Titeket

Előzmény: Last Seal (2322)
gyorimax Creative Commons License 2012.07.16 0 0 2333

Kedves LsatSeal

Tudod én igazából, arra vágyok amit Pál mond az apcsel.26.29. De magamra vonatkoztatva, hogy,   "Kivánom Istentől , hogy ne csak majdnem, hanem nagyon is , .....lehetnék olyan mint Pál is  "Krisztus" foglya és még a bilincset is elviselném, a megváltásért.

Azért , hogy egyszer az Úr nevemen szólítva, elhívjon, megismerjem Őt , és a   "keresztem "/ Isten akaratát cselekedve/ felvegyem. Majd futhassam a versenypályán.

Az Úr áldjon

Az Ezsdrázs válasz már nem kell, megvan miért nem oké. Az elején van egy kicsit talán a Mt.4.re- hasonlitó.

Előzmény: gyorimax (2332)
gyorimax Creative Commons License 2012.07.16 0 0 2332

Kedves LastSeal

A Krisztus titkához kérdés?

A" könyvek" Ezsdrás ez az ami általában van a Biliákban ?

A 2. dániel ? ez fejezetre vonatkozik , vagy Dániel 1.1-től fejezettől  Dániel 12.13-ig oké. És a + az már a 13. fejezet lenne.

A többi könyv az nyilvánvalóbb, hogy nem oda tartozó .

Az Úr áldjon

gyorimax Creative Commons License 2012.07.15 0 0 2331

Kedves LastSeal

A "zavarom, zavaraim" okárol egy Zsoltár minden elmond. Dávid egyszer irta a szenlélek által.

Egy sötét helyről ir ebben a Igében, van benne völgy is, halál is. A többit az Ige elmondja.

De jó kis történet a Jezabel, +Mózes és Dávid elleni elleni lázadás , a jelzője ennek pl." igen nagy" , a következő " akik velem ettek egy asztalnál...."

Van még több Ige is de ez mind egyszerre volt jelen. Nem gondolkodtam még de lehet, hogy ezek minden egyes esetnél így együtt jelentkezik.

Ezt Igét ismerő személy megláthatja, megértheti ha ilyen " dolgok " történnek akkor mindig törvényszerüen jelen vannak ezek a "jelek" állapotok ?

A vége viszont mindig happy end. Az Úr győzzzz.

Előzmény: gyorimax (2330)
gyorimax Creative Commons License 2012.07.15 0 0 2330

Kedves LastSeal

Tudtad, hogy már Wigleswort élettörténétében Isten egy embere azt "mondta" , hogy elöbb az Ige lesz helyre állítva, majd azután jön a kései eső.

Ez kb. az 1900-évek elején történt !!!!!!!

A másik , hogy az Úr végig igyekezett kivül tartani Wigleswortott, vlamin kivül. Mindig szólt neki , hogy abból jöjjön ki, vagy maradjon kivül. Volt magyarországi

Isten embere is, Siroki István a neve. Ő pegig más módszerrel lett kivül tartva. Ő ki lett vetve abból a" testből" mindig amihez ragaszkodott. Mi elmentünk a feleségéhez és saját /Siroki István / által kiadott "Emlékezések a magyarországi Pünkösdi mozgalom idejéröl" olvasva ismertem meg egy az Isten munkájáról , +/plusz/ és néha= + meg/, a történetet, és a nehézségeket a munkáról, + egy Istenfélő ember életét, és mint Pál is mondja, " hitet megtartottam............" Sajnos az Ő nevéről sem emlékeznek meg mint Isten negy embere./ Csak? az Úr !!!!! Olyan ember volt aki nem ismert megalkuvást , csak Isten akarata számított. Egy Ő általa nagy "palotának" nevezet kb.40-45m2 családi ? házban élte az életét le, miután már egyszer a bővités ebben az épületben elvégezte, mert előtte kisebb volt. A második felesége gyermekeit is úgy szerette mint a sájátjait.

Még sok minden irhatnék , de egyenlőre ennyi.

Más . Ami pedig eddig zavaros lehetetet,/leveleim, irásim/ azok okai kezdenek kiderülni. Istent szeretőknek minden a hasznára válik. Minden !!!!!

Jó kis" próba " volt de mint pál is megmenekedett az oroszlán szájából, én is.

Mindezért Istenné a dicsőség, én végig benne biztatam és bizok ebben soha sem szeretnék már mrgváltozni. Másban ige, de jó és héges az Úr az őt félők felé, és bizodalmam az ember , mit árthat nékem.

Nagyon szeretnék már közelebbi kapcsolatba kerülni vele.

Az Úr őrizzen meg titeket és szeretnék megemlékezni a Ti hűségetekről is Atyafiak, Testvérek,Testvérnők, Barátok.

Tudtad , hogy az Úr egy ponton már nem szolgának hiv, hanem barát, pl Ábrahám.

Most viszont tényleg egy ideig befejezem az irást, de majd talán egyszer ha az Úr is akarja találkozunk veletek.

Az Úr áldását ti reátok  kivánom, és Őrizzen meg titeket minden útatokban, hogy meglásátok, megismerjétek minden utatokban , mert akkor Ő igazgatta a Ti útaitokat

Előzmény: gyorimax (2329)
gyorimax Creative Commons License 2012.07.14 0 0 2329

Kedves Lastseal !

Nagyon köszönök minden , nagyon sokat segitett már eddig is az "Igéid". és az aktuális tanítások.

Az Úr Jézus Krisztus a Te lelkeddel

Last Seal Creative Commons License 2012.07.14 0 0 2328

A következő héten szeretnék feltölteni egy prédikációt Branham tv-től mp3 formátumban,a címe "Szégyel"(ez még nem volt megcsinálva és szétküldve) ezen ige alapján:

"Mert valaki szégyel engem és az én beszédeimet e parázna és bűnös nemzetség között, az embernek Fia is szégyelni fogja azt, mikor eljő az ő Atyja dicsőségében a szent angyalokkal."

Természetesen a következő oldalon lesz feltölve,ahol az előző is volt:Katt ,bár ez egy rövidebb,90 perces szolgálat.

üdv:Last Seal

gyorimax Creative Commons License 2012.07.12 0 0 2327

Bele-bele plvasok a régi írásaidba is. Másokét kevésbé nézem, de onnan is kaptam már igét amit megértettem, pl.Timi 2.-ből a 3 fejezet, 1-9. nem semmi,ahogy jelen van és "érezem" az életemenem.

Előzmény: Last Seal (2260)
gyorimax Creative Commons License 2012.07.12 0 0 2326

Kedves  Lastseal

Melyik a legfontosabb rész, vagy "bármit" írhatsz , amit az Úr a szivedre helyez.

Sajnos különböző problémák miat nem tudtam végig hallgatni egyikket sem.

Egy kis összefoglaló, vagy pl. mint egy "könyv tartalomjegyzék" segítene.

A "net" most jó,.

Az Úr áldjon , és köszönök, mindent

Előzmény: Last Seal (2260)
gyorimax Creative Commons License 2012.07.12 0 0 2325

Le tudták venni ha nem igaz./letiltás/

Előzmény: Last Seal (2311)
gyorimax Creative Commons License 2012.07.11 0 0 2324

Elég sok szerencsétlen probálkozás" jelent" meg róla. Nálam "tantusz" volt.

Előzmény: Last Seal (2311)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!