Pampalini et.!
Ebben a korban már sok mindent keverek,de az biztos, jimmy et-nek AK-ja volt!
Ennek ellenkezőjét csepeli alapszarvezetünk tagja Ticskáné et. nő (fedőneve:kakas) híresztelte el!
Konspiráció et.!
et.üdv:Mengy.et.
PERSZE,HOGY ÜRESEK !!
Túl vagyok rajtuk ,és "Vadmalac" et.nőn is!
Ez után csak jobb jöhet,akár ez is:
"kikotjuk a tankunk csovehez, es 20 percig forgatjuk a lovegtoronnyal egyutt,hogy utana 2 liter paprikas-vodkat gyomormoso szondaval s gyomraba toltve megkerdezzuk tole......"
Az , hogy valaki az elharitasnal van , azt mi magasan leszarjuk, foleg, ha kikotjuk a tankunk csovehez, es 20 percig forgatjuk a lovegtoronnyal egyutt,hogy utana 2 liter paprikas-vodkat gyomormoso szondaval s gyomraba toltve megkerdezzuk tole, hogy szerinte a tajtreszeg Raba-Et meddig birja meg az elsutoszerkezetnel, hogy ne szaggathassa ki egy pancelelharito lovedek a gerincenel fogva az osszes belet az illetonek, no meg hogy megkerdezzuk, hogy ezt hogyan haritana el, fojtozsinorral, vagy a kis szar .22-es etukkerevel, vagy mi a vastag fasszal ????????????????????????????????????????
Stirlitz Elvtars!
A dnyetropetrovszki Kalasnyikovkiserleti Intezetben mar elorehaladott allapotban van a legujabb geppisztolytarak vizsgalata. A leghusegesebb elvtarsak mar olyan tarat vetelezhetnek, amely nem felkor alaku, hanem annak duplaja (tehat gyuru formaju) es 360 skulo fer bele. Csak bele kell bujni es loni, es loni, es loni!!
Mert:
Lovunk, lovunk, lovoldozunk
tralla-rila-trallala!
Keves szoveg sok golyo,
munkasornek lenni jo!
tralla-rila-trallalla!
Kolima, Sziberia, 2001. február 11. vasárnap - Bertold, Marietta. Internet idő: @020
Daragije Tavaris Munkasorok !
A jovo hetvegen a titkos fegyverraktarban felvehetitek a kalasnyikovokhoz az uj 100 loszert befogado tarakat ! A nosztalgikusok szamara a 90 loszert befogado dobtarat ajanljuk.
"Egy szemétdombra szültek
de ők is kikészültek.
Nincs semmim,nincs helyem
csak, a fejem , falba verjem
de én gonoszabb leszek, mint
az ördög ,ha eszembe jut bepörgök"
Nancy a barnabőrű lányokat képviseli. Anyagában
is kiemelkedően finom, kellemes tapintású. Dús
kebellel, és 3 örömnyílással várja a tulajdonosát. Sikosító anyag
ajánlott a használatához.
Milyen szép is, amikor a szemét kulákja, hajnali 3 -kor szalad ki a portára, hallva a szirénát, ami a fekete Volga tetején zenél! Oszt mi meg picsarészegen -a Volga hátsó ülésén fekve- beleeresztünk egy telitárat, majd a kezünkben egy szatmári szilvával és egy korongecsettel, feketére mázoljuk a házát! A család pedig bent a házban rémülten sikongat, de csak amíg másnap elhurcolják őket, a legközelebbi kényszermunkatáborba, ahol ledolgozhatják a fekete vágásokból fölszedett zsírpárnáikat! Mocskok...
Pampalini et!
Igazad van a kopasznak coki van,de nem bocicoki ám!
Elvtársam ÉN a BELSŐ ELHÁRÍTÁSTÓL vagyok(teljes illegalitásban)!
Ha TE a BELSŐ ELHÁRÍTÁS ELHÁRÍTÁSÁNAL vagy,akkor bocs az arcoskodásért.Ebben az esetben az előző szankciókat magamra nézve teszem kötelezővé,ami egyébként amúgy is napi teendőim közé tartozik.