Szerintem ha tényleg el akarod adni, fel kéne venni egy rajongói klubbal a kapcsolatot, /ha egyáltalán vannak még ilyenek/ de más fórumban is fel kéne dobni a témát!
Sziasztok! Jópár éve hatalmas rajongója voltam az X-aktáknak. Mai napig szeretem, de annó őrülten imádtam, ezért minden képet, cikket összegyűjtöttem, amit csak tudtam. Van egy hatalmas mappám, régi cikkekkel, sok magyarral, némi külföldivel, autogrammal, poszterekkel, és úgy döntöttem, megválok tőle, de csak abban az esetben, ha olyasvalkit találnék, aki ugyanúgy nagy becsben tartja majd, mint eddig én.
Huh, tényleg igazad van. De furi. Régen nem így volt. Mondjuk én regisztrálva vagyok és automatikusan beléptet, amikor ráklikkelek az oldalra, de régebben olvastam én ott reg nélkül is. Úgy látszik megváltoztatták a feltételeket. Bocs, ha félrevezettem valakit.
Sziasztok! Nos, kedves X-akták rajongók, nyílt egy vadonatúj x-aktákos fórum, ahol azt hiszem Mo-on elsőként rendezett körülmények közt (én eddig nem találtam ilyet, ezért is készítettem el), epizódonként, sok plusz funkcióval együtt lehet beszélgetni a sorozatról. A címe: http://forums.cjb.net/xfiless.html Szeretettel várunk mindenkit! Ha van kedve valakinek segíteni a fórum beindításában, moderálásában, hozzászólások elindításában, az regisztráljon és írjon a fórumon belül privát üzenetet, vagy egy levelet ide: levi121215@vipmail.hu Segítségeteket előre is köszönöm, remélem azért beindulunk és a fórum kellemes szórakozást nyújt majd mindenkinek!
ház, ez elég érdekes, mesélj a részletektől! éjjel-nappal nyitva van a géped? mit értesz dvd-film alatt (rip vagy 4,7 giga), pontosan mennyi filmet töltöttél le hány forintért?
utána én jövök, de előre megsúgom: én mindent ingyen szerzek/szereztem be (ahogy az sms-web feltöltők is)...
Hát nem tudom, hogy az SMS-web készítőinek mennyire éri meg, de nekem a nem túl erős ADSL-emmel (1024 Kbit/sec) egy 5 napos előfizetés mellett 30-40 Ft közt jön ki egy DVD film. Szerintem ez nem túl rossz ár...
Az első szezon utolsó része helyett az 1x22 volt, egy hét alatt másodszor. Na meg seholse propagálták, hogy pénteken is van X-akták, a Szőrhent Művek helyett, így én speciel lemaradtam az 1x18-ról (ápr.7, péntek). A 2x01-től viszont rendesen sorban mutatja a V3 az epizódokat, eddig, tegnap volt a 2x05 (Duane Barry).
025. Apró zöld emberkék 2x01 Little Green Men 2006.04.18. k
026. A gazda 2x02 The Host 2006.04.19. sze
027. Vér 2x03 Blood 2006.04.20. cs
028. Az álmatlanság 2x04 Sleepless 2006.04.21. p
029. 2x05 Duane Berry 2006.04.24. h
(A 024 17-én hétfőn elmaradt, helyette egy másik epizód volt...)