Den-ben a ghost csajszival lehet valamit kezdeni?
Hianyol valami nyakeket...
Kinyirni nem lehet, gondoltam megprobalom :)
Pedig meg a dinamitot is belecsempesztem a zsebebe :)
Mellesleg: találkozott valaki Elvis képével a játékban? Olyan legendákat hallottam, hogy 10000-et ér...Tulajdonképpen csak az érdekel, hogy tényleg van-e, miután rájöttem a pénztermelő bug-ra a játékban kissé érdektelenné váltam az anyagi dolgok iránt....:) -- Peddig valaha 20 pénzenként gyűjtögettem az utolsó operációra..:)
Nem Bishop az a Mordino? (De lehet, hogy én emlékszem rosszul)
Az a nyaklánc tudtommal semmire sem jó. De van más nyaklánc a játékban, ami feladathoz kapcsolódik.
Kinyirni a főnöket meg csak a végén, mert addig van pár feladat, amire rávehet. + én a helyedben elkezdenék jóban lenni a feleségével. Többször is, ha érted, hogy mire célzok...
Olvasgatva a topicot en is elkezdtem ujra jatszani a gammaval.
Ha esetleg valaki szinten igy tenne tudok egy eleg jo modszert amivel sec perc alatt 9-10. szintre lephetunk:
1,irany San Francisco , BOS-nal elvallalni a Navarro-s missiont.
2,Navarro, vertibird plan-t megszerezni, feloltozni, tap stb
3, plan-t visszavinni BOS-nak aztan a SHI-nek es maris minimum 8. szintu vagy.
A varosban megoldodhatnak a penz problemaink is ha nem vetjuk meg a lopast, a ket boltosnal mindig ujratermelodik a lovetta es amit nekik fizetunk azt vissza is tudjuk lopni.Igy igen hamar szert lehet tenni barmilyen fegyverre, en 1 orai jatek utan mar az Enclave-es armorban es gauss rifle/gauss pistol komboval jartam a kornyeket.
Egyeb tipp: ha az elejen TAG-skillnek (igy mondjak?) a lopast meg a small guns-ot valasztjuk akkor a vertibird-os mission vegere kb 140%-on lehetunk.Ebbe persze belevettem azt is hogy konyvekbol is olvasgatunk. A lopas miatt meg a mani gondok oldodnak meg a fentebb leirt alapjan.
Kerdes:Mordino felesegenek a szobajaban van egy fali szef.Abban talaltam egy nyaklancot, szukseg van erre valahol a jatekban? Csak azert kerdem mert eleg jol es unique modon nez ki :)
Ja, es mi van Mordino szefjeben? En nem tudtam kinyitni mert az az allat belemkotott es kinyirtam mielott felrobbantotta volna magat :)
PC Guru valamelyik múltévi gyűjtése F1 és F2 teljes verzió néhány hónap eltéréssel jelent meg. A 2-eshez van egy patch. Töltsd le hozzá az Interplay honlapjáról, sokmindent javít, de főleg kevesebbszer fagy ki a progi.
Szóval kb egy ezres és némi harc az újságosnál a Moszkva téren
Csaj és srác:A farmernál, akinek a marháit kell őrizni. Ez rendben van, de sosem ajánlja nekem fel, a lehetőséget... Esetleg a skillekkel van a gáz? Próbáltam: Kama Sutra Master, az empátiát még nem... Meg talán az a baj, hogy az alap Enduracy-m alacsony 5-6 körül szokott lenni. Legalábbis a filmiparból ezzel vágtak ki
Sztyopka: azt Modoc-ban lehetett, de ott volt egy csaj meg egy csávo. De ha te csávoval voltál, akkor bármelyiket el lehetett venni! : )) Egyébként asszem New Reno-ban meg el lehet válni!
Egyébként asszem nem jó semmire, csak a karmánál a "házasság"-nál kiír egy pár poént!
Megpróbáltam mindkét oldalt. Asszem hagyni kell a Spammert kinyírni, vagy segíteni is egy kicsit ahalálában. Amikor "megmentettem" egy csomót esett a karmám..
Találkoztam egy unknown eseménnyel, ahol Unwashed Villagers -ek ütöttek, vertek, lőttek egy 300 HP -s Spammer -t és közben azt kiabálták csatlkozzál Chosen One. Ki tudja ez mi volt? Poén? Verjük meg a Spammereket ? :-)
Ne már, folyton csak nyafogott nekem, hogy nyírjam ki a kínai főnököt..:( Azt meg hogy külön feladat kinyiffantani a Lou Pant (vagy az ellenfelét -- már nem emlékszem..) csak azután jöttem rá, miután legyeptem, bár "kissé derűsebben sütött a nap..."
Mellesleg New Reno: csak egyszer sikerült a Masticator fület lekapni, más játékokba soha: vagy az enyém került oda, vagy csak kinyírtam símán. Kell hozzá egy spéci skillkonfig, vagy csak pechem volt?
Neeeeeeeememlékszem már, több mint másfél éve játszottam vele! :)
Azt HISZEM, hogy egy faszi jött a feleségével, hogy el akartak mindig is utazni a partra, és hogy milyen fasza lenne, ha el tudnának oda menni, erre elvittem őket, és a faszi hozzámvágta ezt az állat stukkert, hogy neki akkor ez már nem kell. HA jól emlékszem. Messze nem biztos. Úgy néz ki, hogy ez az a 223 pisztoly, amiről itt beszélnek, a sebzésére is valami hasonlóra emlékszem, meg hogy max small guns+finessee+one handerrel egy lövésből szedtem le a szupermutánsokat. Ennyi, na. Le lehet már zárni :)
Nem is mondtam, hogy átalakitja, csak hogy az egy sniperből van átalakitva, pont úgy néz ki, mint egy lefűrészelt csövű sniper. Már ahogy emlékszem rá. Valami 30 volt az alap sebzése.
Nekem a Gurus F2 van. Ehhez adott patch telepítve. Ha megvettük az autot és tovább játszunk és felülírjuk menet közben az összes mentési slot -ot, majd kilépünk Win. -ba vagy csak másnap indítjuk a játékot; akkor érdekes módon az összes állás betöltése lehetséges, de ha átmegyünk egyik helyszínről a másikra vagy a térképen utaznánk elszáll a játék szabálytalan művelettel. A megoldás lényegi része közölve van a PGO mentőövében: mielőtt megvennénk a kocsit, el kell menteni az állást és a játék végéig megőrizni. Amikor újra játszunk, ezt az állást kell betölteni először, meg kell venni az autót ismét, majd ezek után tölteni be az aktuális állást. Ekkor átmászkáláskor, utazáskor már nem száll el a játék.
Ekkor is előfordult néha, hogy el-el tünt a kocsi egyik fele valamelyik helységben. És itt következik az én felismerésem: ez csak akkor fordul elő, ha nem oda érkezem a városba, ahova legelső alkalommal érkeztem. Ha mindig ott teszem le az autót, ahova először érkeztem, akkor nem tünedezik el. / Kivéve New Reno :-) /