Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Nagyon tetszik az ötlet,jól kitaláltátok.A párom is díjjazná,mert eredeti.Hát sajna mi már megvettük a fürdőrózsákat,de nem került az sem sokba,darabja kb35 ft-ból kijött és a dekoratőrök becsomizzák organzába.Ha még1x férjhez megyek,akkor a pálesz mellett döntök :)....
Ha valaki az esküvői szertartásra szeretne szép élő gitárzenét, vagy nagy buli helyett csak állófogadást tart az esküvő után, és oda szeretne aláfestő zenét, akkor az nézzen be ide: www.raffayzsofi.hu vagy élőben csütörtök este az iF Kávézóba.
Megint én, de ez más téma. Lassan haladunk a szervezéssel, köszönöm a helyszínajánlatokat, azt végre sikerült kiválasztani pár hete.
Következő feladatunk a zenekar keresése. Tudnátok segíteni pár nem túl drága ötlettel? Ne csak szinti legyen. Lehetne gitár, hegedű vagy fúvós. Esetleg valamilyen ütős, de persze 3-4 fős társaságba ez nem mindig fér bele. Ismerjék a szokásos lakodalmas zenéket, de 80as éveket is.. tudjanak játszani talpalávaló rockyt, chacha-t, tangót is. Szeretjük Ákost, Demjént, Bikinit, Rúzsa Magdit... ezek nem is annyira tánczenék, de talán van valami ami mégis előkerülhet.
Én tavaly Hollandiában voltam egy esküvőn, ahol pici gyógyszeres dobozok voltak (barna műanyag tégely, fehér kupakkal). Benne néhány szem C-vitamin, és a felirat az oldalán:
Bedankt En met deze vitaminepillen Een goede morgen
Valami olyasmi, hogy ezzel a vitaminnal kívánunk jó reggelt. :) Mivel azok is jönnek, akik hívtak Hollnadiába, ezért nem süthetjük el a mienken. Várjuk mi is az ötleteket!
A kis üvegek nyakára raffiával kötünk kis kinyitható kártyát, amibe irunk valami szöveget. A 120 db üveg (KB 20 cm magas, vékony) a csavaros kupakkal meg a fekete, hőre zsugorodó fóliával volt 20000 Ft + a pálesz, de az volt.
Az esküvő kiállításon ilyet árultak készen 800 FT/db-ért...
Igen ez valóban jó ötlet és a cukros mandula és más bon-bonok meg csokik már olyan elcsépeltek.Én most abban is gondolkodom hogy miniszappan,esetleg fürdőrózsa,vagy fürdőgolyók:ez aranyos nem?
Mi azt találtuk ki, hogy az esküvőn nem kap senki semmit :-), utólag küldünk mindenkinek 1-2 képet. Szerintem kibírják a vendégek, hogy nem kapnak 10 db cukrosmandulát, hanem helyette később 2 fotót.
Külföldi hivatásos portréfotós tapasztalattal a következő pár héten, hónapban ingyenesen (is) vállalom néhány esküvő fotózását. Egyenlőre szűkös itthoni esküvői portfóliómat szeretném bővíteni.
Olyan párok jelentkezését várom, akik adnak a minőségre! Ha már van fogadott fotósod, egyáltalán nem akadály, sőt... a fotókon kívül egy látványos meglepetést tudok ígérni!
Írjatok e-mailt, és küldök esküvői és egyéb mintaképeket, anyagot. Ez egy hatamas lehetőség, ajándék - ne szalasszátok el!
Köszi a tippet,lehet hogy megpróbálkozunk mi is,milyen az a tapadó korong és azt hol lehet beszerezni?Gondolom az akrill-okat hobbi boltban.Már várom a fotót....!!!
Mi is most készítünk a párommal rendszámot,csak egy fém lemez,akrill festék,akrill lakk,benzinkutakon kapható eu matrica és tapadó korong kell hozzá ja és némi kézügyesség :)).Ha kész rakok fel fotót is.
Nem kötelező megkeresztelkedni. Ilyenkor rövidebb a szertartás, a nem katolikus félnek kicsit más az eskü szövege. A jegyesoktatásunkon azt mondta a pap, hogy ő nem is ajánlja, hogy csak ezért megkeresztelkedjen valaki.
Mintha valami olyasmi is lenne, hogy az egyház nem tekinti teljes értékűnek, talán felbontható (érvényteleníthető), de ebben egyátalán nem vagyok biztos.
Kedves Párok!
Az Aszering- rendezvényszervező és ingatlaniroda vállalja esküvők, legény-leánybúcsúk és egyéb rendezvények megszervezését! Átvállaljuk helyettetek a szervezés bonyodalmait, hogy Nektek csak egymással kelljen foglalkoznotok a nagy napon!
További részletek www.aszering.hu
Úgy tudom, ebben az esetben meg kell keresztelkednie a másik félnek, de ez egy teljesen bevett folyamat, csak asszem nem elég 3-4 hónappal korábban bejelentkezni a plébánián, hanem fél évvel előtte minimum, hogy arra is legyen idő...!
Vadonatúj ötlet: Hívjátok meg az egész násznépet koktélozni! :) Valójában ez nem lehetetlen, és még csak megfizethetetlen sem. Komplett koktélozás 39.000 Ft tól.
Először is szeretnék gratulálni azoknak, akik a nagy napra készülnek, vagy már túl is vannak ezen a csodálatos eseményen!Remélem mindenki egy felejthetetlen napot élt át! Aki pedig készülődik, annak sok sikert!
Szakdolgozatomban szeretném a segítségeteket kérni, amiben a nászutas piacról írok. Ehhez késztítettem egy online kérdőívet. Szépen kérlek benneteket, hogy szánjatok 5 percet rá és segítsetek az adatgyűjtésben!
Kedvesemmel olyan templomot keresünk (katolikusat vagy evangélikusat), ahol lehetőség van az esketés után a templomkertben egy-két órás boros-pogis "állófogadás" megtartására. Ha tudtok ilyenről, akár saját tapasztalatból, vagy ismerősön keresztül, kérlek írjatok! Köszönöm!
Kedves esküvőre készülő Dunán-túli Párok! 2010.-es esküvőkre elérhető árakon kínálunk székhuzatokat fehér színben,nem selyem és gyűrődés mentes anyagból,melyek hófehér színűek,minden széktípusra jók,(csak karfás székre nem ajánljuk!) Árak:kiszállítás és felrakás nélkül (azoknak a megrendelőknek,akik saját maguk elviszik,felrakják,leszedik és visszahozzák):bruttó 250ft./db.(masnival,tisztítási költséggel együtt) Értékarányos megrendelés esetében a Dunán-túl területén kiszállítási költséggel együtt:bruttó 380ft./db.-árban bérelhetők,mely ár tartalmazza a választott színű masnit és a tisztítási költségeket is! Masni színválaszték 16 féle színből lehetséges. Több infó és fotók:http://szekhuzat.5mp.eu oldalon! Minden megrendelőnknek 10.000ft.-értékű nászutazási utalványt adunk ajándékba!