Köszi:-). Kiváncsi leszek, mennyiért és mikor megy majd el. A reluxa felől érdeklődtek többen is, de nem hiszem hogy túl sokat lehet érte kérni, nekem meg macera kivenni, csomagolni, elballagni vele a postára... de persze van az a pénz amiért megcsinálnám azonnal:-).
Az a reluxa nagyon komoly, nekem is kell. :)) Amúgy szép a kocsi, megéri az árát. Végre látni egy őszinte és igényes hírdetést, nem csak a kereskedős szöveget.
Sziasztok! Olvastam volt hétvégén KGST-s autós találkozó Nagykanizsán. Valaki legyenszíves értesítsen ha legközelebb lesz ilyen, mert akkor Zegről egy 66-os trabival elmennék. köszönöm jordanatis@gmail.com
Szia! Viszonyitas kerdese az egesz, nekem egesz egyszeruen nem ernek meg annyit. Persze, gyonyoru szepek, olcsobbak, mint az Ebayen, de szamomra tokeletesen megfelelnek a hasznalt darabok -amiket aztan felujitok-, foleg annak fenyeben, hogy 10ezerbol kijott 4 kerek es 4 disztarcsa.
Szerintem egyáltalán nincsenek horror áraik és a gyárival teljes mértékben megegyezőt csinálnak, nézd csak meg pl. ebay-en sokkal drágábban vannak mint itt.
Visszatérve a lökhárító témára, keresek első gömbölyű lökhárítót, emberi áron, Budapesten, vagy környékén! (néhány, a neten árult, az udvaron szétrohadt ívesért kérnek 10e forintokat)
Koszi szepen a linket! Eleg horror araik vannak, ugy hogy inkabb ugy teszem fel a kerdest, hogy nincs e valakinek 2 darab, hasznalt, ket hozzaszolassal lejjebb lathato diszgyuruje elfekvoben?
3 féle lökhárító volt igazából, a csúcsos és a gömbölyű a legtöbb embernek ugyanazt jelenti pedig nem egyforma:
A csúcsosban van egy él ami vízszintesen fut (64-76-ig), a gömbölyűnek meg legömbölyített a profilja (76 közepétől 80 elejéig). A csúcsos 66-ig 3 részes volt (a két széle külön darab volt) utána egybe, a krómosok később is olyanok voltak.
Igazad lesz, tényleg 80. Lökhárítónál egyébként úgy ment a váltás hogy voltak olyan szériák is ahol felemás volt az első és a hátsó (csúcsosról gömbölyűre váltásnál is volt, meg a gömbölyűről kockára is)
Én úgy tudom, hogy '80-tól van kocka lökhárító. Legalábbis az enyém '80-as és kocka van rajta. Nem hiszem, hogy cserélve lett volna, mert egy 86 éves bácsitól vettem, aki az első tulaja volt. Színre mindenre tökéletesen egyezik...