Ez igaz, de az első inning után, még 3 ütést engedett az ellenfélnek.
A 3 ütés után a 8.-ban 2 outnál Giles ütötte meg. Ezután lecserélték, majd a Pratt nevü RP két walkkal nyitott, jött Fainsworth, és a többi már ismert.
A location miatt megsétáltatta A. Jones, majd egy hihetetlen jó pitcher-hitter párbaj volt közte, és Julio Franco közt, amit Franco nyert!:)))
De Mitre szerintem jó volt!
S szerintem Dusty Baker hibázott a cserével, mert szerintem kiejtette volna, ha nem is Chippert, de Drew-t biztos, és akkor megvan a meccs a Cubs-nak!
Andruw Jones homer in the 1st, aztán 1-0-nál top of the 9th, 2 out (!!!), és Smoltz (...) hibázott, amit Hollandsworth (pinch-hitter) homerrel büntetett. Aztán a 15.-ben egy sacrifice fly hozta meg a győzelmet a Cubbiesnak.
Az is igaz, hogy a Mets hihetetlen ütö formában van.
Cameron mind a három meccsen küldött homert, Piazza is kettőn, de igy is hoztunk kettőt a háromból!:)))))
Basszus megint kellnem kellett volna.
Ma "csak" 10-8-as meccset játszottunk a Mets ellen.
Mondjuk egy 10-2-nek jobban örültem volna, de jó ez igy is!:))))
Chris Persky arranges New York Yankees players shirts in the window display of Stan's Sports World on River Ave, in front of Yankee stadium, in preparation for tomorrow's opening day game against the Chicago White Sox
most néztem meg a Cubs-Reds meccs legjobb jeleneteit, és a szitu a következő:
9th inning, 1 out, runner on 1st and 3rd, nice line drive (fly ball :-), a 3.on a srác nem mert elindulni, de a labda lepattant, és bazzeg a home plate-nél kiesett. Tökéletes dobás volt.
Ez még semmi, mert az a runner, aki az elsőn volt az meg a harmadik plate-nél esett ki. Double play, bazzeg egy olyan szituban, ahol legalább egy pontot szerezni kellett volna, és marad a 1st and 3rd emberrel.
A Detroit tönkreverte idegenben a Torontot 7-0val pedig Halladay volt a kezdő dobó. A San Diego is nyert LAben 8-2re, Phil Nevin masszív Grand Slam-jével. Ja és Pedro sem úszta meg Baltimoreban az Orioles ellen.
hmmm...
szerintem a Minnesotat, az Atlantat es a Los Angelest csak valami pillanatnyi elmezavarban irtad be :))
inkabb igy:
AL East: Yankees
AL Central: Kansas City
AL West: Anaheim
Wild Card: Seattle
NL East: Philadelphia
NL Central: Houston (ha Prior tobb mint 1 honapot hagy ki)
NL West: San Diego
Wild Card: CUBS (ha Prior hamar felgyogyul akkor Houston)
Na én próbálok egy tippet a szezon befejezésére!
Csak, hogy felhozzam egy kicsit a topicot!
AL East: Boston red Sox (106-56)
AL Central: Minnesota Twins (94-68)
AL West: Seattle Mariners (98-64)
AL Wild card: New York Yankees (104-58)
NL East: Atlanta Braves (92-70)
NL Central: Houston Astros (101-61)
NL West: Los Angeles Dodgers (90-72)
NL Wild card: Chicago Cubs (97-65)