Fiukák. Most nélzem a könyvet. Lehet hogy rosszul tudok olvasni, de nekem az van írva hogy a változó szervízintervallumos gépekbe 506 01 es olajat lehet csak rakni. Viszont én 506-os olajat nem találok ,és hozzá is 505 01-est adtak tartaékba.
motorolajbolt.hu Én is itt rendeltem ilyen olajat, nem pancsolt és az ára is nagyon barátságos: a bolti 7590 helyett csak 3000 és a házhozszállítás is mindössze 1400 forint vidékre. Ha délig megrendeled másnap már ki is viszik.
Köszi az infot. Régebben már olvastam abban a topicban hogy Ukrán, vagy egyéb pancs kerülhet bele. De ugye azt sem lehet tudni hogy amit idáig vettem drágábban abban nem e az volt :) Amúgy az első szervizre mire lehet számítani pénztárca ügyileg,ha viszem az oilt ?
Sajnos a forgalmazó sem okvetlenül tudja, ha "pancsolt". Egyébként én már többször rendeltem tőlük olajokat és rendben volt. De sajnos sosem lehet tudni... Nézz át esetleg a motorolajos topicba.
Én a héten tervezek vele valahová bejelentkezni. Nekem egy bal első csapágy csere is lesz, ha minden igaz. Legalábbis én kanyarban hallani vélek kis csapágyhangot, és most hogy közeledik a gari vége, szeretném cseréltetni.
Csak hogy megtörjem én is a csendet. Elértem a 20 ezret.:-( Az autó menetrendszerint jelezte hogy eljött az ideje hogy figyelmet forditsak a motor olaj mennyiségem alakulására.:-( Megnéztem ,még simán a nívónbelül van. Azért majd holnap melegen is ellenőrzőm aztán kibontom a kis egységcsomagom amit az autóhoz kaptam és szerényen után töltők.
Golyó ,vagy aki tudja a Párkányi szerviz címét ,(ha lehet pontosan, vagy kordinátáit:-)) illetve a tel.számát ,azt kérem közölje velem ,mert hamarosan eljön a magasztos pillanat amikor szervizlátogatásra kényszerit a verda. Én pedig már csak ilyen anyagias vagyok és inkább odaviszem ahol értenek hozzá ,és nem vesznek le egy vagyonnal.
Olajat vihetem, ha igen milyet és hol érdemes megvenni, ja és mennyi kel bele. Bár ez talán megvan a könyvében.
Helló! Most nap mint nap használom, szóval fogalmam sincs. Szerdán megyek szervízbe, ahol végignézik, hogy melyik fogyasztó vesz fel többet a kelleténél. Egyébként a gyanú a DMP3-ra terelődött.
Elmesélem nektek a ma délelőtti eseményeket OII autómmal: Előzmény: közel egy hétig nem mentem vele. Délelőtt beülök, áram alig, nem indul be. Gondoltam majd este kiveszem az akkut és feltöltöm, viszont nem tudtam bezárni az ajtókat. A bal első kulccsal bezár, de a központizár áram nem lévén nem zárja be az ajtókat. Mivel az utcán nem akartam nyitva hagyva parkolni, kihívtam az assistance-t, kíváncsi voltam hiszen még sosem vettem igénybe a szolgáltatást. kb 50 perc múlva jött egy igen készséges fiatalember. megmérte az akkut: 6.8V Bebikázás után indul, első út a szervízbe, ahol megmérték, az alap áramfelvétel majd 200mA. Nem csoda, hogy lemerült a 61 Ah-ás akku. Számomra meglepő volt, hogy a dízel kocsiba csak ekkora akkut tesznek gyárilag?! Tulajdonképpen, ha összeadom a fogyasztók áramfelvételét még össze is jön ez az érték, csak az a kérdés, hogy mit lehet ilyenkor tenni (immó, riasztó, kihangosító, DMP3 Icelink), mivel nincs lehetőségem rátölteni minden héten. Nagyobb akkut venni? Ahogy láttam elég szűk a hely, lehet, nem is fér el.
A szervíz külön kérésemre frissítette a rádiót sw-t, de az áramfelvétel nem változott és az alvázszám sem abba a bizonyos tartományba esik, amelyikre jellemző a rádiós áramleszívás.
Sajnos már vettem más téligumit. Sokáig nem válaszoltál, így azt hittem már nem él a hirdetésed. E-mail címet pedig nem adtál meg ahol elérhettelek volna, így sajnos részemről már nem aktuális.
Zotyik!(M.Zoli) Ha még érdekel a kerékszett... akkor légyszi küld el nekem a telefonszámodat mail-be ( knollj@ikr.hu)Telefonon a részleteket megbeszéljük!Köszi!