Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Zombis vagy post apoc... Nem mindegy? :)
Huszadrangu szar szineszek unalmas nyoszorgese + pátosz egyik esetben sem csigaz fel kulonosebben epizodrol epizodra.
Szerintem épp elenkezőleg. Lehengerlően könyvhű volt, ahol nagyon szépen vissza adtak mindent, amit csak lehetett. Ezt annak fényében írom, hogy a sorozat megnézése után olvastam el az első kötetet.
"Egy zombis sorozat 80 szazaleka ne sirankozasrol szoljon már!!!"
Na itt a tévedés! Ez nem zombis sorozat, hanem post apocalyptic dráma zombikkal. :)
A farmos szál elhúzását viszont én is túlzásnak tarottam. Hershel farmján a 9-12. füzetben voltak. Ez kb. 1 hét volt. Miután leggyilkolták Hersehelék zombi rokonságát, szomszédait már zavarta is el a farmjáról Rickéket, akik ezek után rábukkantak a börtönre és itt időztek heteket konkrétan, de peregtek is az események rendesen. Kíváncsi leszek mennyit és hogy valósítanak meg belőle.
Amíg nem láttuk szerintem felesleges itélkezni a GoT-ot illetően.
Az abbahagyott sorozatokat meg tudod folytani csak kell az eddig helyett valamilyen másik forrást találnod. Én pl magos vagyok több éve. Ott minden jó fellelhető, max néhány órával a kinti premier után.
Végignéztem ami kijött a, nem ugrik be a cime, kidobja a társ bizt számod a gép
az ex cia faszi meg lerendez c. filmből, az utóbbi részek nem jöttek be, lehetne brutálisabb.
Spartacusban a négy nagy egymás után villantott, most ez durva volt amit a fakardos liberátor
csinált:) a római genya fél hadseregével, elkezdtem számolni, a szir vagy milyen elmeroggyant levág 3 romai légiost maga, de az csak a vizet hordhatta a kommandós suliban, akkor ezek megindulnak négyen, besózzák Rómát:)
Sherlock nagyon bejött...ötletem nincs, hogy csinálta, de Moriarty is trükközött szvsz
Igen, nagyon durva belegondolni, h ilyen dolgok valoban megtortentek.
Micsoda rohadek vilagot elunk mar?!?
De akkor most tolod a masodikat? Engem az huzott be leginkabb!
Darmody + Darmody anyu + félarcú fiú nagyon nagy játékosok lesznek!
Mas:
Walking Dead s2: irrrrtozat unalmas evad volt, kb 4 db ertelmes epizoddal, a tobbi kuka.
A vege azert OK lett, varom a s3-t, de remelem eljutnak a kritikak az alkotokhoz.
Egy zombis sorozat 80 szazaleka ne sirankozasrol szoljon már!!!