Ja-ja, pár percet ugyan késtünk, de voltam, ott ültünk a vendégszektornál jobbra tőletek, kiabáltam is, de nagyon bele voltál merülve a szurkolásba :) ájzéjával viszont találkoztam fent a kocsmában meccs után.
Nem számít, hogy néz ki. A lényeg, hogy feszüljön a meccs előtt. Ez egy olyan fegyver a kezünkben, ami ártalmatlan, de mégis nagyot szól :). Köszönet érte.
Így van, keress vissza a Magyar és nemzetközi Kosárlabda topicban március 30-ára, az első reakciók úgy este 10 körül keletkeztek, nem kis lavinát elindítva...
Fehérvári létemre nem hittem volna hogy ezt fogom egyszer mondani, de hajrá olaj!!!! Csak azt nem értem hogy miért nem tudja egyetlen sportadó sem közvetíteni a meccseket. Idén nagyon mostohán bánnak eme csodás sportág népszerusítésével. :(( Remélem azért majd valaki lesz olyan kedves és felrakja az eredményeket néha!?
Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ!Indul a BUSZ! :-))
Most az van, hogy várjuk Bagoly telefonhívását. Akkor fog csörögni, ha valaki nem veszi át, lemondja, stb, 120 eladott jegy esetében erre azért van esély. Te és szuka vagytok a kedvezményezettek, ha marad ki jegy, az a tiétek. Ha csak egy fölös lesz, akkor meg szkanderral eldöntitek, hogy ki jön :))
Huh, próbálok gyúrni a szurkolóbuszra, nem szeretném, ha alkoholizálásban nem végeznék az első 5 között. Faszt, első három között :). Bár a múltkori debreceni négysávos úton prezentált motorháztetőrekifekvős mutatványomat valszeg nehéz lesz überelni :))
Mindenesetre holnapra remélem jól leszek és tudunk melegíteni a srácokkal.
Vaze én meg beteg vagyok, pedig Csapival leboltoltuk, hogy bebaszunk, de nem jön össze... Meg állítólag valami zártkörű buzulást tartanak :)
Figyi, viszont holnap lenézhetnénk, ha már azt neveztétek ki olajos törzshelynek (azért kicsit sajnálni fogom a pólót :) ). Van kedved? Karaokezhetnél egyet :)))
Hi, aki tud keményen bepipázott olajost az ordítósabb fajtából az intézkedjen: szedje ki őket a kocsikból amikbe bejelentkeztek, és ültesse fel a szurkolóbuszra.