Mivel ugye nem karbis, így inditani csak benzinnel lehet (vagyis ennek is van trükje ,de az vész üzem mód:-)) aztán automatán kapcsol át gázra. Sejtem a következő kérdésed.:-) Megprobálok előre válaszolni.:-) a 205ezerből kb. 150-et gázzal tettem meg.
Beleüljek valami bizonytalan előéletű, használt OII-be, amikor addigra, mire én legközelebb kocsit cserélek, már a Yeti II-őt is lehet majd kapni? :-)))
Használd csak nyugodtan, de azért még egyszer-kétszer megnézem, ha összejön egy tali. (A lottó ötösöd esetén ezt azért szivesen átveszem, hogy legyen helyed egy L&K OII-nek. :-), gondolom azt is feketében vennéd)
Anno a Fabiat ugy vettem, hogy elmentem a Skoda weboldalara, es megneztem a kereskedeseket a terkepen. Aztan kineztem a fonyodit, mert nagyobb helyeken is van a kozelben kereskedes(Siofok, Keszthely, Kaposvar), es gondoltam hogy a kicsik ugyis rugalmasabbak. Meg eppen februar eleje volt, gondoltam hogy az ev eleji uborkaszezonban kb. annyira megy a Balcsin a Skoda, mint macesz a Vatikanban...
Nemtudom.:-( Ha megélem én a Rönyómra leszek kiváncsi. Annak ha jól látom max. 3-assal kezdődhet a sor, a 4-et már nemtudja:-( Most 205 ezer van benne, vagyis van még pár évem míg kiderül hogy mitörténik. Azért majd szólok.:-)))))
"www.autoalkusz.hu Kiváncsi lennék, mit tudnak kihozni."
Orrmotor forum, 69872 hsz.
"GyöBzs: Az autoalkusz.hu nagyon gagyin működik, minden kereskedővel személyesen kell beszélgetnem... a 4 legjobb ajánlat a listaár 89-92%-a között van, szerintetek ebből még mennyit lehet kihozni?"
Ez olyan, mint mikor vettem a R.Megane-t, 1.5 dCi-100LE+Privilege felsz.+4-5 extra, s mondta valaki az ottani klubban,- hogy ez neki pont jó lesz 2-3 év múlva.
Mikor elakartam adni, akkor nem kellett, állt 1 évig, most hogy elkelt, vagy 8-10-en hívtak 1 hét alatt, hogy hozzák a pénz, a kép+szöveg alapján....
Ilyen az élet.....
Ha az Úr megsegít, ettől nem válok meg, csak ha a lotto 5-ös bejön, -de mivel nem lottózom, így ez a veszély nem leselkedik rám.
Láttam 1 seat buszt ilyen motorral 550.000 km-el. taxizott Hszoboszlón...
Ha nekem megteszi a 300e-t, (6-7 év) akkor megköszönöm Neki, s ha szervíz költségek még nem jelentkeznek, -durván, -akkor tuti nem váltok újra, mert most ennél jobbat, -amire kell-árban és felszereltségben nem ismerek. (Ja meg ami tetszik is :-))) )
Ma már a legtöbb (vagy mind?) tipuson ,hiába tekered vissza az órát a computerben megmarad és kilehet olvasni. Csak cserével lehet orvosolni annyit pedig már nem ér az egész.
Sőt van olyan tipus is aminek mindenféle műszer nélkül is meglehet tudni hogy mennyit is futot valojában.:-) Csak tudnikel hogy mit ,mikor kel nyomni, és hogy mimodon juttassa tudtunkra az autó a valós Km-et, igaz csak 10 ezres nagyságrendben.:-)
Hala Istennek ezeknek a kilometerora-tekergeto labszagu neppereknek se sok idejuk van hatra. A legujabb VAG-COM nehany vezerlobol ki tudja olvasni a _tenyleges_ futasteljesitmenyt :)
Én is náluk vettem az autót. Ők adták a legjobb ajánlatott (azt hiszem 45 kereskedésnek írtam:-)) ,de ha lehet ne Fekete Ágnes (azt hiszem így hivják) értékesitővel kös szerződést. Le sem sajnál az aláírás után, és nekem kellet felhívnom a figyelmét hogy a kereskedésnek van szerződése egy hitelintézettel aki kedvezőbb hitelt kinál mint amit Ő mondot.:-( Amikor ez kiderült rögtön tudot normális ajánlatot tenni.:-(
Az a poén, hogy még az se... 2 évig más volt a tulaj, nemrég vették át a kereskedést, de a fő rofil hirtelen a használtautó lett :) Egyébként már nem is látoma belinkelt Superbet a kereskedés előtt. Itt lakom szemben :)
Nemtudom a tisztelt társaság emlékszik esetleg a "enyhe" lefolyású vitánkra Varshi kollégával a tuningról. Én kicsit ,sőt a végén már nagyon sértőnek éreztem ,hogy nem szószerint de le lettem hülyézve, igaz az érdemi kérdéseimre nem kaptam egyértelmű válaszokat ,inkább olyan politikust.:-(
Most ajánlom neki, és mindeki figyelmébe a fejlécben lévő cikket.
Az hogy nyár óta ott áll, nem jelent semmit. Az enyém 8 hónapig állt a weltnél. Hál istennek, mert így igen rendesen lehetett alkudni:-)))) Ha a km duplája, az még mindig csak 130e.
Az meg hogy nepper, nem igazán érdekel (A citro kereskedés tulaja nepper?:-DD). Megy egy állapot felmérésre, ha meg nem tetszik otthagyom.
Gyakorlatilag Csak enyi lenne:-17 müszerfal,-03 beavatkozóteszt,és közben nézni kell a vissszajelzőt,ha az olajnyomás lámpa tud pirosan,,meg sárgán is világítani akkor okés..
Csak nehogy visszafelé süljön el. Múltkor egy 307-esbe tettem tolatóradart. . Persze hogy összezavarta a tolatólámpáját ... is. És hiába reléztem, diódáztam. De a végére csak megoldottam :-) Igaz, a VAG BSG stabilabb. Hiolnap utánanézek.