szevasztok,
nem akarok nagyon OFF lenni, de lassan megőrülök, mert sehol nem találok letölthető BD- tattooed millionaire albumot...
kérlek segítsetek! - egy nyomorult linkre lenne csak szükségem
(az összes többi albumot rongyosra hallgatom)
Ne-ne ezekre a free szerverekre ne pakold, mert azok lassúak külföldre, nekem meg ott van a proxym. Majd én mondok neked egy gyors helyet, ami jo lesz neked is biztos.
FTP
jaja nem a divx-et megcsinálni a nehéz hanem felrakni valahova úgy hogy meg is marad vagy 1-2 hétig! asz extra állandóan töröl az uw meg épp halott..
na majd megnézem
nekem DVDrip-em egyenlőre csak a Megadeth Live DVD-ről van
Maidenről lehet jövö hétre lesz hozzák a rock in rio DVD-t gyorsan lenyomom divxbe és szólok
A 96-os Best of the Beast és a 99-es Ed Hunter után mi szükség volt egy újabb válogatáslemezre, mostmár 3 évente fogják kiadni a best of-okat?
Még a Box-ot megértem, mert aki most kezdi el gyűjteni, annak egyszerübb megvenni egyben, mint összeszedni a ritkaságokat.
Undorító ez a "karácsonyi piacra újabb greatest hits válogatással megnyúzzuk a rajongókat" hozzáállás. Mint a Scorpions!
A hétvégén láttam a Disco Express-t az Alcatrazban, de nem is ez az érdekes, hanem hogy említett helyen szokott koncertezni Bozsik Patrik kevésbé ismert másik zenekara, az In Team, amely pop-rock örökzöldeket játszik. Ha valaki mát látta-hallotta, meséljen már róla!!!
Lehet basszameg, hogy el kell utaznom a Maiden tribute est idejére! Munka SUXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!!!
Az Iron Maiden új, greatest hits albumát 2002. november 4-re tervezi megjelentetni. A lemez az Edward The Great címet fogja viselni.
Ezzel egy időben kiadnak egy három dupla CD-ből álló kollekciót is, mely többek között élő felvételeket is tartalmaz a banda korai éveitől kezdve (1979), egészen az 1988-as fantasztikus doningtoni showjukkal bezárólag.
A gyűjtemény tartalmazni fogja az olyan “elveszett” klasszikusokat, mint a Cross-Eyed Mary, The Sheriff Of Huddersfield, Black Bart Blues vagy épp a Charlotte The Harlot című számokat is.
Az együttes hamarosan elkezdi következő stúdió albumuk megírását, melyet a Columbia Records-nál jelentetnek meg.
Mellesleg az Edward The Great című album grafikája ingyen letölthető lesz az együttes hivatalos weblapjáról mivel nem kívánják, hogy a rajongók, akik rendelkeznek a komplett Iron Maiden zenei anyaggal csak emiatt kényszerüljenek rá az album megvásárlására.
mit tudtok a maiden rock in rio DVD-ről?
még mindig szarok?
olvastam itt sokkal elötte hogy nagyon szar a vágás by steve de az jobban idegesit hogy gyártási hibásak is??
a media marktban akarom megvenni de így nem merem!
Most kaptam egy pár új CD-t, ezek közül az egyik legérdekesebb a Praying Mantis Live at last c. albuma, amely tkp. Praying Mantis with Paul DiAnno, Dennis Stratton néven fut.
DiAnno számomra egy élő isten, így muszáj volt lecsapnom az anyagra. Természetesen néhány Maiden is van az anyagon, de old school metal fanatikusként kíváncsian hegyeztem a fülem a PM nótákra is. Hát, nem kevés Maiden ízt hallottam ki belőlük, de fantasztikusan jók! Nagyon dallamosak és a maguk módján még eredetiek is. Utánanézek ennek a csapatnak.
Hát ja, Blázt ki kellett hagynom, mert másnap melózni kellett menni. Aztán ott ütött meg a guta, amikor vártam Saváék dedikálására, és szóba elegyedett velem is egy román fickó, aztán közölte, hogy Bláz a Vírust is nyomatta. Hogy az a... :-(((((((
Jó volt nagyon, első sorban nyomtam. Volt Virus, Man on the Edge, Futureal, When Two Worlds Collide, miegymás. Mondjuk nekem a legjobban a Born as a Stranger meg a Brave jött be. Blaze szokásos idióta mozgását hozta, de nagyon jól lelkesítette a népet (sokan voltunk) meg egészen jól énekelt. Az jó volt mikor lement a néphez és valaki lecsapta a fejéről a baseball sapit, látszott ahogy kopaszodik :)))
A bandája is tök szimpi volt, nagy hangulatot csináltak. A basszer Rob Naylor nevével ellátott pengetőt is szereztem, meg SM posztert, amit koncert végén dobáltak a nép közé.
Persze mi ez a másnapi törölközőhöz képest, amibe az isteni Jon Oliva verejtékezett ;))))) Na azt a Savatage-koncertet próbálja meg vki felülmúlni! Mellettem egy szakállas, hosszú hajú, szimpi román csávó csápolt, koncert után vmi alkalmi haverjának mondta tört angolsággal: náo áj ken resztin písz!
Persze lehet, hogy ez már offtopik :P
Jut eszembe, tegnap láttam a Murder by Numbers (Kísérleti Gyilkosság) című filmtörténeti mérföldkövet Sandra Bulldoggal a fő- és ilyen-olyan executive produceri szerepben, nagyon jó volt hallani ahogy a Number of the Beast üvöltött egy jó percen át a film közepénél :)