.OII nél a mechanikus védelem gyanánt, Váltózárat, motortérzárral ajánlanám. Akinek a járműve védelme, és a pénztárcája megengedi annak még javasolnám a kuplungzárat.
A Construct zár jó, de szerintem, nem tud annyival többet mint amennyivel többe kerül. Másik termékcsalád, amit JÓL ismerek, két féle formátumot is ajánl, ehhez a típushoz. Motortérzár színe kötelező kiegészítője a váltózárnak! Sokan nem mondják, de nélküle a váltózár csak egy félkarú óriás Minit
Némi nézelődés után ezt választottam: http://www.constructh.hu/ Kultúráltan néz ki, a beszerelő szaki szaktudása, gyakorlata, precizítása, gyorsasága teljesen lenyűgözött. (ez nem fordul elő túl sűrün) (Superb)
Nem vagyok szakértő ,sőt még csak járatos sem ,de szerintem a gyárinál minden jobb. 54-ért pedig biztos hogy lehet sokkal hatásossabbat is szereltetni ,és esetleg egyedi dolgokkal, aminek nem jelent meg ezeregy helyen a leirása.
Én arra gondolnék azért jelez a keréknyomásméröd mert a 15" felnidben nincs jelado!Ilyenkor ha van benne akkor bemész a szervizbe és beélesitik vagy is összehangolják! Ha nincs akkor meg kikapcsolják ezt a funkciot és nem jelez neked!
Jó magyar pénzért.... őőőőőő..... Boci csokiért bármire. :o) Egyébként akár be is írhatnám, ha valaki küldene, de azt már nem vállalnám, hogy nézegessem a kereskedők oldalait. Az nem férne bele az időmbe. :o(
Vagy itt, vagy a másik topikban gondolkodott valaki Octi Tour vásárlásán. Találtam egy akciót Debrecenben, dec. 16-ig Octi Tour vásárlásakor fél millás MediaMarkt vásárlási utalványt adnak. Nem feltétel a hitel, lehet kp-s vétel is. Fabia Classicnál meg 700 e-s beszámítás működik, szintén dec. 16-ig.
Egy kis segitséget kérnék. Vettem 1.4 16V octaviához NGK platinaelektródás gyertyákat (filtercenterben), mert esedékes lesz a csere. Ezeknek a száma: PFR6Q-6458, viszon neten amit találtam ott BKUR6ET-10-et irnak a BCA motorkódhoz. Ha valaki esetleg tudja, hogy ez is jó bele biztosan akkor irja meg nekem. (A filtercenterben katalógusból nézték, de neten a másikat írják csak.)